Reklama

Reklama

Walking Dead - Season 10 (2019) (séria)


Ešte jedno (S10E19)

(epizóda)

Aaron a Gabriel vyrazia na výpravu za zásobami pre Alexandriu. Na ceste podľa mapy, ktorú im darovala Maggie, nenájdu nič zaujímavé, až kým nenarazia na zdanlivo opustený dom, v ktorom ich prekvapí živý diviak, vzácna stará whisky a napokon jeho podivný obyvateľ Mays. Je to šialenec, ktorý nenávidí skazené ľudstvo, neverí v jeho nápravu a nevidí žiadnu svetlú ani dobrotivú budúcnosť. Preto oboch pútnikov vezme ako rukojemníkov a chce, aby sa navzájom zabili - v ruskej rulete. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (17)

Doomcourier 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

To byla jízda! Po 20 minutách hledání zásob se začalo teprve něco pořádně dít, ale vyplatilo se na to čekat. Po celou dobu ruské rulety mně bušilo srdce jako nikdy dřív a když pak Gabe věznitele zabil, tak tvůrci skvěle ukázali, jak je lidstvo zničené. To ale ještě nebylo všechno! Tvůrci na nás pak začali vybalovat další část příběhu bývalého věznitele Aarona a Gabea a atmosféra zničeného lidstva začala být ještě lepší. Nebyl to sice jeden z nejakčnějšich dílů, ale vůbec to nevadilo. Rozhodně to je díl, ze kterého se budu vzpamatovávat ještě hodně dlouho. ()

bichalmajus

všetky recenzie používateľa

Tieto doplnkové časti k 10. sérii síce nemajú vysoké tempo, ale aspoň ponúkajú super pohľad na zombie post-apo svet, ktorý sme v posledných sériach už veľmi nevideli a preto ma na ne aj celkom baví pozerať, ale čo musím napísať k tejto časti, tak je to ten vtipný paradox SPOILER!! ako kresťanský poloslepý farár rozmláti hlavu chlapa, ktorý si uvedomil svoje chyby a aj keď by človek tipoval, že to bolo pálkou, tak nie, huncút Gabe sa rozhodol rozfklákať hlavu ozubeným hnátom jeho kamoša a tým skvelým paradoxom je to, ako v 17 časti Maggie polovicu časti stále hystericky nariekala za Glennom, ktorého Negan popravil baseballovou pálkou, čo sa v zombie svete stale pred 9 rokmi a Negan sa pomstil za to, že jej muž sa podieľal na poprave vyše 50 ľudí počas spánku, inak časť super, 8/10, ale keby Maggie ostala tam kam ju pred sériou poslali tak by to bolo lepšie. ()

Reklama

AllShallFall 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Po dvou uplakaných dílech, telenovelách, přišel konečně díl, kde bylo napětí. Sice pořád žádná návaznost na to, kde původně měla 10 série skončit, než se rozhodl někdo tu 10 sérii pořádně vyždímat. Ale dobré to bylo. Doufám ze teď uz jsou debílci, co mi lezou na profil a sledují mé "negativní" komentáře, spokojení. Aby mi pak zase někdo nepsal nějaký hovna na Steam. Děkuju. ()

adamix 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Toto je to TWD, ktoré milujem. Minimalistické, psychologické, pútavé a v závere facka do ksichtu naostreným palcátom (aj) divákovým očakávaniam. A T-1000 tu má rád ruskú ruletu a má vo zvyku vytierať si zadok stránkami z biblie :). A asi prvý krát v živote som si obľúbil badass ex - reverenda Gabriela. ()

Galéria (47)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama