Reklama

Reklama

Extraterrestrial

  • Kanada The Visitors (neoficiálny názov) (viac)
Trailer 2

Obsahy(1)

April sa spolu s priateľmi odoberie na rodinnú chatu do Echo Lake. V danej oblasti pred pár dňami za záhadných okolností zmizla mladá žena, po ktorej na mieste činu zostala len peňaženka s dokladmi. Hneď v prvú noc ostane partia mladých ľudí v šoku. Z vesmíru na Zem dopadá neidentifikovateľné lietajúce teleso, označované ako U.F.O. Kúsok od neho nachádzajú stopy neznámeho tvora, ktorý nepochádza z našej planéty. Na túto noc už nikto z nich nezabudne ... (*CARNIFEX*)

(viac)

Videá (3)

Trailer 2

Recenzie (134)

mosnak odpad!

všetky recenzie používateľa

Tak to sorry pánové, ale tohle byl fakt sci-fi úlet. Americká vláda má dohodu emzákama, že můžou unášet lidi a dělat na nich pokusy. To je mi celkem fuk, ale hlavně co jsem zjistil. Že láska nejen hory přenáší, ale dokáže vás taky dostat z vesmíru do lesíka. Nezáživná kravina, která se snažila tvářit vážně - 5% ()

Peytl 

všetky recenzie používateľa

Ítý již nemá potřebu volat domů, byť by byl paušál sebelákavější a svítící prst používá na vše možné, jen ne na roztomilé leč nevychované ukazování, přitvrdil a vzal na sebe luk třímetrového obyvatele Bergen-Belsenu s nevypočitatelnými pohyby, ne, ani Hókink by to nedal, věřte mi. Útočí pomocí telekineze, telepatie a teleportu z talíře z telešopingu, nebo snad od četníků ze Saint Tropez, ovšem pořád o chlup z telete lepší než takoví teletabís v telemarku i na teleskopickou prdelní sondu dojde, teleftipné. Stereotypy a blbosti je třeba dodržovat vždy a všude, tedy máme pod talířem prostřenu partu postpubescentů s namíchaným pohlavím ve prospěch čárek. Hysterčí se na přeskáčku a ne striktně genderově dle obrazu moderní doby. Dále nutno nevnímat dialogy, zejména ten mezi policisty a ač se právem čeká u uniformovaného pičuse jistá dávka demence, tak rozhovor v autě, psychologický rozbor, nebocotokurvabylo, by měl být zaznamenán zlatým písmem mezi deseti nejdebilnějšími rozhovory společně s Milošem Passym. Volně přeloženo, byla to pičovinka, váš hrábě Teleke z Tölökö. ()

Reklama

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Dievča si s priateľmi ide užiť víkend na rodičovskú chatu v lesoch, kde sa neďaleko zrúti UFO a oni sú ohrozovaní mimozemšťanmi. Priamočiara a vcelku zábavná alien-terror vyvražďovačka, ktorá sa po väčšinu času nehrá na nič viac a aj preto funguje. Mladí sú tradiční, takže sa čaká iba na alienov a keď sa objavia, tak aj oni sú v podstate tradiční (vzhľad, ufo, únosy a dokonca aj análna sonda), čo je v tomto prípade pozitívom zapadajúcim do celkového nenáročného konceptu filmu. Vo viacerých úsekoch to pripomenie xy podobných kúskov, čo ale takisto nevadí a nebyť spackaného záveru, tak hodnotím vyššie. Finále totiž pekne vygraduje do napínavého a vizuálne pohlcujúceho diania na vesmírnej lodi, čo pre mňa bolo najlepšou časťou filmu a už keď som sa tešil iba na poslednú bodku, tak sa to absurdne vrátilo späť na zem a dobrý dojem zabilo nechutným klišé záverom, z ktorého mi skoro prišlo zle. ()

Bloody13 

všetky recenzie používateľa

Horká novinka od tvůrců Grave Encounters, která se může chlubit štědrým rozpočtem, a místy je to celkem znát. Bohužel. Extraterrestrial totiž dlabe na nějakou mysteriózní atmosféru, a divákům předhazuje spíše přímočařejší variaci na téma únosy mimozemšťanů. Smutné bylo zjištění, že v některých chvílích se snaží být až přehnaně cool (akční nebo dramatická hudba, množství zpomalených záběrů), takže to občas působí dojmem okaté snahy zalíbit se hlavně -náctiletým. Na druhou stranu můžeme být rádi, že ač klasického vzhledu, samotní ufouni nám dělají společnost poměrně brzy a vlastně až (skoro) do konce se starají o slušnou zábavu. Povědomí herci tentokrát ušli (Emily Perkins), lahůdkou byl ale Michael Ironside v roli drsného podivína s kachničkou na triku, a postava šerifa Murphyho, která..... Ale co, nechte se překvapit sami. ()

JohnCZ 

všetky recenzie používateľa

Pro únosové filmy mám slabost a na Extraterrestrial jsem se poměrně těšil, ale stačila rádoby coolovost a děsivě špatné herecké výkony a atmosféra šla okamžitě do kytek. A přitom nasnímané to není vůbec špatně, CGI je sice dost digitální, ale na oko poměrně líbivé, ale čistě a jednoduše je to neskutečně dementní - jak dějově, tak chováním postav (které jsou vyloženě nesympatické). Odkaz na X-Files v závěru sice potěšil, ale to je asi tak všechno. ()

Galéria (21)

Zaujímavosti (3)

  • V scéne, kde April volá so svojím otcom, je na pozadí vidieť súbor s filmom Grave Encounters (2011), ktorého scenár napísali taktiež The Vicious Brothers. (Marceloo)
  • Během produkce scény "anální sondy" se filmaři obrátili na specializované a kvalifikované pracovníky v oblasti sond. (Lajty)
  • V závere filmu, pri upratovaní miesta činu, všetko vedie muž, ktorý má oblek a zapáli si cigaretu. Ide o odkaz na postavu "The Smoking Man" zo seriálu The X-Files (od r. 1993), ktorú pôvodne stvárnil William B. Davis. (Lukoh)

Reklama

Reklama