Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je mladá, je krásná, a přece...!
Vic je atraktivní, inteligentní mladá žena..., a přesto je stále panna. Pořád ji totiž něco nevychází - špatné místo, špatný čas, ale především špatný muž. Jednoho dne však potká toho pravého, sympatického Nika, kterému se také zalíbí. Je tu však ještě její "problém", se kterým si bude muset nějak poradit. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(viac)

Recenzie (39)

nurielka 

všetky recenzie používateľa

Hlavná hrdinka, ktorá zistí asi 15 minút pred koncom, že odrazu miluje niekoho iného a nie toho o ktorom snívala celý film a ten dotyčný sa kvôli tomu rozíde s priateľkou, s ktorou chodil päť rokov a nezdalo by sa mi, že by im to škrípalo. To mi prišlo strašne neľudské. Aspoň keby do toho dali šťavu. Ľudkovia kde ste nechali charakter? Strašné a nudné klišé. Keby bola aspoň trošku škaredšia a nudnejšia, tak by to bolo aspoň trochu uveriteľné, že je panna, ale toto mi skôr spôsobovalo muky, pri ktorých som prevracala oči v jednom kuse. A k tomu tá hudba. Iný výber nenašli? Prisahala by som, že tú istú pieseň počas filmu pustili aj 6 krát. Ale nechce sa mi to ešte raz púšťať a zisťovať či je to naozaj tak. Dala by som tomu aj odpad, ale ľutovala som tú hrdzavku, ktorá dostala košom, a tie jej slzy boli takmer skutočné, takže.. ()

solver 

všetky recenzie používateľa

Shrnutí filmu: Puťka, která může dělat z fleku modelku na spodní prádlo, bydlí s chlapem, který je učitel, ale neklátí ji. Jde na pohovor k šéfovi, který řídí porsche, vypadá jako model a je ... nezadaný! Problém, nebo chcete-li zápletka: Viděl ji z poršáku (lol) ve všech prekérkách, jak se snažila přijít kvůli němu o to nejcennější, za co by jí každej druhej snes modrý z nebe :-) Všechno jsme už viděli v těch amerických filmech, ale zde přemíra náhod a klišé přebila všechno. Dobrý moment byl jen když radila idiotovi, co volal do Brava aby se poradil co má dělat s pannou. * ()

Reklama

MáŠa 

všetky recenzie používateľa

Ale jo, ušlo to, nějaký ten vtípeček v tom je. Jen nevim, jestli by takováhle žába byla fakt ještě ve 29 panna. Trošku mi nesedl závěr, kdy se všechno tak nějak radikálně změní, aniž by tomu ze začátku něco nasvědšovalo. Náznaky tam sice byly, ale prostě po celou dobu děje se nestalo nic tak zásadního, abych si tam tu změnu dokázal představit. A jednání protějšků? Pohodička, jako by se nic nedělo... To já bych byl nasraný, jako že fakt jo. ()

Sofia_Straw

všetky recenzie používateľa

Umelo natiahnutá minutáž, film je predvídateľný, jednoduchý - aj keď sa snaží komplikovať dej vzťahom k dvom mužom, resp. k prebudeniu sa do reality, v ktorej dvaja ľudia žijú vedľa seba, no nedokážu voči sebe prejaviť skrývané city. Skrývané z jednej strany, tá druhá si sedela dlhšiu dobu na kábli. Ako celok strašné... , mimo záujem, preto nehodnotím. ()

J. T. Kirk odpad!

všetky recenzie používateľa

Ano jsem si vědom toho že je to německý TV film, ale tohle?! Každá chvilka je trapná až tak že už to víc ani nejde!! Herecké výkony v tomto filmu nenaleznete a to ani když si na to vezmete tu největší lupu co na světě je... Tohle že je komedie?? tak to vubec je to tak maximalne romantická trapárna no i když víc romantiky je v jakémkoli hororu! ()

Galéria (19)

Zaujímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v Berlíně (Německo). (GASTON73)

Reklama

Reklama