Reklama

Reklama

Hoci má radový robotník Douglas Quaid (Colin Farrell) doma prekrásnu manželku Lori (Kate Beckinsale), ktorú veľmi ľúbi, zdá sa mu menší myšlienkový výlet so spoločnosťou Rekall ako ideálna dovolenka od frustrujúceho denného stereotypu – a skutočné spomienky na život superšpióna by mohli byť presne tým, čo potrebuje! Lenže keď sa počas údajne úplne bezrizikovej, ba až rutinnej procedúry implantovania spomienok niečo fatálne zvrtne, stane sa z Douga zrazu číslo jeden na zozname hľadaných osôb! Našťastie na úteku pred políciou, na slovo poslúchajúcej kancelára Cohaagena (Bryan Cranston), hlavu slobodného sveta, nájde spojenca v rebelke Meline (Jessica Biel), ktorá mu môže pomôcť nájsť vodcu ilegálneho odboja a zastaviť Cohaagena. Línia medzi fantáziou a skutočnosťou čoraz viac splýva a osud Dougovho sveta je stále neistejší – a uprostred všetkého tohto chaosu ho čaká poznanie, kým skutočne je, koho naozaj miluje a aké je jeho pravé poslanie! (TV Markíza)

(viac)

Galéria (110)

Súvisiace novinky

Remake Hvězdné pěchoty upustí od satiry

Remake Hvězdné pěchoty upustí od satiry

06.01.2014

Paul Verhoeven dal světu trojici výjimečných akčňáků – Total Recall, RoboCopa a Hvězdnou pěchotu -, které díky kombinaci satirického nadhledu a brutální akce těžko někdy upadnou v zapomnění. Bohužel… (viac)

Wiseman upřednostnil Ospalou díru před Mumií

Wiseman upřednostnil Ospalou díru před Mumií

05.08.2013

Už asi víte, že Mumie se dočká dalšího remaku. Tento se bude odehrávat v současnosti, bude o něco temnější a strašidelnější, scénář napsal Jon Spaihts a produkovat hodlá duo Orci / Kurtzman.… (viac)

Režisér Total Recallu zprzní i Mumii

Režisér Total Recallu zprzní i Mumii

26.09.2012

Už od začátku to neznělo jako dobrý nápad, přestože za ním stála úspěšná scenáristicko-producentská dvojice Alex Kurtzman a Roberto Orci (M.I:III, Star Trek). Studio Universal se rozhodlo… (viac)

The Wolverine – prokletý projekt?

The Wolverine – prokletý projekt?

05.09.2011

Už ten příběh znáte. Katastrofa v Japonsku, odstoupení Darrena Aronofského, přesun natáčení na podzim. Teď se situace opakuje. Když už se myslelo, že pokračování X-Men Origins: Wolverine, inspirované… (viac)

Reklama

Reklama