Reklama

Reklama

The Crypt

všetky plagáty
Trailer

Film pojednáva o šiestich mladých zlodejoch, ktorí sa chystajú vykradnúť hrobku pod mestom. Ich zámer je ukradnúť šperky, pozostalé pochované po veľlkom prepadnutí, ktoré nastalo v minulosti. Potom ako sa dostanú do hrobky, zistia, že nič nebude také ľahké ako sa zdalo. Ožili totiž ochrancovia pokladu, ktorí sa nechcú zmieriť, že im chce niekto zobrať, čo tak dlho chránili. Začína boj o život. (Skleni)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (25)

drankeryth 

všetky recenzie používateľa

Zo zaciatku ma to aj bavilo, ale potom sa to pomalicky vlieklo betonovymi chodbami raz dole a potom zas hore, az ma to pomalicky uspavalo. A nie a nie sa dokopat von na cerstvy vzduch:) Co sa tyka duchov, obcas mi pripadali bojazlivy, akoby sa niekedy bali niekoho zabit:) Celkovo film neni uplna sracka, chybalo tomu lepsie spracovanie deja a aj priebeh hladania cesty von od celkom dobre vyzerajucich duchov. ()

J*A*S*M 

všetky recenzie používateľa

Asi tak půl hodiny je sledování The Crypt docela veliká sranda, protože se člověk může bavit její hloupostí, dál už to ale působí jenom otravně. Neuvěřitelná banda "kriminálníků", dívka, která se diví, že v podzemních chodbách nemá signál v mobilu, zelený duch v klobouku ... no, něco do sebe ten film měl :-D ()

Reklama

Khare 

všetky recenzie používateľa

Dvě zasloužené hvězdičky od někoho, kdo není dalek klaustrofobii, protože jednoznačně nejděsivější z celé Krypty byl podzemní labyrint samotný (že naprosto nedávalo smysl, kdo a pro koho ho postavil a proč, proboha, tak nesmyslně, ponechávám stranou)... Kdo ale klaustrofobií netrpí, ať na moje dvě hvězdičky nebere ohled. Po dlouhém rozmýšlení hvězdičku navíc za nečekaný návrat hlavní hrdinky, byť byla stejně blbá jako ostatní postavy. ()

estee odpad!

všetky recenzie používateľa

Tento skvost som mala česť vidieť pred pár dňami a hodnotenie plne vystihuje podstatu filmu.Skutočne sa nedá na nič pozerať (ak nerátam výstrih hlavnej hrdinky), duchovia sú skôr smiešni ako strašní, opačne to platí pri hereckých výkonoch a dialógoch. Ale pobavila som sa na pár hláškach typu je tam tma, nie je tu signál a nebojím sa smrti :) ()

Dubro 

všetky recenzie používateľa

Mám takú slnečnú optiku, že okuliare a v nich mp3 prehrávač. Pamäť nič moc, takých 512 MB, ale cez šesťdesiat kúskov melodického rocku to toho natrepem. Keď si ich zabijem na ksicht a sluchátka strčím do uší, je cestovanie autom po slovenských dedinách (tú najväčšiu nevynímajúc) hustejšie než husté. Môžem si aj spievať a výhodou oproti autorádiu je, že ten svoj škrekot nepočujem. No radosť žiť, je to určite lepší zážitok ako škúliť na takýto nepodarený vývar z Descentu. ()

Reklama

Reklama