Reklama

Reklama

Zrodila sa hviezda

  • Česko Zrodila se hvězda (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

V novom spracovaní romantickej drámy Zrodila sa hviezda, stvárni Bradley Cooper ostrieľaného muzikanta Jacksona Mainea, ktorý objaví a zamiluje sa do začínajúcej speváčky Ally (Lady Gaga). Táto už svoj veľký sen o hviezdnej kariére vzdala… Pokým ju Jack neprinúti výjsť na pódium pod svetlá reflektorov. Ale keď Allyin raketový štart zatieni jeho vlastnú kariéru, Jack stále obtiažnejšie nesie svoj ústup z veľkých pódií a o to viac bojuje so svojimi vnútornými démonmi. (Continental film)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (920)

Hild 

všetky recenzie používateľa

Obrovské překvapení. Přiznám se, že jsem čekala takový ten klasický nudný debut, čili přehnanou snahu o umělecký art, ale jak já byla vedle. Ano, je to sice na první pohled klasický příběh o tom, jak obyčejná servírka ke štěstí přišla, ale strašně jde z filmu cítit, že je dělán od srdce. Navíc tam skvěle funguje předání emocí na diváka, cítíte to, co hlavní hrdinka. Zkrátka funguje ta změna atmosféry z lehce milé a přirozeně naivní v tu krutou a depresivní realitu, o které víte, že přijde a vědí to i postavy. Klobouk dolů před Bradleym Cooperem, výborný debut a nikdy by mě nenapadlo, že uvidím jméno Lady Gaga v boji o oscary, ale ona si tu chválu opravdu zaslouží, a Shallow je jasný oscar za song roku. ()

EvilPhoEniX 

všetky recenzie používateľa

K filmu jsem byl skeptický, ale nakonec příjemný dojemný film, kde si zaslouží velký obdiv Bradley Cooper za herectví, režisérství, scénář i zpěv. Lady Gaga už v American Horror story ukázala, že umí i hrát a zde to jen silně potvrzuje a doufám, že získá i zaslouženého oscara. Highlight pro mne byl první nástup Ally na pódium, která svým hlasem doslova zbořila celý stadión. Chválim i dobře zvolené písničky. Na daný žánr solidní film, ale cílovka nejsem. 75% ()

Reklama

D.Moore 

všetky recenzie používateľa

Příběh může být klišé nad klišé, ale když mě tak strhne, mělo by mi to vadit? Proč, proboha? Zrodila se hvězda je skvělý film se skvělými výkony (výborný herec Bradley Cooper výborně zpívá a výborná zpěvačka Lady Gaga výborně hraje), natočený povědomě jistou rukou (že by produkující Clint Eastwood trochu radil?) a se skvělým soundtrackem složeným z původních písní, z nichž každá by mohla být hit. Jsem zkrátka spokojený na pět hvězdiček. ()

pepo 

všetky recenzie používateľa

Už pri sledovaní vyše 80 ročného originálu (ďalšie 2 som nevidel) mi bolo jasné, že ten príbeh je mimoriadne nadčasový a univerzálny. Zasadenie do filmárskeho prostredia ma síce bavilo viacej, ale....sakra...Takto majú vyzerať remaky. Silné témy sú posilnené, neaktuálne veľmi vkusne vyhodené/pozmenené a remeselne to spĺňa najvyššie kritériá. Vôbec by mi nenapadlo, že ide o režijný debut herca. Cooper preukázal mimoriadny talent a ja sa teším, čo natočí najbližšie. Najväčším prekvapením je však Lady Gaga. Jej fanúšikom síce nikdy nebudem, ale za to, čo tu predvádza si zaslúž veľký rešpekt. Jasné, je to tradičná limonáda. Ale pôsobivá, výborne vyzerajúca a skvelo zahraná. Na oscaroch bude komu fandiť 9/10 ()

gogo76 

všetky recenzie používateľa

Tento film dopadol u mňa podobne ako ospevovaná Bohemian Rhapsody, ale predsa bol o čosi viac filmovejší. Boli tu živšie postavy a podstatne lepší príbeh. Lady Gaga ma skutočne prekvapila, ale i tak si neodpustím salvy smiechu pri spomienke na posmešný smiech od Dicapria na jej adresu. Možno aj Leo oľutoval, pretože Gaga skutočne predviedla skvelý výkon. Mierny problém som videl v tom, že som sa prvú polovicu nejako nedokázal naladiť, až Cooperova žiarlivosť na úspech ma začala zaujímať a pochválim aj smutný záver, ktorý sa trošku vymyká bežnej holywoodskej produkcii. Váhal som v hodnotení, možno by som dal aj štvrtú hviezdu, ale film , ktorý už znova nepotrebujem vidieť si asi štyri hviezdy nezaslúži. 60%. ()

Galéria (43)

Zaujímavosti (49)

  • Lady Gaga (Ally) musela zazpívat poslední píseň filmu „I'll Never Love Again“ jen několik minut poté, co se dozvěděla, že zemřela její nejlepší kamarádka Sonja Durham. Zpěvačka v rozhovoru pro časopis Entertainment Weekly uvedla: „Moje velmi, velmi, velmi drahá kamarádka toho dne zemřela na rakovinu. Měli jsme natáčet asi za 30 minut, když mi volal její manžel a já jsem ji slyšela mluvit na pozadí. Hned jsem sedla do auta a jela za nimi. Bohužel jsem přijela asi patnáct minut poté, co zemřela. Doslova jsem ležela s ní v náruči, s manželem, psem a synem po boku... Když jsem se vrátila, Bradley byl opravdu shovívavý a nakonec jsem tu písničku zvládla. Měla jsem neutuchající nutkání zpívat. Byla to vskutku zvláštní scéna, na kterou nikdy nezapomenu.“ (HellFire)
  • Lady Gaga (Ally) sa počas natáčania natoľko zžila so svojou postavou, až musela chodiť na terapie a prefarbiť si vlasy späť na blond hneď, ako to bolo možné. (martin1m2)
  • V severoamerických kinech film utržil 215,3 milionu amerických dolarů, celosvětově 436,4 mil. (NIRO)

Súvisiace novinky

Oscarové nominace 2019

Oscarové nominace 2019

22.01.2019

Po Českých lvech tu máme konečně také nominace na 91. ročník Oscarů. Těm pro změnu vévodí osobní výpověď režiséra Alfonso Cuaróna Roma a pak kostýmní dobové drama Favoritka od Yorgose Lanthimose, oba… (viac)

Favoritka vede seznam nominací BAFTA

Favoritka vede seznam nominací BAFTA

10.01.2019

Nominace na britské filmové ceny jsou již od včerejška známy a do čela se dostal film, který s Velkou Británií úzce souvisí. Snímek Favoritka režiséra Yorgose Lanthimose (Humr), vyprávějící o… (viac)

Nej filmy roku a PF 2019!

Nej filmy roku a PF 2019!

31.12.2018

Film, od kterého jsme kvůli komplikacím při natáčení (výměna režiséra) raději nic velkého nečekali. Bohemian Rhapsody. Dnes suverénně nejoblíbenější a masami nejlépe hodnocený filmový šlágr roku.… (viac)

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2018

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD.cz tradičně sestavili trojku nej filmů a seriálů, uvedených do distribuce nebo na filmových festivalech v uplynulém roce. S pěti hlasy jednoznačně vyhrávají mezi filmy… (viac)

Reklama

Reklama