Reklama

Reklama

Údolí stínů

  • Taliansko La valle delle ombre (viac)
Rodinný / Mysteriózny
Taliansko / Švajčiarsko / Maďarsko, 2009, 95 min

Obsahy(1)

Matteo, chlapec z města, se vydává za svým dědečkem, který žije v zapadlé vesničce, kde se zrovna připravuje staropohanská slavnost. Potkává zde svou sestřenici Lidii a další děti. Jejich společné nebezpečné hrátky však odhalí temné záhady tohoto horského údolí. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (3)

MickeyStuma 

všetky recenzie používateľa

Docela zajímavý snímek. Je to rodinný dobrodružně-mysteriózní příběh z dětskými postavami, ale na konci překvapivě i s hororovými prvky. Celou stopáž je udržována temná atmosféra, což velmi zvýrazňuje tajemno a záhadno. Příběh není nijak složitý. Naopak je dobře uchopitelný a srozumitelný. Dětem bych se však zdráhal tohle pustit z obav nočních můr. Není to špatný film. Dětská pátrání po záhadách a tajemstvích měli vždy své určité kouzlo. Tady ale ve vyznění pro rodinný žánr tvůrci krapet přestřelili. ()

Reklama

brasek 

všetky recenzie používateľa

Nie je to pútavý a rozhodne nie je to ani žiadny rodinný snímok. Tri strašidelné príbehy, ktoré rozprávajú deti majú svoje priemerné čaro. 1. príbeh - lacný príbeh v hlavnej úlohe všežravé prasa - 2*; 2. príbeh - zaujímavá ducharina - 4*; 3. príbeh - duchárske pokračovanie 2. príbehu, vcelku lacná záležitosť - 2*. Vystrihnúť deti, rozvinúť strašidelné príbehy, pridať atmosféru a bolo by to fajn. ()

Galéria (10)

Reklama

Reklama