Reklama

Reklama

VOD (1)

Mladý rozhnevaný muž Tyler Hawkins z New Yorku rozhodne nie je rebelom bez príčiny. Tragické úmrtie brata v ňom zanechalo hlbokú jazvu, ktorú ešte väčšmi prehĺbil rozvod rodičov a fatálny rozkol s vlastným otcom. Od rodinnej tragédie žije s pocitom permanentnej vykorenenosti a odcudzenosti a nikdy by nenapadlo, že nájde spriaznenú dušu. Zrazu však stretne Ally, ktorej prítomnosť pôsobí na jeho dušu ako balzam, a tak sa do nej bezhlavo zamiluje. Ally dokáže vyliečiť Tylerovu chorú dušu, pretože v dôsledku bolestnej straty, ktorú prežila na vlastnej koži, presne vie, ako sa Tyler cíti. Nečakaná láska pomáha Tylerovi opäť nájsť zmysel života. Ale šťastné chvíle netrvajú dlho - na povrch vyplávajú skryté tajomstvá a zdá sa, že šťastena hrá s Tylerom a Ally nefér hru. Okolnosti nie sú ich vzťahu príliš naklonené a to, čo ich spojilo, ich zároveň môže aj navždy rozdeliť. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (929)

M.a.t.t. 

všetky recenzie používateľa

Žiadna povrchná dráma ale intenzívna dramatická sonda života pár ľudí, v ktorej ide viac ako len o mnohými očakávanú romantiku. I keď v nej zopár vecí vyznieva jemne vykonštruovaným dojmom a dej sa až na výnimky uberá v očakávaných stopách, na pôsobivosti jej to výrazne neuberá. Osobitnou kapitolou je sám Robert Pattinson, ktorého prejav ušiel od Edwardovho istý kus cesty a s Emilie de Ravin tvoria sympaticky neopozeraný herecký pár. Uzavretie príbehu na prvý pohľad vyznieva prvoplávanovo šokujúcim dojmom ale nemyslím, že je tomu celkom tak. Aj keď si ho musím ešte sám nechať prejsť hlavou. 85% ()

Kaka 

všetky recenzie používateľa

Rychlá a úderná konverzačka s poměrně slušnými emocemi. Průměrné herecké duo mladých, ale fantastický Pierce Brosnan v jedné ze svých typických rolí. Závěr měl katarzovat, ale spíš jsem zůstal v údivu. Správně ? Špatně ? Těžko říci. A v tom vidím největší problém snímku. Jaksi není jasné, co nám chce vlastne říci. Někdo je z toho v užasu, někdo to hodí pod postel. Záleží na vás. ()

Reklama

dobytek 

všetky recenzie používateľa

Patyzón pronáší "moudra", Patyzón zevluje, Patyzón oblejzá nějakou pipku, Patyzón hystericky ječí na svýho fotra, atd... Dohromady to nějak nedává žádnej smysl, ale hlavně je tam pořád Patyzón. Tento film byl zřejmě určen pro obdivovatelky Patyzóna, aby se na něj mohly podívat taky jinde než v Twajlajtu. Nakonec bylo nutný, aby to do Patyzóna napálil Boeing, aby si jeho fanynky taky pobrečely. Následkem toho se ta jeho pipka zbavila svýho strachu jezdit metrem, což asi byla jediná pointa celýho filmu. Za zmínku stojej ještě tak ty fotři (Pierce Brosnan a Chris Cooper), ale paradoxně mi asi přišel jako nejzajímavější osud Patyzónovy 11-letý sestry, přestože obvykle dětský postavy ve filmech nesnášim. ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Jeden z najlepších koncov. Máločo sa dá k tomuto filmu povedať, dej je trochu obyčajný, proste zo života. Ale ten koniec fakt nečakáte, sedel som ako primrznutý a premýšľal, čo sa to tam vlastne stalo. Je to veľmi dojemný film. Je to síce romantika, ale zároveň krutá realita. Film, ktorý človeka prinúti k zamysleniu nad životom, nielen svojím vlastným. Robert Pattinson navyše ukázal, že hrať vie. Emilie de Ravin taktiež. No a samozrejme úplne najlepší Pierce Brosnan. Ten sa mi do role veľmi hodil a bol super. Film sa mi veľmi páčil. ()

POMO 

všetky recenzie používateľa

Ukážkovo plochý film s absolútne nezvládnutou psychológiou postáv. Vzťahová dráma, ktorej jediný uveriteľný vzťah je ten, pre príbeh menej podstatný (Pattinson a jeho kamoš). Akoby sa fanúšikom seriálu Beverly Hills 90210 niekto snažil zdeliť, že život vie byť naozaj ťažký. Prekvapivý záver je skvelým, ale v tomto filme trestuhodne preplýtvaným nápadom. ()

Galéria (98)

Zaujímavosti (12)

  • Náklady na výrobu byly přibližně 16 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Severoamerické tržby dosáhly 19,1 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 56 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama