Reklama

Reklama

Alfi tropí hlouposti

(seriál)
  • Švédsko Alfons Åberg
všetky plagáty
Animovaný / Rodinný
Švédsko, 1979, 16x10 min

Recenzie (7)

MJMilan 

všetky recenzie používateľa

Tu už je let co tohle vysílali. Chlapeček, který měl moudrého tatínka a všichni tam byli vykresleni max. deseti čarama. Jako menšímu se mi tento "večerníček" ale příliš nelíbil. ()

kebom 

všetky recenzie používateľa

Avantgardný večerníček pre mňa kultovej kvality. Uletená pseudodepresívna hudba, ako by vyšitá od Apocalypticy, väčšinou však bolo pri jednotlivých scénach jdnoducho ticho. Pamätám si zvlášť na jednu časť, keď chcel Alfi oteckovi (žil iba s ním) "zmechanizovať" domácnosť, tak napríklad natiahol špagát na WC splachovač, na svetlo, či chladničku.... Samozrejme otecko o tom nevedel a zľakol sa tak, že sa tuším vytiahol na dlážke. Potom som čosi také doma montoval aj ja :-) (teraz som si všimol, že link na túto časť tú dal kolega...). Najobľúbenejší večerníček! ()

Utnapishtim 

všetky recenzie používateľa

Ještě dnes se budím hrůzou, když si vzpomenu, jak jsem tenhle "výtvor" s mongoloidním chlapcem sledoval v tehdejších předchůdcích Kouzelné školky (na jejichž název už si dnes nepamatuju). Skandinávci mají evidentně opravdu zvláštní standardy při tvorbě seriálů pro děti. Mimochodem, srovnání s Ralphem Wiggumem je velmi přesné. ()

Drslw 

všetky recenzie používateľa

Myslím, že sa tento seriál geniálne presne trafil do detského vnímania sveta... Strašne sa mi to páčilo, keď som bol dieťa, a rodičia nechápali...:D Obávam sa však, že dnes by nemal šancu vzniknúť, ani by si nenašiel divákov... ()

Reklama

Reklama