Reklama

Reklama

10 odvážlivcov, odhodlaných prežiť tie najdrsnejšie podmienky mimo civilizácie, zabojuje o 50 000 €. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (156)

Maslord 

všetky recenzie používateľa

Banda nešťastníkov s nízkym intelektom a inteligenciou je vyslaná na socialny experiment. Niekoľko mesiacov strávia na rozpadnutej farme, ktorú musia dať do cajchu. Vzhľadom na to, že sú starostlivo vyberaný podľa počtu neuróz a psychóz netrvá dlho kým ponorka urobí svoje. Znepokojujúce je určite ochota vystaviť sa neprimeranej psychickej a fyzickej záťaži, stravovať sa odpadkami (niekto je zvyknutý), žiť v nehygienickom prostredí (niekto je zvyknutý) a celú dobu rôzne týrať zvieratá (niekto je zvyknutý). Ťažko povedať ako vyzerá farmársko-televízna zmluva, ale podľa toho ča sa tam deje, asi dlhá a nenapadnuteľná. Hoj, veľa šťastia blázni! ()

MichelSmith 

všetky recenzie používateľa

Carol Pifková to zmietla presne! No to platilo až do farmy západ vs východ,tá totiž prináša revolúciu a je nazbyt prelestná a ľúbezná akoby skoncipoval Filan! Filiáccie lesknú peknotou slzy povpíjanej do tinty listu na rozlúčku lež fikot sluhu vysnovaného farmárom ťýždňa pripusteného odkapaným macošským lúčiacim sa ! ()

Reklama

RigorMortis odpad!

všetky recenzie používateľa

Tomu sa povie výsmech divákom. Klasický vzorec na tvorbu reality show, "zavri X ľudí (najlepšie labilných) na pár týždňov mimo civilizácie do domu, nasľubuj im skvelo znejúcu sumu a nezabudni to snímať". K tomu masívna propaganda tejto sračky (ospravedlňujem sa za výraz, no to som ešte slušný) na jednej z našich najväčších televízií. Čo okrem výplachu mozgu a zabitého času môže takýto výšplech divákovi dať? Ako vravia bratia Češi, "zhola nic". Takýmto prístupom si táto televízia akurát odpudzuje normálne mysliacich divákov (ak jej ešte nejakí ostali) a priťahuje k sebe ovce. ()

BoPo 

všetky recenzie používateľa

Základná myšlienka dobrá. Čo si nevyrobia, nevypestujú, nevychovajú, to nebudú mať. Pridajte si k tomu skupinu navzájom cudzích ľudí, bez predchádzajúcich skúseností s takýmto životom a máte tu potenciál na zaujímavé momenty. Avšak nevyšlo z toho nič. Samotný casting nevygeneroval nič svetoborné. Pridajte si k tomu takmer nulový zásah televízneho štábu a vznikne kvalitná nuda. Jednoducho si tam žili deň za dňom a nič. ()

Cikinko 

všetky recenzie používateľa

Ako milovník sci-fi priznávam, že Silvia Šuvadová dala tejto "reality-šóó" vesmírny rozmer! Z pôvodne milostivo-darovanej 1* dvíham na mimoriadne silné 2*. Napokon, nemožno Markíze vyčítať, že si vie podmaniť masu divákov aj mimo hlavného vysielacieho času (aktuálne 21:40h), ktorí si tento - bio raw televízny skôst - pravidelne zapnú napr. pri žehlení alebo inej bohumilej činnosti (viď moja priateľka alebo kolegovia z práce). Rozhodne odporúčam pozerať v prítomnosti viacerých osôb (z bezpečnostných a zdravotných dôvodov to radšej nepozerajte osamote). ()

Galéria (32)

Zaujímavosti (7)

  • Zvieratá, ktoré postupne prinášajú súťažiacim, sú vypožičané a po skončení ich producenti musia odovzdať vlastníkom. (Greenpeacak)
  • Farmár, ktorý zadáva úlohy súťažiacim, nie je skutočným vlastníkom celého komplexu farmy. Skutoční vlastníci (sú dvaja) chceli zostať v anonymite a farma bola vybratá na základe viacerých doporučení od realitných agentúr. (Greenpeacak)
  • Farma sa nachádza v malebnom prostredí Kopaníc, v jednej z osád v okolí obce Prietrž (neďaleko Senice). (Greenpeacak)

Reklama

Reklama