Reklama

Reklama

Blesk

  • Česko Blesk (viac)
Trailer

Sériový vrah je stále na slobode a každý deň zomrie jeho rukou ďalší policajt. Keď zákon nedokáže ochrániť svojich vlastných ochrancov a policajných príslušníkov, potrebuje muža, ktorý to dokáže, aj keď poruší všetky pravidlá. Tým vyvoleným je drsný a nekompromisný londýnsky policajt Brant (Jason Statham). Do akcie vyráža so svojím kolegom, strážnikom Nashom (Paddy Considine), hoci by si radšej vybral iného parťáka. S Nashom si nerozumie, nemá ho rád a ich vzťahy nie sú ideálne. Pre oboch policajtov sa však začínajú preteky s nemilosrdným časom, pretože každý deň pribúdajú nové obete a nepolapiteľný sériový vrah sa im vysmieva. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (405)

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

na akčním poli nic nového,ani zásadního,ale jako jednorázová zábava proč ne.Stathamovi tyhle role sednou a ačkoliv je to již několikátá variace na jedno a totéž,mě to stále baví.škoda,že v tomhle případě nevyfasoval lepšího záporáka.Půda pro to byla připravená minimálně hodně slušně.Zdejší hodnocení je odpovídající...65% ()

Spooner 

všetky recenzie používateľa

Průměrná britská kriminálka, která je roztříštěna přebytkem dějových linií. Hlavní linka okolo hledání vraha je totiž velice zajímavá a většinu času i docela funguje. Ale linie okolo policistky, která je navíc ještě otřesně zahraná, je zde úplně zbytečná. Psychologie postav tu navíc taky moc nefunguje, takže to celé musí většinou zachraňovat herci. To se naštěstí daří a hlavní trio Statham-Considine-Gillen je výborné, i když Jason taky na těch svejch drsnejch ksichtech mohl trochu ubrat, to je pravda. Celkově jde ale o promarněnou šanci o výbornou kriminálku z britských ostrovů. ()

Reklama

Dever 

všetky recenzie používateľa

Akčný a drsný Jason Statham (rola ktorá mu mimochodom vždy išla) ako policajt chytajúci vraha policajtov, prečo nie? Samotný Blitz obsahuje slušnú dávku akčných scén, dobrú krimi atmosféru a pár dobrých hlášok na ktorých som sa dosť zasmial.............. Soundtrack Ilan Eshkeri: 1. Goose - Black Gloves (The Bloody Beetroots Remix) ,2. The Qemists - Stompbox ,3. Thunderheist - Jerk It ()

cukorek 

všetky recenzie používateľa

Kľudným a ústretovým spôsobom smerovali kroky J. Stathama k divákovi v tomto povoľnom, večernom, detektívnom príbehu, ktorý napriek svojej nenáročnosti ukázal, že aj takouto cestou sa dá celkom úspešne dojsť do cieľa. Vzhľadom na to, že na režisérskej stoličke sedel "akýsi" Elliott Lester dodržal pravidlá krimi žánru a obsadením Stathama, ktorý je známi tým, že takmer žiadnu ponuku neodmieta mi to celkom ulahodilo.50% ()

sochoking 

všetky recenzie používateľa

Najprv to začalo naozaj gayovsky, kedˇ tam zmlátil tých zmrdíkov tou hokejkou. Dal som PAUSE, aby som si ešte rýchlo pozrel, kto tu hrá a kedˇ som si v komente gaya verbala ešte navyše prečítal, že tam hrá jeho obľúbený herec , ktorý ztvárňuje práve takéto thermo postavy , tak som tomu skoro uveril. Nič také! Naopak som veľmi rád, že vytvorili nezvyčajnú dvojku detektívov- jeden alkáč, jedna homokláda, pretože tie hlášky fuckt nemali chybu. A dať jednu menšiu roličku Beckhamovi a jeho trtkačke tiež myslím, že bola trefa do čierneho ! ()

Galéria (25)

Zaujímavosti (8)

  • Natáčalo sa v auguste 2009 v Londýne. (m.a.t.o.)
  • Prvý film, ktorý vznikol v produkcii spoločnosti Lionsgate UK. (m.a.t.o.)
  • V USA sa film v kinách vôbec nepremietal, premiéru mal iba na DVD a Blu-ray. (m.a.t.o.)

Súvisiace novinky

Malíček míří do Labyrintu

Malíček míří do Labyrintu

27.09.2014

Irský herec Aidan Gillen se objevil třeba v Temný rytíř povstal, kriminálce Blesk nebo letošním dramatu Kalvárie. Nejvíc lidí ho ale zná jako Malíčka ze Hry o trůny, kde pletichaří jako o život a… (viac)

Reklama

Reklama