Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Romantický príbeh mladej psychologičky Doubravky a dedinského mladíka Honzu, traktoristu, ktorý kvôli stávke prišiel o vodičský preukaz, takže teraz pasie družstevné stádo kráv.  Doubravka je na chate so svojim priateľom Bobom, ktorý študuje medicínu a pripravuje sa na opravné skúšky. Honzova bezprostrednosť a optimizmus ostro kontrastujú s Bobovou povahou a Doubravka si postupne uvedomuje, že jej cit k Bobovi sa vytráca a v skutočnosti má rada Honzu. Čo však na to povie jej konzervatívna rodina? (RTVS)

(viac)

Recenzie (289)

maslic 

všetky recenzie používateľa

Tohle na me pusobilo jako nejaka politicka agitka o tom, jak nakrasne se inteligence muze dat dohromady s pracujici tridou. A pritom to mezi Hanzlikem a Kolarovou vubec nejiskri, neni tam zadna chemie a vsechno ovlada jen jejich slepa laska. Jasne ze "lasce se meze nekladou". Ale tady je primo do oci bijici, jak prosty lid nad burzoazni tridou zvitezil, a jak dalsi strediskova vesnicka svoje stadecko o jednu ovci rozsirila. Videno az v 2010. ()

xaver 

všetky recenzie používateľa

"...znám všechny krávy v okolí, ale Vás jsem tady ještě neviděl..." předznamenalo tento film jako snímek, na který bude divák rád vzpomínat a vracet se k němu stejně, jako k další spoustě výborných českých komedií. Výborný námět, nesmrtelné hlášky a skvělé herecké výkony zaručují dobrou zábavu, které neváhám dát 5*. ()

Reklama

Autogram 

všetky recenzie používateľa

Slunce, seno a kovboj. Jednoduchý príbeh, jednoduché postavy, ešte blbší konflikt. Napriek tomu slušne zahrané postavy, ale tá bieda scenára veľmi vadí. Keď už nie je čo ďalej vo filme ponúknuť, tak sa Kolářová ako Doubravka vyzlečie a to sa deje toľko krát, že som to ani nespočítal. Takže nechýba erotika, pár faciek a samozrejme seno, akoby to bol predvoj známej českej tvorby. Tentokrát ale silne podpriemerný. –––– Já tady v okolí znám všechny krávy, ale vás jsem tady ještě neviděl. –––– Ale dyť voni spadnou! – Nevadí, alespoň chvíli poletí. ()

pakobylka 

všetky recenzie používateľa

Zemitá poezie venkova. Její povaha je pozitivní a nezáludná ... jako krajina, z níž vzešla. Maličko provokativně se koupe v paprscích horkého letního slunce, zmámená vůní lučního kvítí a zarámovaná modří vysokého nebe. Bez rozmýšlení přísahá na lásku - a věří, že mládí je věčné ... pokud dokáže vzlétnout s pomocí holubích křídel. ()

honajz 

všetky recenzie používateľa

Velice příjemná letní komedie s mnoha vtipnými scénami (Ale jak se, Dorka, vidím? - Když ty máš srdce na jiném místě. - A jak ti to říkal, že hledá nocleh? - Kykyryký.. atd., atd.) a dokonalými hereckými výkony (kde nejvíc se mi vždy líbí dědeček v podání Bohuše Záhorského). Co je podstatné, že se na tento film dá dívat znovu a znovu. ()

Galéria (6)

Zaujímavosti (28)

  • Natáčelo se také v Praze Karlově mostě, Paláci ADRIA, Libeňském zámečku, Kamenickém Šenově. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)
  • Herci si mohli během natáčení vymýšlet vlastní dialogy, a poté byly použity i ve filmu. [Zdroj: ahaonline.cz] (SONY_)

Reklama

Reklama