Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Odpudivo neodolateľný vreckár Willie (Billy Bob Thornton) je stále alkoholik, sukničkár a znova na dne. O tom, ako prepiť a premrhať život, by mohol vyučovať na univerzite. Jedného dňa Willieho vyhľadá jeho bývalý parťák Markus (Tony Cox), ktorého predčasne prepustili z väzenia. Fakt, že sa vzrastom malý gauner Markus kedysi pokúsil Willieho zabiť, dokáže inak veľmi zásadový Willie prehliadnuť. Motiváciou je Marcusova ponuka na “prácičku“, ktorá vynesie 2 milióny dolárov. A tak sa osvedčená zlodejská dvojica vydáva na svoju veľkú akciu do Chicaga. Ale nič nie je také jednoduché, ako sa zdá. V Chicagu stretne Willie svoju kučeravú, zlatovlasú nočnú moru v podobe buclatého a stále veselého Thurmana Mermana (Brett Kelly). Aby pohrôm nebolo dosť, na scéne sa objavuje Willieho matka Sunny (Kathy Batesová), ktorú Willie už 15 rokov nevidel. A pretože jablko nikdy nepadá ďaleko od stromu, aj Sunny vykazuje silné kriminálne sklony a zlodejský talent. A tak sa zrodí nový štvorčlenný gang s jasným plánom - obliecť si Santovské obleky a na Štedrý deň vybrať nabitý sejf chicagskej charity. Lenže riaditeľkou tejto charity je očarujúca a hanblivá Diane (Christina Hendricksová), ktorá vo Williem prebudí nielen jeho romantickú dušu, ale aj žiadostivé libido. (TV JOJ)

(viac)

Videá (34)

Trailer 1

Recenzie (180)

dr.horrible 

všetky recenzie používateľa

Klasické pravidlo dvojek: všetkého viac. Teda nie všetkého, len perverzností, vulgarizmov a fekálneho humoru. Všetko čo na jednotke pôsobilo originálne a svojou nechutnosťou prekvapivo, je tu už vlastne len z povinnosti. Thruman Merman je tu z povinnosti. Kathy Bates je natoľko zle obsadená a odpudivá, že každá scéna s ňou evokuje pohľad na bezdomovca onanujúceho nad párením tchorov. A cez to všetko som sa nasmial. Hanbím sa za to ()

bobstock 

všetky recenzie používateľa

Co jsem viděl vím, pořádnou americkou úchylárnu až se mi z toho udělalo málem šoufl. Evidentně chtěli vše při starým jen dost přidali a zaplácli opravdu odpornou matkou. Replika strážnýho na Bernieho Maca z prvního dílu je ubohá a sakra Brett Kelly by s takovouto vizáží ve 23letech nepřežil ani 5minut v tomhle světě. V deseti letech to seklo, ale opakovat ho v dospělosti už smrdělo trapností. Jak to často bejvá, víc někdy neznamená i líp. Fakt by mě jen zajímalo jestli je tohle nynejší vrchol amerického humoru. Jednička se tam pěkně vlezla svoji vyvážeností, ale tady jsem jen poslouchal hromadu sprostej řečí, kterými se postavy navzájem fakovali a první příjemnou akci jsem měl možnost vidět až s Christinou Hendricks u popelnic. Mimochodem těžká závist santo, kam se na ni hrabe Lauren Graham. AAUuu 50% ()

Reklama

malylada 

všetky recenzie používateľa

Když jsem poprvé viděl jedničku, bylo to originální a vánoce ala Méďa. Ve dvojce dostáváme opět smršť nechuťáren, tak jak jsem očekával a nic moc nového nedostaneme. Některé vtípky jsou moc za hranou, příliš tlačí na pilu a slabších momentů se najde také dost, tak jako těch výborných. Nicméně vidět postavy po x letech, zvlášť Anděla má nádech nostalgie a čekal jsem větší tragédii.....5/10 ()

Soweek 

všetky recenzie používateľa

Bad Santa 2 není sprostý ani šílený, ale naprosto bizarní. Humor zde jde za hranice únosnosti a je to opravdu dosti silná káva i pro mě, jakožto milovníka černého a ujetého humoru.Některé situace byly místy dost trefné a svým způsobem originální, ale morálka mi prostě nedovolila se zasmát, což se mi u filmu stalo asi poprvé v životě. ()

xxmartinxx 

všetky recenzie používateľa

Úplně to samé, relativně neurážejícím způsobem. To rozboření principu rodinné pospolitosti je sympatické, je to odvážnější než cokoliv v jedničce, škoda, že si to netrouflo být i tvrdší v tomhle ohledu a tenhle odvážný motiv, který je víc než nějaké fuckování, tak trochu vyšumí. (Je potřeba se nějak překlenout přes polopaticky střih, který likviduje dialogy - dlouho jsem neviděl v hollywoodské produkci tak špatné řemeslo.) ()

Galéria (33)

Zaujímavosti (6)

  • Krátko na to, ako sa Thurman (Brett Kelly) prizná Williemu (Billy Bob Thornton), že nevedel, že má matku (59. min), sa ho spýta, kde sa narodil. Willie mu povie, že v Little Rock v Arkansase. Billy Bob Thornton sa skutočne narodil v Arkansase, ale v Hot Springs, čo je mesto len pár desiatok kilometrov neďaleko od Little Rock. (AxelWers)

Reklama

Reklama