Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina středoškolských studentů zůstane po škole. Jdou do třídy, kde na ně čeká učitel, který je ale v místnosti zamkne a záhadně zmizí. Jak se blíží noc, přichází silná bouřka, která způsobí výpadek proudu. Celá škola se ponoří do tmy.
Jakmile se studenti dostanou ze třídy, zjistí, že stará školní budova začala žít svým životem. Začnou se objevovat podivná zjevení duchů a celá škola je přenesena do období sedmdesátých let. Skupinka studentů je uvězněna ve škole a všichni začínají objevovat historii jedné tragédie, se kterou jsou i oni spjati a teď je na čase, aby zaplatili vlastním životem. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (30)

J*A*S*M odpad!

všetky recenzie používateľa

Každý film by se měl jmenovat jinak. Tuhle šílenou sračku jsem viděl omylem, neboť jsem si ji spletl s novým filmem totožného názvu (který má mít relativně podobný děj), jehož trailer mě před časem poměrně zaujal a já si jej pomyslně zapsal do watchlistu. Doufám, že podobnou chybu už neudělám. ()

zolo23 

všetky recenzie používateľa

Veľmi nepodarený film o tom ako sa pred tridsiatimi rokmi stala na strednej škole tragédia ( sedem študentov v školskej pivnici zavre svojho spolužiaka zo srandy do pece, kde počas búrky uhodí blesk a chudáka to upáli) a teraz sa snaží duch mŕtveho študenta pomstiť na deťoch dotyčných siedmich spolužiakoch. Film nefunguje v žiadnom smere, od otrasného námetu (koľko takíchto filmov už bolo?),cez scenár až po lacné efekty. Vraždy sú úbohé, ničím nápaditým neprekvapia a vlastne ich ani veľa neuvidíte( a to sa v názve filmu spomína slovo masaker:-) ). Vyhýbajte sa veľkým oblúkom. Jednu * za Davida Carradina, ktorému bola táto sračka na konci aj venovaná. ()

Reklama

Madsbender odpad!

všetky recenzie používateľa

Nakoľko som mierne povedané naštvaný, pretože som si tak ako J*A*S*M chcel pôvodne pozrieť tento rovnomenný film a miesto neho som si omylom kúpil na DVD toto, tak si dovolím napísať, že je to ohavná, impotentná velesračka, ktorá sa jedinečným spôsobom klasifikuje ako to najhoršie z najhoršieho. Až raz vypukne zombie apokalypsa a vynilové platne nebudú po ruke, ako prvé siahnem po tomto. ()

eraserhead666 odpad!

všetky recenzie používateľa

Že je to levný, prakticky televizní film, to jsem snad ani nic jiného nečekal. Že je to hloupé a s logikou si to hlavu nijak neláme, to by se dalo odpustit. Že tradičně nejsympatičtější postavu odkráglovali hned na začátku, to už si pomalu zvykám. Ale aby mě na horroru veškeré horrorové projevy doslova prudily a sraly a já se modlil za další hloupou scénu bez nějakého triku a nadpřirozena, to už je hodně špatně. ()

Campbell 

všetky recenzie používateľa

Hickox je režisér který mě už 2x překvapil a to filmama Kukuřičné děti 3 a Mutant, ne že by se jednalo o nějaký veledíla ale dobře se na ně dívá a jsou to zábavná díla, ale bohužel dále dost pohořívá třeba strašné Vlny smrti či Zahrada zla jsou už spíše průsery a k tomu se muže zařadit tohle, tohle je prostě přiblbá slátanina kterou mohly zachránit aspoň vraždy ale kde nic tu nic. Nuda šed a Carradine k tomu. Víkrát už ne. ()

Galéria (2)

Zaujímavosti (2)

  • Snímka je venovaná Davidovi Carradinovi, ktorý zomrel 03.06.2009. (HUMOOOO)
  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama