Reklama

Reklama

Cesta smrti

  • Česko Cesta smrti (viac)
všetky plagáty
Trailer

VOD (1)

Agent Interpolu Samuel Axel je vyslán do východní Evropy, aby odhalil obchod se zbraněmi a získal informace o různých mafiánských organizacích. Přímo během akce je však jeho tým napaden a jeden z členů umírá Samuelovi před očima. Navzdory všem příkazům se s tím nehodlá smířit a vydá se na vlastní cestu za odplatou! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Diskusia

Popy1

Popy1 (hodnotenie, recenzie)

Raz darmo.Strýko Štefan nám starne,akurát si to nechce priznať.Nech na tento film pozerám z ktorejkoľvek strany,je mi zaťažko dať aj tu jednu hviezdičku.Dávam je len preto,že je to Seagal,a že som bol jeho fanúšik.Stále dúfam,že ešte raz ma poteší.

marektom97

marektom97 (hodnotenie, recenzie)

podla mna to uz nieje az taky dobry film ake tocil predtym cakal som viac. ale da sa pozriet tak davam 3 hviezdicky

sniper18

sniper18 (hodnotenie, recenzie)

No tak to je prvý Seagalov film, ktorý vyjde rovno v digipacku . Na Slovensku sa bude dať  kúpiť za 3.30 eur.

mzss1

mzss1 (hodnotenie, recenzie)

Opravdu se to nazývá : Cesta smrti ?? Vůbec to nemůžu najít na netu ... ale díky za info :)

Lacike

Lacike (hodnotenie, recenzie)

Cesky nazov: Cesta smrti. Seagala dabuje tradicne Stepnicka. Kazdu chvilu by to malo vyjst. Dabovana ukazka bola na DVD filmu RED.

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

Lacike

Lacike (hodnotenie, recenzie)

Tak som tento film konecne videl a je to velka srajda. Dal som mu jednu * a vdaka tomu kleslo hodnotenie o 1% aj ked sa stale drží na totalne prehnanych 48%.

sniper18

sniper18 (hodnotenie, recenzie)

Podľa titulky.com by mali byť 11.11. Ale aj tam je to len odhad, tak to môže byť aj neskôr.

Andersis

Andersis (hodnotenie, recenzie)

m.a.t.o. : Čas ti sice neřeknu, ale prostě je tam jeden záběr kdy dublerovi vlaje oblečení, to nejde přehlídnout, jako kdyby někdo proti němu pustil větrák.

HUMOOOO

HUMOOOO (hodnotenie, recenzie)

ved ja nevravím že za to mohol Steve,len že bol o ničom.a verím že Seagal sa vie s katanou skvele oháňať aj teraz,presne ako sniper povedal-v Krajine krvavého slnka to dokázal

sniper18

sniper18 (hodnotenie, recenzie)

Tak podľa mňa Seagal za to nemohol, že ten súboj bol taký, aký bol. Ved´ ked´ si spomeniem len na nie až tak dávnu Krajinu krvavého slnka, tak tam mu to s katanou šlo veľmi dobre.

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnotenie, recenzie)

Ze pouzival dablera Trejo je logicke, lebo take tahy ako zlanovanie z jedneho poschodia na druhe, alebo jumpy zo strechy na strechu by uz vo svojom veku nezvaldol .... ale Seagal? Sak co tam robil on? Dokopy nic. A kua, kde to pouzil dablera, napiste prosim presny cas, bo ja som si to nejak nevsimol... asi sa ten dabler prilis podoba :))) ... a ono ten zaverecny suboj, dost ludi sa nato stazuje, ale vzhladom na Stevenovu formu a Dannyho vek mozme byt radi, ze naky suboj vobec bol :)

Lacike

Lacike (hodnotenie, recenzie)

Dobre, slovo hromadne bolo trochu prehnane, ale ze ho museli duplovat aj pri jednoduchych scenach je smutne.

sniper18

sniper18 (hodnotenie, recenzie)

Ja som si tiež Seagalovho dabléra V Machete takmer vôbec nevšimol, ale tu ho ani nepotreboval, ked´ nerobil nič zložité.

