Reklama

Reklama

Plague Town

  • USA A Slaughter in Plague Town (pracovný názov) (viac)

Obsahy(1)

Průměrná americká rodina vyrazí na pěší výlet po Irsku, aby zde objevila své kořeny. Vydají se do hlubokých lesů bez jakéhokoliv náznaku civilizace, ale brzy zjistí, že to neměli dělat. V lesích na ně totiž číhá nebezpečí v podobě zmutovaných zrůd, které mají jediný cíl a to dát si je k večeři. (topr harley)

Recenzie (85)

misterz 

všetky recenzie používateľa

Len z máločoho som mal taký nesympatický amatérsky dojem ako z tejto hororovej kakačky. To akože myslel ten D. Gregory vážne? Pokiaľ áno, tak to je potom dobrá správa, pretože môžem aj ja zobrať zopár kamarátov, mobil, púder alebo trochu latexovej farby na ksicht a hajde do lesa točiť hixplo. Totálne neherecké, nestrašidelné, trápne, bez atmosféry a s dialógmi, za ktoré by sa hanbil aj prváčik z pomocnej školy. Viac k tomu nie je čo dodať, jedna hviezda za tú srandu, keď už nič iné, tak sa na tej hlúposti človek aspoň zasmeje. 20/100 ()

petero odpad!

všetky recenzie používateľa

PLAGUE TOWN mi svojím vizuálom a podaním pripomenulo WICKED LITTLE THINGS, čím chcem naznačiť, že keby túto T.R.A.G.É.D.I.U natočili napr. v Rumunsku, výsledok by nebol o nič horší. Asi v polke filmu, keď došlo k umláteniu obeti puklicou (WTF!!!) a "masaker" pokračoval bičovaním vetvičkami (WTFF!!!), mi nadobro docvaklo, že táto S.P.R.O.S.T.O.S.Ť za dopozeranie určite nestojí. ()

Reklama

MontyBrogan 

všetky recenzie používateľa

Čo pozitívne hľadať, aby som nadšených hororových fanúšikov nesklamal? Veď zápletka bola úplne obyčajná, gore scény a triky ako pred 30 rokmi, herecké výkony zlé, scenár priemerný (a mohlo byť horšie, to "rodinné" klišé sa našťastie celkom skoro stoplo, inak by sme sa dočkali ešte aj vykrádania Darie)... Kurva, to vám vážne stačí tak málo? Ako keby ste boli nadržaní puberťáci, ktorým stačí ku šťastiu chytiť svoje dievča za kozy cez zimnú bundu. Ja vážne nechcem nikoho nasrať, ale na tú otázku zo začiatku tohto komentára čakám odpoveď ešte vážnejšie. ()

ledzepfan 

všetky recenzie používateľa

No teda nebylo to vůbec špatné..atmosféra nočního lesa-odkud se z dálky ozývá pláč batolat a zlý chichot dovádivých fakanů-je vcelku zvládnutá.....zatoulaná rodinka je docela sympatická a vtipná.....Jen se tam na mě až moc běhalo pořád odnikud nikam,táhlo se to jak nudle z nosu a celková forma byla trošku laciná...............PS: Nechápu co měl ten kluk za problém..ta holka s tou oční páskou přes oči byla vcelku sexy :) ()

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Začalo to zaujímavo a ako ináč aj krvavo.Potom sa ukázala 5.členná skupina s totálne divnými a tým hlavne chcem povedať primitívnym chovanim a skutočne nesympatickou osobou,ktorá zazerala ako doga.Totálne divné spracovanie a niektorým veciam som totálne nechápal.Asi mi niečo uniklo,srať na to.Osoby v tom filme ma srali,otravovali a neskutočne liezli na nervy.Ale tá kompozícia hmly v lese,spravila presne to,čo mala.A to temne navodila atmosféru. A tie neprijemné zvuky mali tiež niečo do seba a dotvárali tomuto filmu strašidelnosť.Les,noc a niečo temné v ňom to znie hrozostrašne a aj je to divne čo poviem,ale film pracuje zo solidnou atmosferou a tie masky deciek boli veľmi dobre zvládnuté a pri pohlade na ne ma zamrazilo.Ale to dotváral hlavne ten les.Kto čaká logiku a zaujímavý príbeh,tak nech tento film ani nepozerá,ale komu stači strašideľné lesné dobrodružstvo s malými detskými Satanmi,nejakým tým gore a šialenou babizňou a hádam sa objavi aj nejaké ženské okaté monštrum a povedali ste na všetko:áno, stačí mi to,ste na správnej adrese. Keď upustím všetky nelogické situácie a debilne chovajúce postavy,ale nechám sa unášať temnou stránkou lesa a tými zabíjackymi potvorami,možem smelo prehlásiť páčilo sa mi to. ()

Galéria (8)

Reklama

Reklama