Reklama

Reklama

Michael Jackson Live in Bucharest: The Dangerous Tour

(koncert)
všetky plagáty
Hudobný
Rumunsko, 1992, 122 min

Michael Jackson, prezývaný aj "Kráľ Popu" na jednom zo svojich najväčších a najlepších svetových turné, sa predviedol naživo v Bukurešti, kde odzneli jeho najväčšie hity ako Beat It, Billie Jean, alebo Thriller. Michael na svojich turné predviedol skvelé tanečné kreácie a nechýbal ani moonwalk. (marek.stone)

Recenzie (23)

GASTON73

všetky recenzie používateľa

Skladby: 1.Main Title 2.Jam 3.Wanna Be Startin' Something 4.Human Nature 5.Smooth Criminal 6.I Just Can't Stop Loving You 7.She's Out Of My Life 8.I Want You Back / The Love You Save 9.I'll Be There 10.Thriller 11.Billie Jean 12.Working Day And Night 13.Beat It 14.Will You Be There 15.Black Or White 16.Heal The World 17.Man In The Mirror 18.Credits ()

Trustme 

všetky recenzie používateľa

Tohle turné bylo opravdu nebezpečné pro některé fanoušky, zejména nepřipravené rumunské. Tenhle záznam jasně dokazuje jak byl Michael Jackson fanaticky zbožňován. Tímhle je právě tento koncertní film úchvatný. Jeho nejlepší turné v plné síle s nejlepšími skladbami a až nadpozemsky (Měsíčně?) působícím tancem. ()

Reklama

Germanotta 

všetky recenzie používateľa

Michael spravil show a postaral sa o najkrajší zážitok v živote pre 3 milionov fanúšikov. Michael je showman ako sa patrí, do poslednej bodky prepracovaná Show. Neskutočne sa mi páčilo ako dal do tanca všetko, ako prežíval svoje pesničky najmä Man in the mirror. Myslím si že tam minimálne polovica žien prežila 5 orgazmov, 300 ludí omdlelo ked Michael odhalil hrud a neprekvapilo by ma keby tam niekto aj zomrel na následok prílišného nadšenia. Doteraz nechápem ako odletel stým raketovým batohom. Neskutošne nadčasový koncert, Michael je jednoducho génius. ()

Loki81 

všetky recenzie používateľa

Jednoznacne jedna z nejnadupanejsich live zalezitosti co jsem kdy videl. Dvouhodinovy adrenalinovy narez lemovany nekonecnym poctem polomrtvych kolabujicich hysterickych fanynek/fanousku. Naprosto mistrovska a maximalne precizne odvedena prace... Skoda jen formatu 4:3 a pouheho sterea. Rating 100%??? Opravdu nejde nodnotit jinak a to nejsem zadny Jacksonuv fanda... Majkl FOREVER!!! ()

Noviik 

všetky recenzie používateľa

Nejsem fanoušek Michaela Jacksona, ale uznávám, že byl neskutečně talentovaný a dokázal neuvěřitelné věci. Jedná se o jediné vystoupení, které jsem viděl a bylo to fakt neskutečné. Vyniklo zde, jak byl fanaticky milován (nezávidím záchranářům na nejen tomto koncertu), jak uměl propracovat show a u Heal the world mi šel mráz po zádech. Čest Tvé památce, Michaele! ()

Zaujímavosti (3)

  • V rámci turné navštívil Michael dětské nemocnice v Bukurešti, kde předal dětem vagon dárků. To dělal na každém turné, ale nikdy se tím moc nechlubil. (Roman.Ticka)
  • Dangerous Tour navštívilo celkem 3,5 milionu fanoušků na 69 koncertech. (Kulmon)
  • Živě vysílaný koncert byl nejvíce sledovaným pořadem v historii televize HBO. Ta za něj zaplatila částku 20 milionů dolarů, což byla tehdy rekordní suma. (Roman.Ticka)

Reklama

Reklama