Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třináctou epizodu otevírá schůzka na nejvyšší úrovni mezi Rickem a Guvernérem. Ten předkládá Rickovi jedinou podmínku, která má rozhodnout o dalším vývoji situace. Andree konečně velmi pomalu dochází, že se v Guvernérovi zřejmě spletla, a touží se vrátit ke skupině. Obě strany se z jednání vracejí na své základny, ve Woodbury je Milton seznámen s Guvernérovým pohledem na věc a není zrovna štěstím bez sebe, ve věznici Rick oznámí skupině, že Guvernér chce věznici pro sebe za každou cenu a o jeho podmínce informuje pouze Hershela. (Necrotongue)

(viac)

Recenzie (14)

molcan2 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Rick sa stretáva s guvernérom. Všade na nete vidím, že Rick mal guvernéra zastreliť. Ale zrejme nemohol, pretože by do konca sezóny nemali žiadnu skutočnú dejovú líniu. Vojna sa odohrá v poslednom týždni, kde Gov zomrie Rickovou rukou. Epizóda s posedením bola potrebná na to, aby ukázala debatu o odchode alebo zotrvaní vo väzení. Rick klamal skupine a povedal im, že chce väzenie. Keď v skutočnosti Gov chce len Michonne. Verím, že Rick to povie Michonne a ona vymyslí plán útoku na Woodbury. Darryla milujem každý týždeň viac a viac, pretože jeho postava je bad ass. V tejto epizóde bol slušný, pretože sa spriatelil s Ramirezom. Do konca sezóny zostávajú tri týždne a myslím si, že až do poslednej epizódy neuvidíte žiadne krviprelievanie. Tiež som počul A čítal, že niekto spácha samovraždu do konca sezóny. ()

Galéria (21)

Zaujímavosti (2)

  • Pôvodný názov epizódy Arrow on the Doororpost (Šíp na stĺpe) pochádza z praxe mnohých pôvodných amerických kmeňov, ktoré počas vojny s inými kmeňmi zapichovali tomahawk alebo šíp do stromu alebo stĺpa brány označujúceho vonkajšiu hranicu ich územia. Tomahawk alebo šíp sa zasadil na začiatku konfliktu a neodstránil sa, kým sa konflikt nevyriešil. V niektorých moderných domorodých amerických rodinách sa táto tradícia aktualizovala a rodina podobne označí stĺp na verande alebo na strome v prednom dvore, keď je člen rodiny v službách armády nasadený v boji. (molcan2)
  • Pôvodný názov epizódy bol "Pale Horse". Televízny kritik Kevin Skinner v súvislosti s názvom epizódy povedal, že ho nepochopil a želal by si, aby tvorca seriálu Glen Mazzara zostal pri názve "Pale Horse" a ponechal pôvodnú scénu s Darylom (Norman Reedus), ktorý našiel bezhlavého jazdca na živom koni, čo súviselo s názvom epizódy. (molcan2)

Reklama

Reklama