Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Petru Polnišovú, Lukáša Latináka a Mariána Miezgu poznáme ako suverénnych profíkov, ktorí odohrajú komédiu aj drámu. Ale ako sa títo traja správajú, ak ich hodia do „studenej vody“? Ako pohotovo a ľahko dokážu zahrať situácie bez najmenšej prípravy? Slovenskí diváci si vychutnajú herecké majstrovstvo účinkujúcich a zabavia sa na jedinečných situáciách, ktoré nikto neplánoval a nepripravil. Traja hrdinovia si počas 30-minútovej improvizačnej smršte otestujú nielen vlastnú invenčnosť a talent, ale aj nervy. Nad všetkým tým zábavným chaosom bude dohliadať a moderátorsko-režisérskym bičom švihať Dano Dangl. Tešte sa na televíznu show, v ktorej si nikto nemôže byť istý tým, čo sa stane a ako celý večer dopadne. Dokonca ani samotní protagonisti. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (341)

janesX 

všetky recenzie používateľa

Najhoršie by mohlo byť, keď si ničoho neznalý divák zapne Partičku uprostred nejakej (hociakej) scénky. Vtedy je zaručené  že chudák divák ničomu nerozumie a ničomu ani rozumieť nemôže, napriek tomu by to mohol považovať za úplný odpad odpadu (a dokonca prepnúť na iný kanál), čo v skutočnosti tak vôbec nie je. Protagonisti tu totiž "zaživa" plnia rozkazy vopred zadanej, niekedy celkom dômyselnej hry, pričom musia zapnúť mozgy a improvizovať a zároveň sa držať zadania a hlavne dávať bacha na to, aby to bolo vtipné. Okrem toho, že sa tu ukáže ozajstný humoristický talent, určite je to pre hercov aj poriadna rozcvička. Pre mňa je Partička niekedy až vyčerpávajúca (po pár desiatkach epizód) a o trochu radšej mám ich novší komediálny výtvor - Kredenc . 60%. ()

Orthank 

všetky recenzie používateľa

Bezkonkurenčná zábava na slovenskej televíznej scéne. Toľko spontánneho talentu, aby človek na slovenskej obrazovke naozaj pohľadal. Také množstvo absurdných scén by si jeden ani nedokázal predstaviť, a tu sa na nás sypú ako z roztrhaného vreca.Ten kto už dávno pravidelne liečil bránicu z kolektívu okolo Dana Dangla napríklad z SOS, prípadne ten kto veľmo rád absurdný humor dotiahnutý do extrému pomocou rôznych šialených pravidiel a tém, určite sa má na čo tešiť. Ja som už dávno podľahol.....len tak ďalej. ()

Reklama

gabin(a) 

všetky recenzie používateľa

Dávám pět hvězd, protože Partičku sice miluju, a to slovenskou verzi (na Lukáše Latináka a Petru Polnišovou u nás prostě nemají), ale vybrala jsem si ji jako krycí název pro můj skutečně úplně a naprosto nejoblíbenější pořad a to LIGU MISTRŮ!!! Ta tu bohužel z pochopitelných důvodů není, což je škoda, i tam jsou někdy pěkné herecké výkony...Hravě strčí do kapsy všechny seriály, spoustu filmů a poslední kola úplně všechno:-) Teď ještě navíc můžu držet palce klukům z Plzně, kteří dokázali nejmenovaným protežovaným českým klubům, že herní zápal a týmová práce jsou víc než prachy!!! O Lize jsem psala už ve svém komentáři k Ordinaci v růžové zahradě, takže jen zopakuji větu, že jednotlivé díly jsou někdy za 8 hvězdiček, někdy za míň, ale nikdy nejdou pod 4. ()

katmandzoo 

všetky recenzie používateľa

Lukáš Latinák, Juraj Kemka a Róbert Jakab..keď v Partičke improvizujú títo traja herci, tak mám o zábavu postarané..avšak treba vyzdvihnúť skvelé improvizačné výkony všetkých hercov..myslím, že som nevynechal ani jednu časť a vždy som sa poriadne zabavil..o scény preplnené humorom tam núdze niet a každý sa tu humoru nabaží za dosť.. ()

farfalla 

všetky recenzie používateľa

O české ´Partičce´ jsem hodně slyšela, ale nikdy jsem ji neviděla. O slovenské ´Partičce´ jsem slyšela méně, a tak jsem se na ni podívala. Viděla jsem asi 30-35 videí na youtube, snažila jsem se vybírat takové díly, kde byli nejskalnější účastníci. Bylo jasné, že program byl sestříhaným veřejným vystoupením. Jednotlivé typy úkolů se mi rychle okoukaly, asi je lepší se na ´Partičku´ kouknout jenom z času na čas. Obdivuji však herce, že dokázali tak rychle reagovat na podněty a že se obyčejně dokázali v té změti reakcí dobrat zdárného konce. Obsazování herců bylo velmi citlivé a ne všichni mě bavili. Mile mě překvapil Richard Stanke. Na Petru Polnišovou žádná jiná žena neměla. Tohle je moje oblíbená scénka. Zatím mi vždy spravila náladu - život je těžký a uhádnout, co si myslí ostatní je nadlidský úkol: https://www.youtube.com/watch?v=IeVfAXMVdbI ()

Galéria (2)

Zaujímavosti (6)

  • Každý diel bol zároveň hraný pred divákmi v publiku. (PATWIST)
  • V roce 2018 Daniel Dang natočil ve své vlastní produkci další díl této relace, ve snaze ho nabídnout televizím stanicím pro opětovné vysílání relace. (fabecc1222)
  • Herci sa museli počas natáčania aj niekoľkokrát prezliekať, keďže hrali viacero úloh. (PATWIST)

Reklama

Reklama