Reklama

Reklama

Recenzie (4)

Chajimwitz 

všetky recenzie používateľa

Moc,moc pěkný film,po kterém i moje cynické srdce zjihlo.Hlavního hrdinu zde nehraje Mickey Rooney, (hraje zde leštiče bot) jak je napsáno v titulcích k filmu,ale neznámý Freddie Bartholomew,rovněž zde hraje poměrně slavný herec C.A.Smith(na obrázku k filmu vpravo dole),o kterém není na ČSFD ani zmínka. Dne 4.11.2011 upravuji komentář.Díky uživateli arie je již C.A.Smith na ČSFD doplněn. ()

Flego 

všetky recenzie používateľa

Moja prvá adaptácia Burnettovho románu dopadla nadmieru dobre. Je to určite perfektným spracovaním pomerov v druhej polovici 19. storočia, kde sa dávalo pozor na každý detail. Týmto sú však podobné predvojnové filmy známe. Príbeh rozpráva o dramatickom osude malého chlapca, ktorý sa stane bez vlastnej vôle nechceným pre zvyklosti a tvrdohlavosť. Detská hviezdička Freddie Bartolomew bol skvelý, v druhej polovici absolútne odzbrojujúci. Tretia recenzia. ()

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Tiez tvrdim u tohto filmu ze Mickey Rooney bol vdlajsia postava, hlavnou bol evidentne Bartholomew, u nas prakticky neznamy herec. Kozadopadne nadpriemerna podivana, kulisy su na 30. roky na urovni, tempo, dialogy ...... nuda nehrozila : 77 % ()

Reklama

Reklama