Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televízna adaptácia novely Jána Johanidesa. Dráma rodiny, ktorej členovia doplatia na svoju túžbu po hmotnom blahobyte. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (7)

Autogram 

všetky recenzie používateľa

Toto sa veľmi nedalo. Rodinné hádky pre peniaze nie sú nič príjemné už samé o sebe, a tu sa to skombinovalo s tragickými udalosťami dosť nešťastne. Naviac je samotný dej filmu zarámovaný do predaja domu cez realitného agenta Dibarboru, čo sa mi na rok vzniku zdá divné. ()

retroslovak 

všetky recenzie používateľa

Výborne spracované dielo Jána Johanidesa. Vynikajúce herecké obsadenie. Celkový dojem na výbornú. Hoci som knižku nečítal, veľmi sa mi to páčilo. ()

Flego 

všetky recenzie používateľa

V hlavnej úlohe chamtivosť a pokrivené charaktery protagonistov... Prekvapivo dobre natočená rodinná televízna dráma. ()

Hombre8 

všetky recenzie používateľa

Shine On You Crazy Diamond na pozadí kdákání slepic - to je svatokrádež! :-) Další inscenace na téma: Co udělá s dětmi vyrůstání v blahobytu, rozmazlování a nevýchova. Dobře tak rodičům. Tady ale nebylo zcela jasné (aspoň mně) proč vlastně tu vilu otecko prodával, jestli aby ji haranti nemohli zdědit a nebo naopak aby jim pak rozdělil peníze a měl od nich pokoj. Ještě nejasnějí byla role Dibarborova, který se choval jako realitní makléř, což je ovšem nesmysl. Nic takového za socíku neexistovalo (věděli proč), nemovitost si každý prodával sám a úřední zápis dělal notář. Silně pochybuju, že by se některý z nich tak slizce podbízel. ()

Galéria (2)

Reklama

Reklama