Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vesmír. Nekonečná prázdnota. Muži v bílém útočí, prezidenti jsou dva a v beztížném stavu si těžko odskočíte na velkou potřebu. Toto jsou cesty Leslieho Nielsena do míst, kam humor dosud nevkročil...
Svět se řítí do zkázy. Americký prezident ve skutečnosti není prezident, ale jeho klon, který chystá invazi mimozemšťanů. Originální prezident je uvězněn na měsíční základně, odkud musí být zachráněn. Do akce je vyslán neohrožený (ale naprosto tupý) agent Richard "Dick" Dix, který nasedá do raketoplánu a vydává se na měsíční základnu, mezi ufony, šílené genetiky a zkorumpované policisty. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (232)

Dr.film 

všetky recenzie používateľa

Parodie Leslieho Nielsena mně vždycky upřímně rozesmáli - mám na mysli zejména série Bláznivých střel. U Vesmírné prdy se jedná už o pouhé opakování se dobře fungujících vtipů ze zmiňované Bláznivé střeli, a ještě k tomu vsazené do tak imbecilního scénáře (svého žánru), že logika a pointa humoru tu upadá hluboko na dno trapnosti. ()

Loki_Six 

všetky recenzie používateľa

"Now I know what it was like to be a Roman candle on the fourth of July, that this hero stuff was not for me. I was ready to get back on the beat, hear the wail of sirens and play with my handcuffs and my gun. Yes, I was ready to plant my flag back in Washington D.C., where every Congressman has the Constitutional right to be a felon. Good old America." ()

Reklama

messiah odpad!

všetky recenzie používateľa

Humor L.Nielsena nebyl nikdy nějak přehnaně inteligentní, spíše naopak, ale většina filmů ve kterých hrál alespoň není trapná. To se nedá říct o tomhle kousku. "Souhvězdí toporožec" bylo jediným momentem kdy jsem se upřímě uchechtl, kdežto zbytek filmu jsem jen podřimoval a počítal co bych mohl koupit lepšího za vyhozené vstupné do kina. ()

PeteBuck odpad!

všetky recenzie používateľa

Tak toto bolo hodne zlé. Pamätám si, ako to dali na nejakom programe hneď na silvestra nového roku, proste odbila polnoc a prepli sme to na nový rok na nejaký kanál a snažili sme sa to pozerať. Nešlo to, za 10 minút som vytuhol a chrápal do rána. Otrasná nuda. Po 20 rokoch som tomu dal znovu šancu. Tentokrát som si všimol, že sa tu bohapusto vykráda séria Bláznivá strela, Leslie nosil aj ten istý oblek ako Frank Drebin, komentoval dianie, riešil zapeklitý prípad (tentokrát únos prezidenta, resp. jeho nahradenie klonom), dokonca niekomu zničil kanceláriu ako v jednotke spomínanej paródie. Ale zatiaľ čo Naked Gun bola neuveriteľná séria, so skvelými vtipmi, príbehom, toto bola nuda k posraniu, vtipy hrozné a bol to stokrát väčší bizár ako The Rocky Horror Picture Show. Doteraz nechápem, ako mohol niekto na takú hovadinu vyhodiť 26 miliónov. Toto by mali dávať ako príklad vo filmových školách, ako má vyzerať totálne tupý scenár, kde nefunguje takmer nič: vtipy, dej, postavy, prostredie, výprava, strih, kamera, réžia. Jedno pozitívum tento film mal, tak ako pred 20 rokmi, aj teraz som tuho zachrápal, hoci tentokrát bolo iba pol deviatej večer. Podľa mňa to bola obranná reakcia mozgu, ktorý sa vypol, keďže vnímal tak strašnú stupiditu, že to za 10 minút pozerania tohto skvostu zničilo viac neurónov než litrovka slivovice. Takže nakoniec upozornenie: Pozeranie tejto sračky môže vážne uškodiť Vášmu zdraviu. Je mi ľúto Leslieho, že vôbec hral v tejto hovadine. ()

torn666 

všetky recenzie používateľa

...teda ja som z tohoto hodnotenia velmi prekvapeny, nevravim ze Vesmirna prda je najlepsia komedia Leslieho Nielsna ale 234 najhorsi film to urcite nie a 28% je prenu fakt primalo. Na % by si podla mna zasluzila tak nieco cez 50 a pokial ide o moje hodnotenie za 4 tak preto ze jej chcem trocha pomoct, inak by som dal za 3 vesmirne termonuklearne reaktory :-) ()

Galéria (10)

Zaujímavosti (4)

  • Rozpočet 26 000 000 amerických dolarů. (Čiban)
  • Postavy prezidenta a jeho manželky parodujú Billa a Hillary Clintonových. V jednej scéne prezident urobí narážku na intímnu aféru Clintona, ktorá sa odohrala dva roky pred natočením filmu. (ČSFD)

Reklama

Reklama