Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Relácia, kde vás prostredím slovenskej a českej ozajstnej smotánky prevedie šarmantná moderátorka Erika Judínyová. Spoločenské akcie, honosné večierky a zábavné párty - miesta, kde sa bežný smrteľník len tak ľahko nedostane, ale s našou kamerou je možné nahliadnuť na miesta, kde to vrie zábavou, nádhernými šatami a známymi tvárami. Najaktuálnejšie dianie v spoločenskom živote, svet recepcií a večierkov, exkluzívne rozhovory s celebritami - vyberte sa so Smotánkou každú sobotu do prostredia „horných desaťtisíc"! (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (143)

dyfur odpad!

všetky recenzie používateľa

toto je vážne hnoj smradľavý - doporučujem pozrieť jeden - dva diely ,aby si každy urobil názor. Predvádzanie sa slovenských "celebrít" kde Jožko prezradí roky skrývané tajomstvo,že hral guličky a podvádzal,kde Anička má len skromný kožuch za pár tisíc euro, že Števo čo zabil dôchodkynu na prechode už býva na poslednom činžiaku v Blave so svojou pipinou.............. HNOJJJ ()

ac1976 odpad!

všetky recenzie používateľa

100 ročná vykopávka, ktorá sa tvári ako tínedžerka a oblieka ako prostitútka moderuje túto príšernosť v ktorej spovedá "celebrity". Ale čo by sme chceli keď u nás je celebritou každá príšera, ktorá kecá chujoviny v rádiu, alebo hocijaká kurvička, ktorá číta text z čítačky a po večeroch slúži ako trtkací trenažér pre zbohatlíkov, prípadne štetka, ktorá vrhla x-tého potomka nejakému multioteckovi. Ak túto sračku niekto pozerá pravidelne, potrebuje odbornú pomoc. ()

Reklama

peiton odpad!

všetky recenzie používateľa

Sledovať hrstku prominentov ako vymetajú podniky,kluby,večierky je totálna strata času.Riešia sa tu veci,ktoré nemajú absolutne,ale absolutne nič spoločné zo zdravým rozumom..Judínyová je jedna veľká falošná podšívka. Len čo v človeku vrie krv a búri žlč. Zbytočný formát. ODPAD najväčší na svete !!! ()

wilczo2 odpad!

všetky recenzie používateľa

Keď to začínalo okolo roku 1996, alebo kedy, tak sa to ešte snažilo mať aký-taký glitz&glamour, že pri zažmúrení všetkých očí, vyrazení poistiek a vyskratovania si bradaviek autobatériou to ušlo... no odkedy to robí pani "moje cecky sú výsledok prírodného konského trusu miešaného s ošťanou slamou a nie skalpelu", tak je to celé nepozerateľná blbosť, ktorá človeka osprostieva konštantnou rýchlosťou 10 IQ bodov/minútu. ()

pezz odpad!

všetky recenzie používateľa

Odpad na ktorý sa niekedy dobre pozerá a smejeme, sa smejeme a smejeme sa 7x...sa smejeme na tomto show. Stupídna SR top scéna, prehliadka bohatých hovien (česť výnimkám), smotánka ? nie, my tomu doma hovoríme grcanica. Kto toto a z čoho sa to živí, to je záhada všetkých záhad. Rozriešenie: hlúpy národ teenagerov ich živí z daní a platov ešte hlúpejších rodičov, škoda reči, svrab národa!! Ďakujem, že sa tu môžem k tomuto vyjadriť ()

Galéria (2)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené