Reklama

Reklama

Miesto činu

(seriál)
  • Česko Místo činu (viac)
Trailer
Západné Nemecko / Nemecko / Rakúsko / Švajčiarsko, (1970–2024), 1898 h 38 min (Minutáž: 56–140 min)

Réžia:

Houchang Allahyari, Jochen Bauer, Alexander Adolph (viac)

Predloha:

Henning Mankell (kniha), Axel Corti (kniha), Werner Kließ (kniha) (viac)

Scenár:

Michael Haneke, Kai Hafemeister, Rainer Boldt, Martin Suter (viac)

Kamera:

Frank Lamm, Hagen Bogdanski, Axel Block, Wolfgang Treu, Helge Weindler (viac)

Hudba:

Klaus Doldinger, Evžen Illín, Johannes Kobilke, Peer Raben (viac)

Hrajú:

Klaus J. Behrendt, Miroslav Nemec, Udo Wachtveitl, Dietmar Bär, Ulrike Folkerts, Joe Bausch, Andreas Hoppe, Peter Espeloer, Annalena Schmidt (viac)
(ďalšie profesie)

Série(55) / Epizódy(1271)

Obsahy(1)

Tatort, neboli Místo činu se v Německu vysílá už od 70. let a je označován za nejoblíbenější a nejdéle vysílanou krimisérii v německy mluvících zemích. Vysílá se pravidelně kažou neděli a garantuje vysokou sledovanost. Každý díl se odehrává v jiném městě, ať už Německa, Rakouska nebo Švýcarska, a kromě soudobých společenských problémů (kriminalita i osobní život detektivů) nabízí pohled i na lokální kolorit (kulturu, architekturu, zvyklosti) daného regionu. (rogue13nasic)

(viac)

Recenzie používateľa Martin741 k tomuto seriálu (2)

Nickov zákon (2013) (S44E09) 

Tyl Schweiger je drsny. Teda v tomto filme urcite. Mno jo, a ono mu rola aj sadla, bol policajt, ktory ma na praci sledovat akesi hajzldedky, pricom tito su aj pasaci mladych kuriev, teda pardon, prostitutiek. Tema kupliarstva je nepochybne zaujimava, a kupliarstvo funguje casto aj v reale, ze jo. Rvacky nemusim, a ked uz pozeram rvacky, tak najlepsie tie so Spencerom a Hillom, kde vladla nekrvava neskodnost - a samozrejme v reali nefungovali. Tu su rvacky drsne, aj tvorcovia sa snazili, aby fungovali aj v reali. Ja na rvacky nemam, v zivote som nemal, prestrelky uz radsej mam. Aj tie tu boli, len mi chybali veci ako nahanacka na autakoch, alebo na motorovom clne, alebo aspon havarka Hovnocucu. Hned by ch poskocil na 6 a mozno ze aj na 7 hviezd. Takto ostanem len na 70 % ()

Unesená v Istanbule (2018) (S49E22) 

Til Schweiger /Klopani na nebeskou branu/ spolu s reziserom Christianom Alvartom odpovedali na Taken s Nysnom. Nic viac tam nie je, este aj ten filmovy Istanbul napoveda mnohe : 30 % ()

Reklama

Reklama