Reklama

Reklama

Megamozog

Trailer 3

Megamozog... Tak znie nie práve najobvyklejšie meno bez debaty najprefíkanejšieho a najbrilantnejšieho darebáka, ktorý kedy na našej krásnej Zemi žil a škodil. Zároveň je však tiež tým najneúspešnejším a najfrustrovanejším, pretože hoci sa v uplynulých x rokoch nespočetnekrát rôznymi šialenými i menej absurdnými spôsobmi pokúšal podrobiť si žiarové veľkomesto Metro City, každý jeho pokus sa skončil úplne rovnako – kolosálnym zlyhaním! A to z jedného jediného dôvodu – neporaziteľnému maskovanému superhrdinovi menom Metroman. Teda temer neporaziteľnému. Vlastne... Neporaziteľnému len do chvíle, keď pri snahe zhatiť ďalší z Megamozgových geniálne šibnutých ničivých plánov nečakane prišiel o život! Ibaže... Od toho momentu akosi Megamozgova ďalšia existencia akoby zrazu nemala žiadny zmysel! Koniec koncov, čo je superzáporák bez superhrdinu? To je skrátka nepredstaviteľné, neakceptovateľné a nemožné! Splnenie všetkých jeho snov sa tak, žiaľ, ukáže byť tým najhorším, čo sa mu vôbec kedy mohlo prihodiť. A je len jedna cesta, ako z tejto šlamastiky vybŕdnuť – Megamozog jednoducho musí sám sebe svojpomocne vytvoriť dokonalého protihráča s o čosi väčšími superschopnosťami, ako mal nebohý Metroman! A tak svetlo sveta onedlho uzrie Titan. Má to však jeden nie nepodstatný háčik: Titan rozhodne nemá v pláne Zem zachrániť... Práve naopak, chce ju zničiť a rozdrviť na prach! A len jediný človek – alebo skôr jediná nadpozemsky bystrá myseľ na svete - mu v tom môže zabrániť... Správne, Megamozog. Takže sa bude musieť definitívne rozhodnúť, či sa pokúsi svoju vlastnú diabolskú kreáciu poraziť... A, čo je ešte o niečo dôležitejšie, či to vôbec chce?! (TV Markíza)

(viac)

Videá (7)

Trailer 3

Recenzie (750)

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Skvelý a vtipný animák. Jeden z najlepších. Skvelý príbeh a postavy. Hudobná stránka je tiež na výbornú. Skvelá komédia pre celú rodinu. Megamozog vyzeral dobre už z trailerov. Moj očakávania sa vyplnili a môžem ho zaradiť medzi elitu animákov. Poteší aj fakt, že tvorcovia rozvinuli svoje fantastické vízie a dokázali ich preniesť na plátno. Predvídateľnosť dejovej zápletky je síce miestami veľmi vysoká, ale o prekvapenie (a zázraky) tu nie je núdza, a navyše, keď sa vám do uší zarežú rockové pecky od Guns N 'Roses alebo AC / DC, nie je čo riešiť. ()

Tsuki 

všetky recenzie používateľa

Další z filmů, kde mě odrazoval zjev hlavní postavy, ale nakonec jsem ráda, že jsem ho přesto viděla. Vizuál samotný není sice nic úžasného, ale jde především o inovativní příběh, který dokonce dokáže překvapit a to je u pohádky vždycky osvěžující. Navíc postavy jsou dobře charakterově vykreslené, mnohé z nich zábavné, a celkově mě bavil i samotný "psychologický vývoj" Megaminda. K tomu přihodíme výborný originální dabing (bavil mě hlavně Brad Pitt a Jonah Hill) a vznikne docela obstojný nadprůměrný animák. ~(3,7)~ ()

Reklama

Flego 

všetky recenzie používateľa

Po prvých minútach som mal pocit, že sa bude opäť jednať o predpubertálny pojašený animák, ale moje obavy sa čoskoro rozplynuli. Napriek všadeprítomnému humoru a akcii je badateľná irónia a parodizovanie superhrdinov všetkých druhov. Jekkylovský modrý zloduch má priestor na charakter a to určite ocenia dospelí diváci, takisto treba dať uznanie nepredvídateľnému deju, ktorý sa odlišuje od podobných príbehov tohto žánru. Po Planéte 51 spred roka som sa opätovne pobavil na animovanom snímku. ()

HAL 

všetky recenzie používateľa

Dreamworksovské CGI animáky byly vždycky hlavně rychlospotřební zábavou a vyjma prvního Shreka a How to train your dragon se nikdy nedokázaly prokopat do úplně první ligy (ve které jsou krom nich, pravda, snad už jen Úžasňákovi protože zbytek Pixaru převážně smrdí), ale i přes množství filmů které u nich vzniká se kupodivu drží kvalitou v docela potěšujícím nadprůměru. Když tedy pomineme pár excesů, převážně v podobě příšerných pokračování... mezi které Megamind rozhodně nepatří. Jen těžko se sice vymaní ze škatulky "hravá parodie na komiksové filmy", protože při zábavném bourání všech možných komiksových klišé jde až moc daleko a zapomíná na stavění vlastního nosného příběhu (na rozdíl od právě Úžasňáků), ale pro člověka znalého alespoň povinného minima z old school superhrdinských klasik je parádní oddechovkou a překvapivě dobře fungující komedií. Infantilní nikoli ve smyslu "dětské", ale spíše "bezelstně hravé" - stejně jako samotný hlavní hrdina který se s šibalským úsměvem chce v prvé řadě pořádně bavit. A za přestylizování superhrdinů do podoby rockových hvězd (se super hudbou) bod nahoru. 8/10 ()

Fr 

všetky recenzie používateľa

Neumí řešit problémy, neodlétá do západu slunce a ví jak je to s padouchy: ,,VŽDYCKY PROHRAJOU!!“..... Je to barevný, zábavný a svižný. Příběh o superpadouchovi, kterej touží po tom bejt normální, může nám dospělejm připadat lehce hloupoučkej. Ale dostatek nápadů mu nemůže upřít nikdo! A jestli je lepší Padouch Megamysl? Tohle děti neřešej a já... já si cením toho, že konečně někdo pochopil, jaká hudba je pro ně nejlepší! Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Jsem pořád zavřenej a nejsem z týhle planety. 2.) Chystám se sestrojit paprsek negramotnosti! (nemáš dojem, že už tě někdo předběhl?) PŘÍBĚH **** HUMOR ** AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Galéria (128)

Zaujímavosti (28)

  • Tvorcovia pripravili divákom menšiu scénu aj po skončení titulkov. (Shakers)

Súvisiace novinky

Jak vycvičit draka se dočká hraného remaku

Jak vycvičit draka se dočká hraného remaku

16.02.2023

Je veškerá fantazie v Hollywoodu definitivně mrtvá? Možná. Následující oznámení ale rozhodně nepomáhá přesvědčit veřejnost o opaku, studio Universal Pictures totiž oznámilo, že chystá hraný remake… (viac)

Reklama

Reklama