Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Petru Polnišovú, Lukáša Latináka a Mariána Miezgu poznáme ako suverénnych profíkov, ktorí odohrajú komédiu aj drámu. Ale ako sa títo traja správajú, ak ich hodia do „studenej vody“? Ako pohotovo a ľahko dokážu zahrať situácie bez najmenšej prípravy? Slovenskí diváci si vychutnajú herecké majstrovstvo účinkujúcich a zabavia sa na jedinečných situáciách, ktoré nikto neplánoval a nepripravil. Traja hrdinovia si počas 30-minútovej improvizačnej smršte otestujú nielen vlastnú invenčnosť a talent, ale aj nervy. Nad všetkým tým zábavným chaosom bude dohliadať a moderátorsko-režisérskym bičom švihať Dano Dangl. Tešte sa na televíznu show, v ktorej si nikto nemôže byť istý tým, čo sa stane a ako celý večer dopadne. Dokonca ani samotní protagonisti. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (341)

peiton 

všetky recenzie používateľa

Záruka skvelej zábavy... :) Táto relácia je o improvizácii a o hereckom majstrovstve zahrať čokoľvek a kohokoľvek.Ja sa bavím vždy.Sú to naši super herci,aj ked úprimne si myslím,že scénky,ktoré predvádzajú majú vopred nahrané a preštudované (ved nedá sa byť pohotový a vtipný zároveň),ale my im to odpustíme.Ved bavia celé Slovensko.Zaslúžili by si preraziť aj v iných štátoch ako len u našich bratov čechov.Je to originálny formát s našej domácej produkcie,ktorý sa môže divákovi servírovať v rôznom štýle a v rôznom šate v závislosti na danom období.Go Partička Go ! ()

fabecc1222 

všetky recenzie používateľa

Slovenská verze pořadu, ke které jsem dostal úplnou náhodou, když jsme doma sledovali slovenské Lets Dance, a při jeho reklamách náhodou uviděli upoutávku na Partičku. Dost možná nejzábavnější pořad, který jsme doma kdy v TV viděli. Nasmáli jsme se u každého dílu. Výborná sestava bavičů, kdy každý dokázal pobavit. Velká škoda, že to tehdá Markíza zarazila, ale kdo ví, končit se má přece v nejlepším, a to vlastně Partička dokázala, a díky tomu dost možná nikdy nespadla na úroveň trapnosti či opakovaného vtipu. ()

Reklama

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Herci na divadelných javiskách hrajú v hrách, ktoré majú scenár. Asi to má svoj zmysel. Potvrdilo sa mi to v Partičke, kde improvizujú a to nemôže byť z princípu tak vtipné, ako napísaná hláška, alebo vtipný dialóg. Partička ma svojim humorom úplne minula, ale na druhej strane chápem, že množstvu ľudí sa práve situácie a humor, vyplyvajúce z improvizácie, môžu páčiť. Rozhodne sa nejedná o žiadnu intelektuálnu záležitosť. ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Program, ktorý mám spojený aj so stužkovou. Inprovizačný slovenský program so zaujímavou hudbou a zaujímavými účinkujúcimi. Nový program, do ktoré si vedia pozvať aj hostí, zapájajú publikum, vždy je nejaká zaujímavá téma, je to inovatívne a zábavné. Niekedy sa mi to zdá krátke, ale na usmernenie a zosekanie trápnych, či nudných situácií je to akurát. Program, ktorý patrí k tomu najlepšiemu momentálne na Slovensku. ()

lubomir91 

všetky recenzie používateľa

Nechápu ty přehnaně kritická hodnocení jen proto, že je to CZ/SK TV produkce. Souhlasím, že to nepatří mezi famózní a dokonalé pořady, ale ruku na srdce. Není to náročné, není to nudné, není to trapné a člověk se u toho výborně baví. Ideální pořad k odpočinku a relaxaci u TV. Nemůžu si stěžovat, tento pořad sleduji rád a s nadšením. ()

Galéria (2)

Zaujímavosti (6)

  • Herci sa museli počas natáčania aj niekoľkokrát prezliekať, keďže hrali viacero úloh. (PATWIST)
  • V roce 2018 Daniel Dang natočil ve své vlastní produkci další díl této relace, ve snaze ho nabídnout televizím stanicím pro opětovné vysílání relace. (fabecc1222)
  • Každý diel bol zároveň hraný pred divákmi v publiku. (PATWIST)

Reklama

Reklama