Reklama

Reklama

Navždy v mojom srdci

  • Česko Smrt a život Charlieho St. Clouda (viac)
Trailer 1

Pri tragickej nehode neďaleko cintorína zahynú 15-ročný Charlie (Zac Efron) a jeho mladší braček Sam (Charlie Tahan). V momente, keď vstúpia „na druhú stranu" si prisahajú, že spolu ostanú navždy. Lenže... Vďaka oživovaniu záchranára Floria (Ray Liotta) sa Charlie opäť vráti medzi živých, pre Sama už však akákoľvek pomoc príde neskoro... Ani o päť rokov neskôr sa jeho hlboko otrasený starší brat s tým, čo sa stalo, nedokáže vyrovnať, pracuje na cintoríne a zo všetkých síl sa snaží dodržať daný sľub – nikdy Sama neopustiť. Vďaka daru vidieť duchov a môcť s nimi komunikovať temer každý deň „navštevuje" svojho brata a hrá sa s ním. No keď do jeho života vstúpi živé striebro menom Tess (Amanda Crew), Charlie akoby sa po prvý raz od tej prekliatej nehody prebudil zo stereotypu, ku ktorému sa sám dobrovoľne odsúdil. Keď však odvážna dievčina, ktorá je talentovanou jachtárkou, po strašnej búrke zmizne na mori, Charlie sa bude musieť rozhodnúť, či dokáže konečne nechať za sebou minulosť - a začať veriť v budúcnosť... (TV Doma)

(viac)

Zaujímavosti (12)

  • V knihe sa dozvedáme, že iniciály "C.S." na Tessinej plachetnici znamenajú "Carroll Sails", no sú taktiež iniciálami Charlieho mena. (ThomasCrown)
  • Diváci pred testovacím premietaním obdržali lístky s názvom filmu Radio Prom. (ThomasCrown)
  • Zelená reštaurácia pri prístavisku s názvom "Flynn´s Reach" je v skutočnosti povestná "Molly´s Reach" zo seriálu The Beachcombers v meste Gibsons, štát Britská Kolumbia. Kvôli natáčaniu bola dočasne premenovaná a premaľovaná na zeleno. (ThomasCrown)
  • Na rolu Sama St. Clouda sa uskutočnil otvorený internetový kasting. (ThomasCrown)
  • Natáčať sa pôvodne malo v Marblehead, štát Massachusetts, avšak kvôli vysokým nákladom sa produkcia presunula do Vancouveru v Britskej Kolumbii. (ThomasCrown)
  • Zac Efron sa zriekol úlohy vo filme Footloose (2011) a krátko nato prijal úlohu vo filme Charlie St. Cloud. Svoje účinkovanie potvrdil počas udeľovania ocenení Kid´s Choice Awards 2009. (ThomasCrown)
  • Jedním z rozdílů mezi románem Bena Sherwooda, podle kterého byl snímek natočen, a filmem je umístění děje. Zatímco knižní děj se odehrává v massachusettském Marbleheadu, film je situován do washingtonského Quincy. (Terva)
  • Kim Basinger přijala roli Claire St. Cloud až po naléhání své tehdy 15leté dcery Ireland, která jí řekla: "Co, nejet do Vancouveru a nehrát mámu Zacu Efronovi? Jseš blázen?" (Agatha)

Reklama

Reklama