Reklama

Reklama

Zamestnanie televíznej produkčnej je ideálne pre workoholikov, ktorým to rovnako rýchlo hovorí ako myslí a ktorí nemajú problém zariadiť na počkanie nemožné. Teda aj pre Becky (Rachel McAdamsová), ktorá má zachrániť vädnúcu rannú televíznu šou, ktorej sledovanosť klesla na minimum. Akčná Becky má mraky nápadov, čo urobiť inak a lepšie, lenže hneď ten prvý sa zmení na permanentnú nočnú moru. K ostrieľanej moderátorke ranného vysielania Colleen Peckovej (Diane Keatonová) sa totiž rozhodne pridať legendu medzi americkými novinármi Mikea Pomeroya (Harrison Ford). Tento nesympatický a nafúkaný búrlivák ju v dôsledku zmluvy, ktorú podpísal s televíznou spoločnosťou, nemôže poslať do čerta, a preto jej z moderátorskej stoličky aspoň znepríjemňuje život tak, ako sa len dá. Akoby to nestačilo, nebezpečne to škrípe aj medzi Mikeom a Colleen a sledovanosť neustále klesá, aj keď už pomaly nemá kam. Tvárou v tvár nevyhnutnému krachu sa Becky pokúsi o nemožné. Podarí sa jej zachrániť reláciu aj napriek tomu, že jej čas a energiu začína pohlcovať rodiaci sa vzťah k sympatickému kolegovi Adamovi Bennettovi (Patrick Wilson)? (TV JOJ)

(viac)

Videá (3)

Trailer

Recenzie (511)

Cervenak 

všetky recenzie používateľa

"Kde sú moje vajcia?!" Presne tu, Indy. V na telo napísanej a do špiku kostí vychutnanej úlohe starého alkoholického mrzúta, ktorý robí dokonalú omeletu, kedysi spával s nemenovanými talianskymi filmovými hviezdami a sádza jednu hlášku za druhou (niekoľkokrát som sa smial nahlas). Úprimne, už som neveril, že ešte uvidím Forda v takom solídnom filme - a určite som nedúfal, že niečo zahrá takto čisto, bez jediného zaváhania. Absolútne vedľa neho zanikajú aj preexponovaná Rachel a nevyužitá Diane, ale to nevadí, lebo aj tak ide o takmer dokonalú žánrovku. ()

gilmore_girl 

všetky recenzie používateľa

Objektivne bych asi musela dat tri hvezdy, protoze to neni nijak vyrazny film, ale je tak straslive mily a prijemny, ze si vas ziska behem par minut. Hyperaktivni, nezdolne pozitivni a roztomile potrhla Rachel McAdams udava svizne tempo a zatahuje do nej ostatni vcetne brucouna Harrisona Forda. Obsazeni je to vskutku genialni a vsechny postavy jsou tak sympaticke, ze byste do jejich "rodiny" chteli patrit. TaKze podtrzeno, secteno - nic prekvapiveho, ale pohladi po dusi, proto ctyri. PS: Ernieho adrenalinove vstupy jsou k popukani :). ()

Reklama

Davies182 

všetky recenzie používateľa

Prozívaná a hrozivě obyčejná romantická lehce-komedie, kterou nezachrání ani Harrison Ford v roli, ve které jej moc často nevídáme. Z tohohle moderátorského dua se dalo vytřískat mnohem víc, kdyby ovšem nebylo v pozadí příběhu - největším problémem je totiž hlavní nezajímavá storyline o ztřeštěné McAdams... ()

verbal 

všetky recenzie používateľa

Další sériová bajka o tom, jak se podivně nehezké, protivné, přehrávající pipině, nad jejímž hrudním košíčkem by nadšeně zajásal nejeden milovník deskových her, podaří vytáhnout ze sraček chcípající Dobré ráno s Americkou televizí. Obklopena dokonale nabalzamovanými megastars filmů pro pamětníky se nezadržitelně řítí řití k očekávanému šťastnému vyústění rychleji, než ranní stolice a každá průměrná chovatelka koček za zenitem smáčí od prvních minut kapesník slzami štěstí, neboť si je jistá, že v tomto filmu nikdo neumře! Tedy vlastně skoro jistá, protože v posledních minutách "tolik překvapivého" heavyendu si šourající se Indián Džouns, jenž po úspěšném usmažení ranní omelety opět jednou nahmatal svůj bič, odvádí do ložnice Ený Halovou, kterou majetnicky poplácáva po jejím zteřelém pozadí. S ohledem na divákovo duševní zdraví a sexuální svěžest naštěstí milosrdně přibouchne před kamerou dveře, a tak zůstává jen na úchylné fantazii publika, co se dělo dál. Na druhé straně však homosexuál ve mně musel připustit, že se tento film při pádu do žumpy amerických romantických komedií posledních let pevně zachytil svými mnohdy vtipnými dialogy o výčnělek těsně pod poklopem a do smrdutého obsahu tedy nesletěl. Doufám také, že si slečna McAdamsová bude moci ze své druhé výplaty konečně dovolit nové kozy. ()

nunka 

všetky recenzie používateľa

V úvode som bola z energickej Becky dosť zošokovaná, čo za herectvo predvádza, no treba si len zvyknúť. Rovnako aj na mrzouta Forda, ktorý je zo začiatku otrasný, nie kvôli postave, ktorú hrá, ale ako hrá. Diane Keaton bola rozkošná (a to najmä pri tanečku na Candyshop v pivkom v ruke) škoda, že jej postava nedostala viac priestoru prejaviť sa, avšak pár scén jej stačilo aspoň na potešenie. Vďaka vtipu, ktorý neuráža, celkovému tempu a postavám je to komédia s ambíciou hlavne pobaviť, čo sa poradilo. ()

Galéria (55)

Zaujímavosti (17)

  • Relácia Today show na NBC skutočne existuje a je vysielaná už od roku 1952. (toi-toi)
  • Don Roy King, který hraje ředitele DayBreak, je skutečným ředitelem Saturday Night Live (NBC) a Robert Caminiti, který hraje asistenta ředitele DayBreak, je skutečný asistent ředitele Saturday Night Live. (ČSFD)

Reklama

Reklama