Reklama

Reklama

Maggie a jej skupina sa pripojili k Darylovi. Spoločne sa vracajú na miesta, kde kedysi žili, bývali a ktoré zdieľali. Počas svojho putovania narazia na Smrťákov, ktorí na Maggie už v minulosti zaútočili. Maggie a Daryl sa ich vyberú hľadať, aby sa pomstili. Tentoraz je to osobné, pretože po poslednom útoku Smrťákov zmizol Maggin syn Hershel. Rozdelia sa na dve skupiny. Maggie a Daryl stretnú po ceste troch členov cudzej skupiny. Jeden z nich na nich zaútočí šípmi, zabije niekoľkých Magginých priateľov a následne napadne aj Maggie. Uviazne v pasci skôr, ako jej Daryl môže pomôcť. Nakoniec sa však objavia Kelly, Cole a Elijah a  zasiahnu ho šípom. Maggie si je istá, že útočník je jeden zo Smrťákov. Skôr než im však muž stihne čokoľvek povedať, sám seba vyhodí do vzduchu. O chvíľu neskôr Maggie konečne nájde syna Hershela a rozhodnú sa žiť v Alexandrii. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (15)

AllShallFall 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Na tohle jsme čekali 4 měsíce? Na snůšku blábolů, vylejvání srdíčka, 5 minut akce, kde nikdo nic nevěděl a nechápal. Objeví se jakýsi borec, kterého nezastaví ani bodnutí, ani jeden šíp. A aby to nebylo málo, nezastaví ho ani druhý šíp. Pak se pro jistotu sám odbouchne granátem Tečka. Odchod. Nevypadá to jako pokračování v sérii, ale jako začátek nové. Úplně zcestný díl. A úplně zbytečný. Zklamání. A velké. ()

TheEvilTwin 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tohle už je takové nudné ždímání jména a tahání králiků z rukávu pořád dokola...:| postavy už jsou otravné a opět to stejné chození po lese sem a tam, ach bože udělejte s tím něco... ()

Reklama

hrumsrt 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Dne 4.10.2020 jsem viděl 16. epizodu TWD, od té doby se tyhle hodiny zastavily. Ani nedokáži vyjádřit, jaké to dnes bylo.. Skvělá atmosféra, kdy Maggie strhává veškerou pozornost na sebe. Úžasné, jak 1 postava dokáže nabít tolik sil celé show. Fakt mega moc se těším na zbytek 10. série. Negan v. Maggie si pro sebe asi ukradnou velkou část :) ()

Najt 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Mě tahle epizoda bavila více než předchozí. Konečně se dostavila příjemná atmosféra zombie světa, les, napětí a zombie hráli zase nějakou tu roli. Maggie je taky osvěžení a vypadá to na další nepřátelskou frakci. Vymírající svět, ale padouchů je nespočet. Doufám, že to bude něco lepšího než banda šmátrajících kožených nesmyslů. ()

Galéria (38)

Zaujímavosti (2)

  • Na konci epizody hraje píseň „You Want It Darker“ od Anity Lester. (Doomcourier)

Reklama

Reklama