Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Krátký film, který líčí události, které se odehrávají v Dominikánské republice těsně před začátkem filmu "Rychlí a zběsilí". (oficiálny text distribútora)

Recenzie (62)

swamp 

všetky recenzie používateľa

Krátkometrážní prequel k Fast & furious, který si vystřihl Vin Diesel jako režisér, herec a scénárista. Nic moc se toho ve snímku nestane, ale kupodivu to sakra dobře vypadá. Kameraman a střihač si dali opravdu záležet a vzhledem k tomu, že je to spíš takový malý bonus k samotnému filmu, nebudu jej srážet na horší hodnocení. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Tuto vypln pred stvrtym dielom som videl teraz prvykrat a musim povedat, ze mi vôbec nechybala, lebo som sa nedozvedel nic nove. To ze to nebude akcne som cakal, ale ze tam dostanu velky priestor moje neoblubene postavy ako je nenazrany Han som necakal. Ale to je asi prihodne. V celom tom kratase sa len keca o rodine a žerie. Akurat zaverecna romanticka pätminutovka je celkom prijemna. Ale ani kvôli nej nestoji za to vidiet tento kraťas a to aj ked ste velký fanusikovia serie. 3/10 ()

Reklama

mzss1 

všetky recenzie používateľa

Krátkometrážní záležitost, která se odehrává před čtvrtým filmem Rychle a zběsilé série, a sice: Rychlí a zběsilí. No, nápad to není špatný, ale na to jak je to krátký to dost nudilo. Bylo to opravdu o ničem. Jen posledních takových 5-6 minut mě celkem bavilo pozorovat moje oblíbené herce z této vydařené série, Vina Diesela a Michelle Rodruguez. Sice mě jejich dialogy moc nechytly, ale vidět je aspon mírně potěšilo. Sung Kang mě zde nebavil. No a ten zbytek celkem nuda. Žádná akce a ani hudba za to nestála, jen jedna lepší písnička. Tu hvězdu dávám z milosti a z toho, že mám tuhle sérii fakt rád, ale toto se nepovedlo. 13% = * ()

mrclTV 

všetky recenzie používateľa

Ako naskočili titulky, hneď zo mňa vyletelo: "To je všetko?" Veď tu nič nebolo! Veľmi nudné a nevýrazné. Zatiaľ čo Turborchared prelude bolo také ľahké a rýchle zvezenie sa s atmosférou prvého filmu, tu je to po vete "ideme kradnúť palivo" už len prázdne čakanie na koniec. Tešil som sa, že aspoň únik z väzenia bude zaujímavý, ale nie, Bandoleros získavajú ocenenie za najtrápnejší útek z väzenia. Takto to odfláknuť, nech sa nehanbia, aj na krátky film to bolo "krátke".... ()

Maki89 

všetky recenzie používateľa

akokolvek je prijemne zasa vidiet par znamych tvari zo serie F&F, tak musim povedat, ze toto bolo uplne zbytocne a nudne... nic sa tam nedialo a Vin Diesel ako "milujuci a problemy riesiaci" clovek sa mi takto akosi nehodi do koncepcie fast and furious... no nic... aspon sme videli peknu prirodu... 5/10 ()

Galéria (6)

Reklama

Reklama