Andersis

Andersis (hodnotenie, recenzie)

No já sem viděl stevna v Machete dublovaného jednou a to v jednom záběru v závěrečném souboji, to spíš Trejo měl záskok, když tam někdo házel scény z natáčení tak byl ukázaný jenom Steven a záskok byl vždy zády. Jo, vlastě jednou tam byli ukázani dohromady.

Lacike

Lacike (hodnotenie, recenzie)

Lateef : tak Seagal svoju neucast v Expendables ospravedlnil sporom s jednym z producnetov. Ale ked vidim ako odflakol svoju ucast v Machete (kde bol znova hromadne duplovany kaskaderom), tak mozme byt radi, ze svojou ucastou v Expendables neznizil jeho kvalitu.

mzss1

mzss1 (hodnotenie, recenzie)

HUMOOOO : Moje řeč ! :-) Stevenovi filmy jsou dost dobry,ale už nebudou dosahovat kvalit přepadení 2,těžko ho zabít atd...

HUMOOOO

HUMOOOO (hodnotenie, recenzie)

s Lateefom súhlasím len v tom že film typu Under siege už asi nenatočí,inak nesúhlas,čo sa týka jeho názoru.

Seag

Seag (hodnotenie, recenzie)

Lateef ma uplnu pravdu. Ja sam by som si mal prestat nahovarat ze nejaky ten Comeback priide lebo uz je jasnee ze sa ho nedockame..... Steven na poriadny film uz asi nemaa , a mozno ani nechce mat. Osobne sa tesim na ten serial ale inak uz necakam ziaden kinohit ....

Lateef

Lateef (hodnotenie, recenzie)

ssfan: dneska na to mrknu...
Seagal inkasuje cca 1,5 miliónu dolarů za jeden takovej brak... to je sakra dost peněz, aby točil jednu dvě břečky za rok bez nápadu, atraktivity, nemyslíte?? proč by kvůli tomu chtěl zhubnout, když mu to stejně všichni jeho fanoušci pořád žerou?? Měl vzít roli v Expendables, nic jinýho než kolegové z branže, ho shodit nedonutí... a když jsme viděl Slye a ostatní, btw. teď je o nich a o jejich fyzické přípravě 6 stránek v novém Muschle and Fitness, tak to by si Seagal nedovolil jít do natáčení nepřipraven... ale on to odmítnul, protože by musel ze sebou něco udělat... při natáčení těhle hovadin totiž nemusí...

Lacike

Lacike (hodnotenie, recenzie)

Anderis: to je uz dost stara pesnicka. Nic nove nema? Lateef: najvacsi problem podla nie je to, ze Seagal to uz ma vsetko u e, ale hlavne, ze Seagala maju u e vsetci ackovy producenti. Preto sa chudak teraz uchylil k TV projektom.

HUMOOOO

HUMOOOO (hodnotenie, recenzie)

podľa mňa Seagal žiadny comeback nepotrebuje,lebo stále od začiatku kariéry až do teraz točí super filmy ale niečo na štýl Prepadnutie v Pacifiku,či Aljaška v plameňoch by som uvítal

sniper18

sniper18 (hodnotenie, recenzie)

Ja už to tiež beriem, že je to stratené. Roky som dúfal, že ešte skúsi natočiť niečo, čo by dosiahlo úrovne jeho klasík, ale už mu to s najväčšou pravdepodobnosťou nevyjde. Aj napriek zvýšenej úrovni jeho filmov sa rozpočet, ani štáb v ničom nevylepšil, tak je jasné, že na tejto úrovni už zostane. A teraz sa navyše rozhodol pre televíznu tvorbu, čo už je posledný klinec. Tak dúfam, že to aspoň bude stáť za to.

ssfan

ssfan (hodnotenie, recenzie)

Lateef. Nemyslím Under Siege 3, ale třeba nějaký film s rozpočtem 25 mil USD a několika dalšími známějšími herci..... Jinak Lateefe, jaký je tvůj názor na BTRH?

Reklama

Reklama