Reklama

Reklama

Negan sa chystá do Alexandrie, aby potlačil Rickovo povstanie. Sasha ho má odprevadiť a rokuje s ním, koľko ľudí v Alexandrii zabije. Sasha sa do Alexandrie premiestni v rakve. Je súčasťou divadla, ktoré tam Negan plánuje predviesť. Sasha dostane do rakvy prehrávač hudby a fľašu vody. Cestou si vezme jed od Eugena. V Alexandrii sa už premení na krvilačnú zombie a svojím útokom na Negana pomôže Rickovým ľuďom vyhrať zdanlivo nemožnú bitku. Obyvatelia Alexandrie sa síce na vzburu pripravili dobre, ale ich spojenci zo skládky sa obrátili proti nim a spolupracovali so Spasiteľmi. Negan si vďaka svojim spojencom myslel, že má výhru vo vrecku. Rickovi a ostatným chcel ukázať, že má pri sebe Sashu, ktorú zabije, keď ho Rick neposlúchne. Keď ale Negan otvoril rakvu, zaútočila na neho Sasha ako zombie, čím dala Alexandrii šancu na útok proti Spasiteľom. Spasitelia postrieľajú mnoho vzbúrencov a situáciu nakoniec ovládnu, ale Sasha skoro Negana zabila. Negan sa chystá potrestať Ricka zabitím jeho syna Carla, ale v pravú chvíľu na neho zaútočí tigrica kráľa Ezekiela. Do Alexandrie totiž prišli na pomoc ľudia z Hilltopu aj Kráľovstva. Spoločnými silami z Alexandrie vyhnali Spasiteľov aj ľudí zo skládky. Žiaľ, Negan boj prežije a v tábore Spasiteľov vyhlási, že sa začala vojna. V Alexandrii je veľa zranených, medzi nimi aj Rosita s Michonne. Túto bitku obyvatelia Alexandrie vyhrali, ale kto vyhrá vojnu? (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (21)

classic 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Väčšinou, keď režíruje výkonný producent GREG NICOTERO, tak epizódy nekončiaceho seriálu ( TELENOVELY ) ? , majú čosi do seba... Inak, môže sa pochváliť tým, že zatiaľ má na svojom konte 20 častí pod svojim palcom, ktoré si absolútne neberú pred seba servítku ! Bohužiaľ, tentokrát, nie som extra nadšený, síce uznávam, že je 16. epizóda, siedmej série, lišiacky spracovaná, napríklad, dumal som nad tým, čo znamená Sasha so slúchadlami v ušiach, t. j. - , kde sa nachádza a prečo ?, až v následných sekvenciách, som na to prišiel, či trebárs flashbacky, s Abeom, čo predznamenáva, že sa blíži niečo naprosto neodkladné, de - facto, po spojení všetkých týchto súvislostí, to dáva jasný a zreteľný zmysel. Zdalo sa mi, že sa Greg inšpiroval fantazijným Pánom Prsteňov, a jeho veľkolepými bitkami, konkrétne vo Dvoch vežiach, s prechodom na Návrat Kráľa... Do finále si prichystali dve pozoruhodné prekvapenia, ktoré potenciálneho diváka nemusia, až tak šokovať, ak pozorne sleduje, čo sa deje. Trochu mi príde smutné, po scenáristickej stránke, že RICK naivne dôveruje tým ľuďom, ktorí ho môžu ľahko sklamať, či poriadne zradiť, že zase príde na „psí tridsiatok” ... Skrátka, aj taký maličký škôlkar, ho opije rožkom, aspoň takto si to ja vysvetľujem, scenárista / i, by už mal / i začať riešiť konečne niečo iné, nielen konflikty, brutálne masakre, nechutné vyvražďovanie = toto sa týka, samozrejme HOMO SAPIENS..., ale, ako sa popasovať s otázkou, ktorá rozpútala celo - svetový CHAOS, v podobe dlhočiznej NÁKAZY, kde sa už totálne vysrali na to, ako vyriešiť tento oriešok ? Na to sa kompletne pozabudlo, teraz lúskajú atypické skutočnosti... Mám tu tzv. „sťahovanie národov” , kde postretám starých - známych, ktorí mieria do EPICENTRA, kde sa budú diať, „teda veľké KAUZY” . HM... Akoby som vtedy videl typické béčko, ktoré ma čoraz viac utvrdzuje v tom, čo si dlhý čas o tomto všetkom myslím... Ôsma séria už nebude mať absolútne nič spoločné, s tou úplne prvou, ktorú mal pod čepcom Frank Darabont, to bola trochu iná káva... ()

Norfice 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Sakra to toho podělanýho Negana nemůže už někdo odprásknout?? Celé 2 série tady neustále řešíme stejné problémy. Sbíráme patronu za patronou, hledáme spojence pro válku s Neganem a když už tohle všechno máme a odpověď je jasná, tak se zase něco "nečekaně" posere a místo finálního zúčtování tady máme další ohrané pokračování nekonečně trapné kovbojky. ()

Reklama

jackalsc 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Jakože opravdu to celé táhne Neguen a ten jeho chladný přístup s perfektním dabingem Jiřího Schwarze. Naprostý přestřel, občas mi připadá, že proti Rickově skupině stojí banda neschopných děcek co mají problém držet pistoli. Zjeví se 8 člená skupina z kouře, kde na ně čekají 4 Negueanovi střelci pěkně nablízko se samopalama. Samozřejmě nikdo z nich nic netrefí, jeden z Rickovy skupiny si lehne, pustí salvy a hned nepřátelé padají jak hrušky :D Škoda no, ale Neguen je proste super :D Snad mu ten jeho psychopatický přístup vydrží :D ()

SEVILIA 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Spoilery! Tak a máme tu konec další série...alá Negan séria. Posledný díl síce dobrý, vadilo mi však, že mohli urobiť radšej dva díly alebo o pul hodky delši, lebo bolo málo akcie. Dúfam, že další séria bude pokračovat v duchu ,,starého,, TWD a vráta sa do scén stáda zombie co mi zas v tejto sérii chýbalo, aj ked uznávam, že pár dobrých scén stálo za to /napadení Hilltopu, Mischone + Rick v zabavnem parku). Nekedy mňa samotný dej TWD v teto serii docela vytačal ale asi to byl zamer serialu, kedze tu umrelo hodne oblibenych postav jako Glenn, Abraham, Sasha, Denise, ...to isté robili aj s mojimi oblúbenými postavami ako Carol, Magie, Morgan, ktorí účinkovali len málo a pevne verím, že v dalších diloch sa budu silno realizovat :) Zo silnych postav urobili slabe ako (Daryl), z dobrych postav sa stali zlé (Eugen) a zo zlých zas dobré (Dwight) :D dufam ze sa serial vrati do normalu aj keď musim priznat ze mna to bavilo a davam za zveracenost plných 5 hvezd :D :D :D ()

adelina8 

všetky recenzie používateľa

Už se z toho pomalu stává telenovela, kde je trilion postav a člověk se v těch flashbacích a odbočkách od hlavního děje hodně těžko orientuje. Spoiler! Konec dost slabý, žádná pořádná řežba, zase jen pár bezzubých pokusů. Z Ricka se stal neschopný blbeček, takže nelze nefandit Neganovi. A ten tygr? To už je pořádný wtf...:/ ()

Galéria (14)

Zaujímavosti (1)

  • Epizoda je věnována Berniemu Wrightsonovi, americkému komiksovému výtvarníkovi. (MATADOR)

Reklama

Reklama