Reklama

Reklama

Lovkyne zombíkov

  • Česko Pýcha, předsudek a zombie (viac)
Trailer 1

VOD (1)

Klasický román Jane Austenovej o spletitých vzťahoch milencov z rôznych sociálnych vrstiev Anglicka devätnásteho storočia je všeobecne známy. Tentokrát sa však odohráva za trochu iných okolností, pretože Zem napadla armáda nenásytných zombíkov. Z Elizabeth Bennetovej (Lily James) je neohrozená hrdinka, ktorá dokonale ovláda bojové umenia i zbrane, zatiaľ čo príťažlivý, ale povýšenecký pán Darcy (Sam Riley) zúrivo zabíja všetko, čo sa podobá zombíkom. Pretože útoky nemŕtvych stále získavajú na sile, obaja musia prekonať pýchu a spojiť sily, aby na krvou nasiaknutom bojisku porazili všetky zombíkov raz a navždy. (TV Markíza)

(viac)

Galéria (63)

Súvisiace novinky

Rychlík Flash má režiséra

Rychlík Flash má režiséra

08.10.2015

Nejrychlejší superhrdina světa si momentálně užívá hodně seriálové slávy. Flash s tváří Granta Gustina je podobně populární jako Arrow (tihle dva se i pravidelně potkávají), už brzy nás ale čeká… (viac)

Pýcha, předsudek… a zombíci

Pýcha, předsudek… a zombíci

04.07.2015

O adaptaci románu Pride and Prejudice and Zombies, ve kterém Seth Grahame-Smith krapet osladil literární klasiku Jane Austen, se mluví dlouhé roky. Předalo si ji několik režisérů a nikdo nevěřil tomu… (viac)

Reklama

Reklama