Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Brienne a Jaime Lannister mají být souzeni lordem Boltonem. Spojí je to. V královském přístavišti Cersei připravuje spiknutí proti Lorasu Tyrellovi a hledá pomoc u lorda Baeliše. Tyrion řeší finanční náročnost své svatby s lady Olennou, ta se zavazuje, že uhradí polovinu. Robb Stark se musí vypořádat s vrahy mladých synovců Tywina Lannistera, včetně lorda Rickarda Karstarka. Starý Tywin Lannister se dozví o Tyrellových plánech se Sansou Starkovou. Nelíbí se mu. Početná armáda Daenerys Targaryen se dala do pohybu. Severně od Zdi se z Jona a Ygritte stali milenci. (Česká televize)

(viac)

Recenzie (20)

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tretia séria už ide na plné obrátky, menej sa chodí po cestách, viac sa diskutuje v interiéroch a na začiatok nás čaká aj vrchol epizódy, istý súboj so síce neprekvapivým koncom, ale prekvapivým nadprirodzeným dodatkom. No a máme tu aj plány na nejaké tie dohodnuté, inak veľmi nepravdepodobné manželstvá a ak sa tak stane, bude v tomto seriáli ešte veľká sranda. No a "Kit" príde konečne o panictvo :) ()

pichta 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Opäť raz rozsúdenie bojom...prekvapenie? Až na konci boja. John Snow je na hrane čepele, no Ygritt je Ygritt... Zrodenie noveho-stareho mistra. Tyrion je malý-veľký stratég, ktorému to myslí dopredu. Rob si poštval Karstarkovýh proti sebe, či to bol šťastný krok ukáže budúcnosť. Bryan trochu trpela s kralokatom v jedom kupeli? Daenerys sa snaží zmeniť staré, no ľudia sú často spokojní so svojou mizériou a chce to nový zvyk aj na to lepšie... Dedič vysokých záhrad sa znovu ukázal pred... Malíček kuje a kuje... Tyrion sa bude ženiť... ()

Reklama

JohnMiller 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ako som už spomínal, postava Hounda, ktorú som v začiatkoch nemal vôbec rád, sa po čase vyvinula (ale vo svojej podstate sa nezmenila) tak, že som tomuto odpadlíkovi držal palce. Aj v tejto epizóde keď bojoval o svoj život a hoci to vyzeralo všelijako, nakoniec vyhral a bol som rád. Čo ma tu ešte celkom prekvapilo bol Tywin Lannister. ktorý rozdal zostávajúcim pre-živším Lannisterom úlohy aby udržali strategicky kráľovstvo pre seba. Správal sa ako kráľ, pri tom nemá až toľko kompetencii. ()

Kaka 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Jedna z mála epizod jejíž začátek navazuje přesně na konec té předešlé. A rovnou tou nejdramatičtější scénou z celé epizody. Souboj Ohaře a Berica. Minimum severu, kde v jedné hlavní scéně paradoxně roztají ledy. Vše kolem Starka je zamotané a nepřehledné, naopak neutuchající intriky a veletoče v hlavním městě jsou přehledné dokonale. Skvělý vstup lady Olenny. ()

0verseer 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

O štipku slabšie ako predchádzajúca časť. Avšak s podareným úvodom a záverom, plus zvyšok časti tiež rozhodne nenudil. Za zmienku stojí najmä postava Jaimeho, ktorá sa nám zaujímavo vyvíja a jeho "spoveď" podtrhuje, že nie všetko je čierno-biele tak, ako sa na prvý pohľad zdá. Škoda len, že tvorcovia doposiaľ nevyužili viac z širokej palety zaujímavých a nevyužitých postáv, aby sa takto zahrávali s divákovými sympatiami. Snáď si to nechávajú do ďalších častí... ()

Galéria (24)

Zaujímavosti (2)

  • Název epizody Políbený ohněm je fráze používaná Divokými k popisu rusovlasých lidí (jako Ygritte). Jelikož zrzavé vlasy jsou mezi Divokými vzácné, považují je za znamení štěstí. (mikki089)

Reklama

Reklama