Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jo to nový typ hrdiny. Bezva chlapík. Je to agent Jones! Snímek kombinující hraný a kreslený film, začínající v reálném světě, kde Frank (Bill Murray) spolkne nebezpečný virus jménem Torax. Pak se hluboko v říši Frankova těla začne odehrávat boj bílé krvinky - agenta Jonese a jeho parťáka kapsle proti nachlazení Drixe a Thraxen a jím řízenou epidemií zla! Sledujte nejlepší nitrotělní dobrodružství všech dob. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (48)

DocBrown 

všetky recenzie používateľa

Narazil jsem na to v TV pomerne nahodou a musim rict, ze je to asi nejprijemnejsi prekvapeni tohoto tisicileti. Urcite nejlepsi kombinace hraneho a animovaneho filmu vubec. Navic ta 2D se bez problemu vyrovna tem dnesnim 3D. Je sice hodne videt, ze tu hranou meli na starosti bratri Farrellove, ale vzdy presne nahrava te animovane. Treba ta navsteva kina snu byla skvela. Fekalnost jde zase pomerne daleko, ale vzdyt se jedna o lidske telo, takze proc se nepodivat treba do bedaru. Zajedeme do hemeroidu pro dobryho pravnika. 85% BTW podobny film jsem videl kdysi davno v ceskem provedeni, byl to nejaky kratky film, jehoz nazev uz jsem davno zapomnel. A tam ten clovek zemrel. ()

Fujara777 

všetky recenzie používateľa

ÁNO: Animované časti sú fajn. Sú nielen nápadité, ale aj skutočne vtipné. Do určitej miery také parodovanie nášho sveta vo forme imaginárneho sveta vnútri ľudského tela. Zábava na také to lenivé nedeľné popoludnie, keď jediné, čo po fajnovom obede potrebujete, je tráviť pri niečom nenáročnom. NIE: Hrané časti zaostávajú. Aj to, ako sa do organizmu dostane vírus je zbytočne nechutné a hlúpe. A v tomto duchu sa nekreslené pasáže vinú ďalej. ()

Reklama

JohnnyD 

všetky recenzie používateľa

Mám Farrellyovcov veľmi rád a ich humor taktiež, ale tu mi to vôbec nesedelo. Animované pasáže a humor tam je úžasný (spomienky na Bol raz jeden život), ale ich vulgárny humor (čo mám v iných ich filmoch rád) mi tam vôbec neišiel. Ak by sa toho ujal niekto iný, bolo by to 100%. Ale každopádne je to skvelý nápad a bolo by zaujímavé, ak by sa niečoho podobného chytili Pixarovci. ()

Kingjiri 

všetky recenzie používateľa

Mám rád Billa Murrayho a naopak moc nemusim kreslený filmy. Paradoxně mě ale tentokrát hraný pasáže nezaujaly (naštěstí tvořily cca. slabou čtvrtinu stopáže) a naopak se mi líbily ty animovaný, který byly občas pěkně promyšlený ve smyslu zábavně podanejch biologickejch pochodů v lidskym těle. K tomu Farrellyové přidali pár slušnejch hlášek nebo popkulturních odkazů a spokojenost byla na světě. Škoda, že se nezapracovalo na větší smysluplnosti hranejch scén (kdyby navíc ubylo samoúčelnýho fekálního humoru, vůbec bych se nezlobil), aby líp doplňovaly animovanou část, pak bych moh s klidnym svědomim dát o hvězdu víc, tři silnější hvězdy. ()

Oskar 

všetky recenzie používateľa

Vůbec ne tak nechutné, jak jsem se obával. Problém je, že co bez problémů snese kreslený film, je v hraných pasážích často na hranici. Ovšem ty hrané momenty tvoří dohromady cca 20% filmu a kresleným částem s výborně promyšleným vnitřním světem s vlastními pravidly, jsem se poměrně často smál. Při střízlivých, nepřehnaných nárocích se můžete docela pobavit. 60% ()

Galéria (34)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené