Reklama

Reklama

VOD (1)

Lisa (Reese Witherspoon) je žena, ktorá svoj život postavila na svojich športových výkonoch a športu sa venuje už od útleho detstva. Keď je vylúčená zo svojho tímu, príde o všetko, čo mala. Bezradne sa snaží viesť normálny a všedný život. To vedie k jej zoznámeniu s Mattym (Owen Wilson), profesionálnym baseballovým nahadzovačom a samoľúbym sukničkárom. Ešte predtým, než sa Lisa spoznala s Mattym, zúčastnila sa jedného rande s obchodníkom Georgeom (Paul Rudd) v deň, ktorý bol zrejme najhorším dňom v ich životoch: ona bola práve vyhodená z tímu a on dostal predvolanie na súd. Keď sa zdá, že sa im životy rozpadávajú pod rukami, spoznajú obaja, aké to je, keď vás stretne niečo neuveriteľné. (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (272)

Thomick 

všetky recenzie používateľa

Všichni víme, že Reese je boží a božská jednim tahem; všichni víme, že Rudd je stálice romanťáren, která ráda všecko hraje na jedno brdo; všichni z mnoha zkušeností víme, že jakmile se všecko šíleně klasicky rozjíždí, máme se pro jistotu obávat ještě šílenějc klasickýho konce. A přece, světe div se, How Do You Know má v sobě nákej podivnej element překvapení. Na vině nejspíš bude jednak jméno vrchního skladatele (big wtf?!), jednak milej, pohádkovej a přesto jaksi zvláštně přirozenej konec (myšleno zhruba ta půlhodina od porodu). ()

MATADOR 

všetky recenzie používateľa

Od Jamese L. Brookse očekávám uvěřitelné charaktery, romantický příběh, ale už od dob Lepší už to nebude určitě ne komedii. To je největší chyba, co od tohodle čekat. Romantický film je to každopádně na standartní úrovni s nepochopitelným chováním některých jedinců! ()

Reklama

teutates 

všetky recenzie používateľa

Poznám, keď na mňa príde únava a zo 121 min. sa stane kulevrúca sračka aj keď s celkom príjemným obsadením... Ako viem? hej, neviem, prečo sa takéto srdco pučiace, slzo duniace "snímky" točia. Deti v Afrike nemajú čo piť... heeej piť, nie to ešte jesť, hróózne a tam nejaká pravá blondýna väzme za toto honorár, no hrozné... kam ten svet speje, nešššejse. Toš nudil som sa aa neviem, čo som mal práve tuna postrehnúť, stratený niekde v 15 min. 3/10 ()

N.Strauber 

všetky recenzie používateľa

Asi jsem viděl jiný snímek - vtipný, odsýpající, nenudící... A zároveň vůbec ne hloupý, když uvážím, jaké blbosti se v tomto žánru natočily a mají hodnocení minimálně nad 60 %. Toto mi přijde neskutečně podhodnocené. I to mě donutilo dát plný počet. Herci jsou výborní (ani Owen Wilson není špatný), všichni mají velký komediální talent. Samozřejmě nejen komediální. Doufám, že Jack Nicholson (i bez něj bych nedal méně než 4*!) nehodlá na další film čekat do osmdesáti... :-) Chudák James L. Brooks, kdo ví, jestli vzhledem k celkovému "úspěchu" filmu ještě bude moct něco natočit... ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Strasne unyla a roztahana vztahovka, ktora ked uz nema lepsi scenar, tak by potrebovala aspon poriadne zostrihat. Je to fakt skoda, pretoze obsadenie je hviezdne a to aj v tych najmensich epizodnych ulohach (asi najprijemnejsie je cameo Tonyho Shalhouba). Komedia to nieje. Lebo film neobsahuje prakticky ziadne humorne situacie. Romantika to tiez velmi nie je, pretoze ani jedna z postav az na zaverecne vyznanie lasky, vobec neriesi lubostne problemy. Ustredne trio sa proste viacmenej nahodne stretava. Neuveritelne zdlhavo si pokecaju o svojich problemoch a idu dalej. A tak stale dokola az si nakoniec dvaja z nich uvedomia, ze sa miluju. No a naviac je tu Jack Nicholson, ktory nema absolutne, co hrat. Je skoda, ze ked sa raz za par rokov objavi vo filme, tak si vyberie takuto zbytocnost. Film nestoji ani za jedno pozretie, lebo je konstantne nezaujimavy. A rozpocet 120 mega aspiruje na jednu z najvacsich financnych sprenevier v Hollywoode za posledne roky. 3/10. ()

Galéria (50)

Zaujímavosti (17)

  • Film měl obrovské ztráty a ze 120 milionů amerických dolarů, vložených do výroby, se vrátilo jen 40 %. (Terva)
  • Kathryn Hahn - ktorá vo filme hrá tehotnú postavu - bola tehotná aj v skutočnom živote. (Arsenal83)
  • Pro roli Charlese se chvíli uvažovalo i o Billu Murrayovi, který ale nakonec odmítl. (Greg)

Súvisiace novinky

Z Jacka Nicholsona bude Toni Erdmann

Z Jacka Nicholsona bude Toni Erdmann

08.02.2017

Snad žádná festivalovka se letos neřešila tolik jako Toni Erdmann. Německo-rakouská dramedie sice vydělala jen půl milionu dolarů, málem ale vyhrála Zlatý glóbus pro nejlepší cizojazyčný film (v… (viac)

Reklama

Reklama