Reklama

Reklama

Holly Berenson (Katherine Heigl) je začínajúca cateringová podnikateľka a Eric Messer (Josh Duhamel) je úspešný riaditeľ športovej siete. Ich prvé rande dopadne katastrofálne a jediné čo majú spoločné je láska k malej Sophie. To ale netušia, že Sophiini rodičia zahynú pri autonehode a oni budú vybraní ako jej noví poručníci. Teraz sú všetkým, čo malej Sophie na svete ostalo. Skoordinovať ich životy nebude vôbec jednoduché, zvlášť, keď majú žiť pod jednou strechou... (TV Markíza)

(viac)

Videá (4)

Trailer 1

Recenzie (286)

teutates 

všetky recenzie používateľa

OMG - oÓo "TY" manipulačný Greg... citové rozpoloženie ústrednej dvojice o tom aký je život... tak predvidateľné, hlúpe, manipulatívne, presladené až mi je chuj*vo. Vmestit sa do 90 min. bol asi fakt problém, neuniesol som pohľad na Katherinu, ktorá očividne klame o svojom veku. "Milujem" US. spoločnosť a ich cit pre daný detail tzv. fun scén... kedy to už konečne skončí, dožijem sa vôbec toho?! To kiddo tomu niečo dalo, niečo malo... 4/10 ()

Dado 

všetky recenzie používateľa

Keď majú tvorcovia v rukách podobný námet, ako tomu bolo aj v prípade filmu Život je raz taký, naskytajú sa im dve cesty, ako ho poňať. Buď štýlom ambicióznej drámy, alebo nenáročnej komédie, možno s prvkami romantiky, skrátka jednohubka určená na dlhý večer. To, že sa kompetentní napokon rozhodli tieto dva spôsoby skombinovať, nemuselo na prvý pohľad vyznieť vôbec zle, ale to by si v prvom rade museli urovnať to, ako majú jednotlivé pasáže filmu vyznieť. Takto z toho napokon vznikla pomerne zaujímavá, no prakticky ničím originálna zmes, pri ktorej jedno zhliadnutie bohato postačí. (55%) ()

Reklama

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Life as we Know It je len dalsia priemerna americka komedia. Kupodivu, US styl humoru tu europskemu divakovi nie je az tak vzdialeny ako v povedzme Bojovom Nasazeni isteho Clinta Eastwooda, celkom sa da zniest. Hlavne krasna Katherine Heigl /Under Siege 2 - Dark Territory/ pekne film taha a k tomu aj sympatak Josh Duhamel /Transformers, Turistas/. Takze len taky lahky znesitelny priemer : 50 % ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Celkovo obsahom to nebol márny film, ale niektoré vsuvky mi ho posunuli výrazne dolu. U Heigl som zvyknutý na primitívne komédie a hoci tá stupidita šla čiastočne bokom, predsa len vtípky s grcaním a hovnom na tvári mi prišli veľmi negustiózne. Hlavne teda to hovno, to som sa už pogrcať šiel sám. Ale čo je ešte viac na grc, to sú nenápadné narážky, repliky a akoby bočné neviditeľné linky, v ktorých ale pozorný divák zistí, že 1) najväčší odborníci na výchovu detí sú homosexuálne páry, 2) pri adopcii a osvojovaní detí je najmenší problém u transsexuálov - to potvrdzuje aj údajná sociálna pracovníčka, že sú to úžasní ľudia a spoločenské vzory. Takže vďaka propagande trpký pocit, ale to aj z toho, že to dieťa vlastne muselo dosť času pretrpieť - polovicu času tam neustále a reálne plače, mne osobne by bolo ako hercovi z toho na nič. ()

Radiq 

všetky recenzie používateľa

Klasická romantika s pěknou Heigl a v pohodě Duhamelem, která spoléhá taky na roztomilost děcka jakožto obměkčujícího nástroje mýho hodnocení. No, stejně je to průměr, tak co se s tím srát, mě jenom tak něco neobměkčí. Každopádně najdou se tam i dobry momenty, ktery pobavijou, ale jinak je to těžce předvídatelny a tudíž né moc zajimavy... ()

Galéria (39)

Zaujímavosti (12)

  • Představitel Erica (Josh Duhamel) v jednom záběru běží v tričku s logem dnes už zaniklého klubu hokejového klubu Atlanta Thrashers. Licence NHL byla necelých 6 měsíců od uvedení snímku prodána do Winnipegu, kde klub hraje pod názvem Winnipeg Jets. (Shakaar)
  • Na konci filmu, při oslavě druhých narozenin Sofie, mají Holly (Katherine Heigl) a Eric (Josh Duhamel) dort na oslavu jejich prvního výročí. Ovšem na oslavě Sofiiných prvních narozenin spolu ještě nebyli. Vztah spolu utvořili až později, během starání se o jejich kmotřenku Sofii. (tb_23)

Reklama

Reklama