Reklama

Reklama

NCIS: Los Angeles

(seriál)
  • Česko Námořní vyšetřovací služba L. A. (viac)
Ukážka z filmu 73
Krimi / Mysteriózny / Thriller / Dráma
USA, (2009–2023), 227 h 15 min (Minutáž: 40–84 min)

Tvorcovia:

Shane Brennan

Kamera:

Victor Hammer

Hrajú:

Chris O'Donnell, Daniela Ruah, LL Cool J, Eric Christian Olsen, Barrett Foa, Linda Hunt, Renée Felice Smith, Miguel Ferrer, Medalion Rahimi, Caleb Castille (viac)
(ďalšie profesie)

Série(14) / Epizódy(322)

Trénovaní agenti využívají falešné identity a nejnovější technologie, aby splnili svůj úkol. Zvláštní agent „G“ Callen je jako chameleon, který se dokáže proměnit v kohokoliv, když je třeba proniknout do zločineckého podsvětí. Jeho parťákem je zvláštní agent Sam Hanna, který sloužil u námořnictva a zažil bojové akce v Afghánistánu i Iráku. (AXN)

(viac)

Videá (205)

Ukážka z filmu 73

Recenzie (94)

mikhail 

všetky recenzie používateľa

Veľmi slabý odvar pôvodného NCIS. Obaja hlavní hrdinovia sú nemastní neslaní. LL Cool J hrá člena SEAL nemotorne ako treťotriedny herec. Chris O'Donnell to dotiahol na slabý priemer. Linda Hunt...hrá ženskú verziu bondovského Q zameraného na módne doplnky (najmä kašmírové saká a košele z egyptskej bavlny)... Bléééé. Príbehy mdlé bez štipky invencie. Jedným slovom HROZNÉ. Tuším som ešte nedopozeral ani jednu z častí. ()

Sabrewulf odpad!

všetky recenzie používateľa

Kdysi jsem viděl jeden celý díl. Koukám na tu hlavní čtveřici, kde nechybí ženská. Jasně, proč ne. V tom jejich ústředí něco řešili a vidím, že celé to jejich NCIS vede další ženská. OK. Zápletka byla o tom, že se zapletli do něčeho, co zasahovalo i do jiných kruhů (tuším, že to odstartovalo při nějaké situaci, co řešila na ulici nějaká policajtka), takže náš tým šel na kobereček či tak něco a brala si to pod dohled i FBI či CIA (něco z toho), co samozřejmě v jejich ústředí vedla ženská. Pak náš tým jel někam v autě a pronásledovalo je jiné auto, tak rychle zastavili, vystoupili s pistolema a hned k autu, proč nás sleduješ a tak. No a z auta vystoupila nějaká tajná agentka. HEH. Už jsem jenom čekal, že tam v pozadí bude opravovat ženská telegrafní sloup, přičemž kolem projede poplářské auto, na kterém se povezou ženské, způsobí nehodu, při které začne hořet a nastoupí ženský hasičský tým. Čím dál víc degenerující amíci prostě neznají míru toho, kdy je něco ještě (genderově) korektní a kdy už je to fašistický výplach mozku. Blink. ()

Reklama

jasiska 

všetky recenzie používateľa

Veľmi mám rada NCIS a tak, napriek tomu, že po piatom dieli som na tomto spin-offe nič zaujímavé neobjavila, ešte chvíľu zotrvám a pozriem si aj ďalšie diely. Ak však seriál nezíska trochu šťavy, viac ako tri diely to asi nebudú.__Po celej prvej sérii: stále je LA slabšie ako pôvodné NCIS, ale dá sa celkom fajn pozerať.__2. séria: buď sa neuveriteľne zlepšili, alebo som si zvykla, lebo už sa mi NCIS:LA dosť páči. Obzvlášť detektív Deeks je awesome :-) ___ 168. séria (či koľká): vždy som vedela, že je to povrchný seriál, ale čím viac, tým je to do očíbijúcejšie. Obzvlášť mi lezie na nervy, ako strašne vážne sa berú Sam a Cullen - áno, všetkým je nám jasné, akí ste úplne mega super cool, ale možno by aj niečo nemusel byť terorisický útok/koniec sveta. ()

A.Beech 

všetky recenzie používateľa

Uau. Celkom milé prekvapenie. Na pôvodné NCIS to síce nemá ani z ďaleka, ale že to bude mať až takú dobrú úroveň, to som nečakal. Rozhodne viac ako vydarený spin-off. Dokonca nájdem aj jedno pozitívum voči NCIS, vo forme poňatia seriálu ešte akčnejšie ako pôvodu. Pokusy o žart síce občas viaznu, ale tak predsa len seriál je ešte len v začiatkoch (hodnotím po prvých 2 dieloch). Poteší aj (síce len malá) účasť starej známej tváre (objavuje sa tam riaditeľ NCIS Vance). Za zmienku stojí zaujímavá centrála s dotykovým ovládaním a tá malá pani, nazvime ju Q, ako vystrihnutá z bondoviek. Ako fanúšika pôvodného NCIS ma seriál určite veľmi zaujal, aj keď moc spoločného to spolu nemá. Povedal by som, že seriál má našliapnuté stať sa mojim obľúbeným. ()

TomasB 

všetky recenzie používateľa

Mala, ale razna postarsi pani, nabuseny seal, paradne chytry cernousek, pocitacovy geek, ne moc hezka slecna, neomylny psycholog a vysetroval, ktery mel byt uz davno mrtvy, ale presto zije. Po prvnim dilu se nemohu vyhnout srovani s Gibsovou NCIS a zavlada zde solidni zklamani. Scenariste vyplnuji hlucha mista konverzaci na urovni malych decek:-(( Snad se to rozjede. ()

Galéria (3 112)

Zaujímavosti (38)

  • Epizóda je venovaná Terrencovi O'Harovi, režisérovi 29 epizód seriálu NCIS: Los Angeles (od r. 2009) s venovaním: "Náš brat, náš učiteľ, náš priateľ". Terrence O'Hara podľahol rakovine v závere roku 2022. (koba)
  • Epizóda je venovaná Miguelovi Ferrerovi (Owen Granger), ktorý niekoľko rokov zápasil s rakovinou hrdla, no napriek tomu naďalej spolupracoval pri natáčaní seriálu NCIS: Los Angeles. Keď choroba začala ovplyvňovať jeho hlas, tvorcovia túto skutočnosť zakomponovali do deja 8. série. Miguel Ferrer nakoniec chorobe podľahol začiatkom roku 2017 v priebehu vysielania 8. série. Hoci v tejto epizóde nebol herecky prítomný, jeho hlas možno počuť v záverečnej piesni "Knocking on Heaven’s Door," ktorú hrá kapela "The Jenerators," ktorej bol členom. (koba)

Reklama

Reklama