Reklama

Reklama

Ptákodemie: Děs a hrůza

(festivalový názov)
  • USA Birdemic: Shock and Terror (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Ona je úchvatná modelka a on úspěšný mladý prodejce softwaru. Do jejich slibně se rozvíjejícího vztahu ovšem krutě zasáhne matička příroda, když skrze své opeřené tvory začne lidstvu oplácet staletí znečišťování a dalších bezohledností. (Festival otrlého diváka)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (120)

corpsy odpad!

všetky recenzie používateľa

Ako trashomil, mám v takýchto prípadoch ťažkú chvíľu. Buď som z filmového prejavu hodnoteného zetka ohromený a radím si snímok ku mojím guilty pleasure trhákom, alebo som len proste zhrozený a znudený z toho, čo sledujem. A občas mi napadne, že toto niekto zosmolil naschvál, len aby sa umiestnil v ňákom tom rebríčku najhorších filmov. Toľko nevtipných WTF momentov, som už dávno nevidel. Ani jeden z nich mi nedal aspoň trošku nádeje v mojej filmovej dušičke čo i len porozmýšľať nad milosrdenstvom. Za telkou mám okno, cez ktoré som videl, ako si štebotavce tak ladne, pri prvých záchvevoch pani Jari, polietavajú okolo stromov. Myslím, že mi tým Vesmír chcel niečo povedať. ()

Superpero odpad!

všetky recenzie používateľa

Díky Ptákodemii si uvědomíte, co všechno se dá na filmu zkazit. Věci, které při čumění na jakýkoliv jiný film považujete za samozřejmé jsou tu bolestivě špatně. Nejhorší, nejdebilnější a nejkomičtější je ale herecký antitalent hlavního hrdiny. Ten člověk se před kamerou očividně necítí pohodlně. Fakt i ty nakreslený ptáci hrajou líp. ()

Reklama

Melios 

všetky recenzie používateľa

Najväčšia vtákovina ,čo som videl (doslova). Na filmu je zle úplne všetko ale mne je to jedno. Mne sa to páčilo. Tento film buď budete milovať ako jeden z najhorších existujúcich filmov alebo ho budete nenávidieť ako 90% dotázaných. Ja som si tú to "Vietnamskú" šialenosť užil a dvojku si pozriem taktiež. Za mňa dobrých/zlých 5* PS: film si môžete pozrieť tu (pokiaľ teda viete trocha po anglicky) : https://youtu.be/jXXBQpV6Gvw ()

IceQueen

všetky recenzie používateľa

Na ohodnotenie  Birdemicu v tejto dimenzii neexistuje adekvátna škála. Videla som už rôzne vtáky, no toto je úplne iná kvalita. Po technickej aj obsahovej stránke sa s Nguyenom ocitáme odhadom niekde v ôsmom kruhu Danteho pekla, ale... Ale, čo som sa ja vám nasmiala, toľko absurdných nápadov, bombastické EFEKTY a ako bonus násilím zapracované enviromentalistické posolstvo. Silne odporúčam. Pokračovanie ma neminie, už si chystám vešiaky a vreckovky. ()

PanTumnus odpad!

všetky recenzie používateľa

nikdy mi nebylo fyzicky špatně ze sledování filmu. nikdy! ale birdemicu se to povedlo. gratuluji. jinak je zde samozřejmě všechno špatně. od scénáře přes skript až po kameru, herce nebo cgi. a pro ty co si myslí že je to tak všechno záměrně... tak není. nguyen akorát nemá talent, to je vše a pokud v rozhovorech tvrdí že vše bylo myšleno s nadsázkou, tak nesoudně lže. tohle je něco co nikdy nemělo vzniknout a to mám špatné filmy rád. pokud chcete vidět špatný film, který vypadá amatérsky, útočí v něm špatná digi zvířata a skutečně JE myšlený s nadsázkou, pusťte si rise of the animals z roku 2011. ()

Galéria (7)

Zaujímavosti (4)

  • Režisér James Nguyen film propagoval tak, že svou dodávku oblepil reklamami, umělou krví a ptáky. (L_O_U_S)
  • Mnoho jmen v titulcích je vymyšlených, protože režisér James Nguyen chtěl, aby film vypadal profesionálněji. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama