Reklama

Reklama

Inga Lindströmová


Deti mojej sestry (E57)

(epizóda)
  • Česko Děti mé sestry (viac)

Obsahy(1)

Tvrdá rana osudu obráti Hannin život hore nohami. Siahne si až na dno... Spozná však i novú lásku! Pôvabná Hanna Eckbergová (Paula Schramm) vždy snívala o tom, že sa stane pilotkou. Práve, keď má splnenie svojho sna konečne na dosah, jej sestra tragicky zahynie pri nehode. Jej posledným prianím je, aby sa Hanna postarala o jej deti - šestnásťročnú Tinu (Tijan Fischer-Islas) a desaťročnú Karen (Emilia Pieske)... Pre Hanninho priateľa Paula (Gabriel Raab) absolútne neprichádza do úvahy čo i len teoreticky uvažovať o splnení poslednej vôle jej sestry. Trvá na tom, aby deti zverili do starostlivosti ich babičke, Vivece Larssonovej (Susanne Uhlen), ktorej syn taktiež zahynul pri už spomínanej nehode. Ibaže Viveca je tvrdá a nekompromisná obchodníčka... A presne tak sa, žiaľ, správa i v tejto pre všetkých zainteresovaných nie práve najľahšej životnej situácii – je rozhodnutá získať opatrovníctvo svojich vnučiek za každú cenu a je pritom pripravená ísť hoc aj cez mŕtvoly. Práve preto angažuje špičkového právnika Lennarta Sonderbloma (Joscha Kiefer) – a Hanna sa ako na potvoru zaľúbi akurát doňho! Alebo... Našťastie? (TV Doma)

(viac)

Recenzie (6)

pepo 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Občas je škoda, že sa tieto príbehy nedostanú pod ruku šikovním tvorcom. S dobrým scenárom, réžiou a hercami to mohol byť výborný film. Takto je to len klasický gýč z nemeckej továrne na romantiku ()

Ephemeris 

všetky recenzie používateľa

Ako už povedal ruský klasický dramatik, ak sa v jednom dejstve na scéne objaví zbraň, je jasné, že v ďalšom dejstve sa z nej bude strieľať. Prevedené na počiny Ingy Lindströmovej: ak sa na scéne objaví bývalý kamarát z detstva alebo spolužiak, je jasné, že v hlavnej hrdinke vzplanú city. A dotyčný spoľahlivo nahradí jej momentálneho partnera, z ktorého sa prekvapivo vykľuje hnusne sebecký, egoistický hajzel. Zrazu je jasné, že aj tak sa k sebe nehodili a absolútne nemali budúcnosť. Nová láska má voľnú cestu. Koniec absolútne devastačného spoileru, ktorý rozhodne nikto nečakal a preto bude mať pokazený zážitok zo sledovania. ()

Reklama

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Je zajímavé,co všechno můžu registrovat,když hraju World of Warcraft v obýváku,kde rodina sleduje televizi.Film byl typickým romantickým kýčem německé provenience,herecké výkony byly chabé a děj předvídatelný takovým způsobem,že divák mohl určit osud každé postavy ve chvíli,kdy se objevila na obrazovce.Původně jsem chtěl film hodit do odpadu,ale udělil jsem hvězdičku,protože ve své cílové skupině jistě způsobí nadšení. ()

Ashar 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Hanna měla obrovskou trpělivost a výdrž. Tina byla superkinderhajzlík a dávala to Hanně pěkně sežrat. Já mít takový dítě a podmínky, už by byli děti u babičky a statek prodanej. Asi jsou ty Haničky prostě holky do nepohody. ()

laik_60 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

V Lindstromovej scenároch sa vždyciinky  pije zasadne červene víno, vo švédsku sa hlavne postavy kúpu v studených jazerách ako madari na Balatone, a najviac rozumu majú 4 ročne deti ako malá Rachel ()

Galéria (28)

Zaujímavosti (1)

  • Natáčelo se ve Švédsku. (M.B)

Reklama

Reklama