Reklama

Reklama

Daryl a Carol sa vyberú na lov. Darylov pes ich zavedie do starej opustenej chaty. Daryl tam začne spomínať, ako sa po Rickovom zmiznutí vydal vlastnou cestou a spočiatku bol väčšinu času sám. Spomína si aj na prvé stretnutie so psom. Na svojej ceste sa práve v tejto chate stretol s Leou, ktorá prežila. Trávil s ňou čas, pretože pes bol v tom čase jej jediným spoločníkom, keďže všetci jej príbuzní zomreli. Časom si začali dôverovať a nakoniec sa zblížili. Keď Daryl povedal Leah, že odchádza na niekoľko dní preč, bola rozrušená. Po odchode si však Daryl uvedomil, že sa k nej chce vrátiť, a tak sa okamžite vrátil do chaty. Ale Leah už bola preč a v chate zostal len pes. Napísal Leah odkaz, ale už ju nikdy nevidel. Netuší, čo sa jej stalo. Možno ju zobrali preč, nechali ju samú alebo zomrela. Daryl však stále cíti výčitky svedomia, že ju opustil. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (17)

reyg odpad!

všetky recenzie používateľa

Z tohodle matroše musel být kumšt sestříhat 20 sekundový teaser natož celou epizodu! Nejlepší herecký výkon podal komisař Rex. Carol byla na ránu bejzbolkou. Daryl chvilku stál, chvilku seděl, pak chvilku čuměl, potom popošel, aby moh zas chvilku čumět. Ryzí kumšt a syrová filmařina. Škoda, že tam nehrál nějaký černoch, mohla za to být cena kritiky. ()

BROKEN_ 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Nechápu proč mají lidé u epizod ve kterých se moc toho neděje tendenci říkat, že je to nuda a o ničem. Za mě se jedná o skvěle psychologickou epizodu, ve které mě překvapilo tím dobrým způsobem, kolik toho Daryl namluvil, zkrátka byl uvolněný a bylo strašně fajn ho sledovat. Norman Reedus je frajer a fakt dobrej herec. Celkově epizoda krásně natočená s pěknou hudbou v pozadí. Strašně jsem si přál aby Daryl skončil s Leah..... nadělilo mi to úsměv na tváři. Plus ta poslední emocionální scéna s Darylem a Carol mě zasáhla. Pěkná epizoda, kde jsme zjistili odkud se vzal pes. :-) ()

Reklama

Najt 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Epizoda ve které se příběh neposunul. Místo toho jsme se dozvěděli jakousi výplň toho, co dělal Daryl v době, kdy hledal Ricka. Já mám Daryla rád, takže mě díl bavil. Zombíci, les, správná postapo, žádné lidské problémy ani faktory, ale jen zombie a survival prvky, což je fajne. Od další epizody byl rád očekával zase nějaký posun. Momentálně mě zajímá co je s Connie, co se děje na schůzce se starwars apod. ()

CinemaRanger 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Zcela jistě se tato epizoda dostane do modrých čísel. Což je škoda, ale plně to chápu. Je to totiž konverzační epizoda o tom, jak Daryl měl přítelkyni a jak přišel ke svému psovi. Akce, pokud se to tak dá nazvat, je tu pomálu a celý díl je velký herecký koncert Normana Reeduse zaměřující se na psychologii postav. ()

adamix 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tvorcovia zbytočne predlžujú sériu epizódami o spoznávaní starých postáv, aby zaplnili miesto pre lepší cliffhanger, ktorý si na nás počká na konci. A preto je tu epizóda ,,Find Me", akých bolo za seriálovej éry habadej. Vlastne sme sa len dozvedeli, skade sa pes zjavil a kde bol Daryl po Rickovom odchode, že náš milovaný hrdina mal v lesoch menšiu ,,bokovku,, ktorá to mala ťažké. Nič viac, nič menej, ale toto od seriálu nevyžadujem, pretože podľa mňa každý mal dostatok priestoru povedať niečo o sebe (je hádam 10 sérii málo?). Je zbytočné strkať sem nové postavy, ktoré pravdepodobne pre ten hlavný dej nebudú dôležité. Ale ktovie, možno som sa splietol. Zo zaujímavosti si túto epizódku môžte pozrieť, ale nič sa nestane, keď ju vynecháte. ()

Galéria (32)

Reklama

Reklama