Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hershelova reakce na Shaneovo běsnění je jasná, skupina musí opustit farmu co možná nejdříve. Na farmě probíhá pohřeb Sophie a Hershelových blízkých, po němž Hershel zmizí. Na základě podezření, že by mohl být ve svém oblíbeném baru, pro něj vyrazí Rick s Glennem. Dale se svěřuje Lori se svým podezřením ve věci Otisovy smrti, Lori poté odjíždí za Rickem a Glennem, cestou k městečku však havaruje. Rick a Glenn opravdu nacházejí Hershela v baru, kde se snaží po ztrátě všech nadějí propít k depresi. Rickovi se ho sice podaří přesvědčit k návratu na farmu, v té chvíli se však objeví dva noví příchozí a Rick je nucen vzpomenout si na svou práci pro úřad šerifa. (Necrotongue)

(viac)

Recenzie (17)

molcan2 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Je to solídna epizóda, najmä scéna v bare. Dialógy boli perfektné na prípravu záverečného zúčtovania. ALE...Loriina časť je smiešna. Aký zmysel malo to, že sa tehotná žena vydala hľadať svojho manžela, do mesta, v ktorom nikdy nebola. Veď čo mala robiť, jazdiť po každej ulici a trúbiť, kým Rick nepribehne? Tá časť, keď sa pozerala na mapu a uhýbala z cesty, aby sa vyhla chodcovi. Zdá sa, že táto časť bola vynútená a nebola nevyhnutne potrebná pre túto epizódu. Akoby ju využili na to, aby natiahli 47-minútovú epizódu. ()

Galéria (24)

Zaujímavosti (5)

  • Keď v bare opisovali, ako prišli z Filadelfie, Dave (Michael Raymond James) povedal, že "v blízkosti DC bola nejaká bezpečná zóna," ale nemohli sa dostať dostatočne blízko. To by mohol byť odkaz na bezpečnú zónu v Alexandrii, do ktorej sa skupina dostane o 3 série neskôr. Spomína aj vlakové nádražie, čo môže byť odkaz na Terminus. (molcan2)
  • Ke konci epizody zazní píseň „Regulator“ od americké rockové skupiny Clutch. (Doomcourier)

Reklama

Reklama