Reklama

Reklama

Pomsta chlpáčov

  • Slovensko Chlpatá odplata (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Kde bolo, tam bolo, kdesi uprostred oregonskej divočiny – tam, kde si medvedík čistotný a skunk dávajú dobrú noc - žili všetky zvieratká a ľudia v mieri a s veľkým rešpektom pred matkou prírodou... Nanešťastie však len do dňa, keď sa tam v poverení vraj ekologicky zmýšľajúcej stavebnej firmy Lyman Industries na celý jeden rok prisťahoval Dan Sanders (Brendan Fraser), aby dohliadal na stavbu novej obytnej štvrte s obrovským nákupným centrom a golfovým ihriskom. Kým Danov syn Tyler (Matt Prokop) túto samotu pánu bohu za chrbtom považuje za príšernú, jeho krásna manželka Tammy (Brooke Shields) je vidieckou idylkou neskutočne nadšená. Tá však, nanešťastie, nemá mať dlhé trvanie, pretože Danov zákerný šéf Neil Lyman (Ken Jeong) je rozhodnutý celý les zrovnať so zemou – a ako prvá má padnúť za vlasť impozantná bobria priehrada! Ibaže maličký oregonský zapadákov menom Rocky Springs by už dávno nebol takým jedinečným, stále temer nedotknutým regiónom, keby si chlpatí obyvatelia lesa nechali skákať po hlavách. A tak asi neprekvapí, že sa bobry, supy, medveď a všetci ich ostatní chlpatí kamaráti, samozrejme vyzbrojení množstvom prešibaných trikov, pustia do vtipného protiútoku, kvôli ktorému sa Danov „dokonalý“ stavebný plán pozvoľna mení na skutočnú zvieraciu nočnú moru... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (230)

Eawy 

všetky recenzie používateľa

Ako taký príjemný film, ktorý si pozriete aj s mladšími súrodencami je to tak akurát. Žiadna nepochopiteľná zápletka niekoľko naozaj vtipných scénok. Vtipy boli zvyčajne už obohrané niekoľko krát, typické pre americké filmy, no napriek tomu to boli ešte práve tie, na ktorých sa vždy zasmejeme. Taká príjemná komédia na chvíle nudy. Brendan sa musel pobaviť, ale myslím, že si nabudúce 2x rozmyslí, kým sa dá to podobného projektu. 60% ()

Bozvav 

všetky recenzie používateľa

Vysvětlete mi někdo, jak se může tento film někomu nelíbit. já se málem počůrala smíchy. snad jen ten závěr byl maličko kýčovitý, ale vzhledem k tomu, že se jedná o rodinný film, jinak to dopadnout nemohlo. Smála jsem se od začátku do konce. Fraser odvedl výtečnou práci. Celé dílko je milé, vtipné a zábavné. Nevím, ale čekat od filmu s touto tématikou nějaké hlubokomyslné bláboly, mi přijde velmi zcestné. Triky ujdou, děti se skvěla baví a dospělí s nimi. O tom přece rodinné komedie jsou. Kritizovat to, je stejné, jako si u hororu stěžovat na to, že se při jeho sledování bojíte. Za mě super komedie. ()

Reklama

Niles 

všetky recenzie používateľa

Pri tomto filme ma napadlo len to, že Brendan Fraser musí byť už poriadne zúfalý, keď zobral úlohu v niečom takom. Prvá pol hodina má zopár (skutočne veľmi málo) vtipov a je aspoň trochu pozerateľná. Potom sa to však zvrhne do jednej trápnej komédie, samozrejme s hlbokým morálnym poučením. Taktiež rozmýšľam čo je horšie – keď sa hlavná postava so zvieratami rozpráva alebo sa s nimi len tak naťahuje. Na všetko z filmu som v priebehu niekoľkých dní zabudol, čo je znakom toho, že nemá absolútne čo zaujímavé ponúknuť. ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Pre začiatok, treba si uvedomiť, že ide o totálnu blbinu a absurdný úlet, z toho treba aj vychádzať. Ja som sa, na rozdiel od ostatných, pri tejto somarinke celkom fajn zabavil a oddýchol, dokonca na moje prekvapenie som sa ani veľmi nenudil, takže film hodnotím ako čistý priemer. Na pozeranie spolu s deťmi ako stvorené. 60/100 ()

iamek odpad!

všetky recenzie používateľa

Chápu, že se jedná o rodinnou komedii, ale přece i tenhle žánr se dá aspoň trošku dobře natočit. Připadá mi, že pan scénarista, producent a vlastně celý štáb byl na zatím dosud neobjevené droze, která musí mít šílené účinky. Díky násladkům téhle drogy vidíme lesní zvěř jak řídí auto, neustále prdí obtloustému Fraserovi do ksichtu a samozřejmě mu dělají jeden naschvál za druhým. A Matt Prokop je klasický Disney rychlokvaška díky " peckám" jako Hannah Montana nebo Muzikál ze střední. A nejsmutnější na všem je, že se v kině nesmály ani malé děti. ()

Galéria (54)

Zaujímavosti (3)

  • Ve snaze ušetřit náklady bylo mnoho zvířat ve skutečnosti ztvárněno loutkami. Brendan Fraser tvrdil, že v celém filmu byla jen jedna scéna, kdy pracoval se skutečným zvířetem. Jednalo se o scénu s krocanem. (rafix)

Reklama

Reklama