Reklama

Reklama

Zamestnanie televíznej produkčnej je ideálne pre workoholikov, ktorým to rovnako rýchlo hovorí ako myslí a ktorí nemajú problém zariadiť na počkanie nemožné. Teda aj pre Becky (Rachel McAdamsová), ktorá má zachrániť vädnúcu rannú televíznu šou, ktorej sledovanosť klesla na minimum. Akčná Becky má mraky nápadov, čo urobiť inak a lepšie, lenže hneď ten prvý sa zmení na permanentnú nočnú moru. K ostrieľanej moderátorke ranného vysielania Colleen Peckovej (Diane Keatonová) sa totiž rozhodne pridať legendu medzi americkými novinármi Mikea Pomeroya (Harrison Ford). Tento nesympatický a nafúkaný búrlivák ju v dôsledku zmluvy, ktorú podpísal s televíznou spoločnosťou, nemôže poslať do čerta, a preto jej z moderátorskej stoličky aspoň znepríjemňuje život tak, ako sa len dá. Akoby to nestačilo, nebezpečne to škrípe aj medzi Mikeom a Colleen a sledovanosť neustále klesá, aj keď už pomaly nemá kam. Tvárou v tvár nevyhnutnému krachu sa Becky pokúsi o nemožné. Podarí sa jej zachrániť reláciu aj napriek tomu, že jej čas a energiu začína pohlcovať rodiaci sa vzťah k sympatickému kolegovi Adamovi Bennettovi (Patrick Wilson)? (TV JOJ)

(viac)

Videá (3)

Trailer

Recenzie (511)

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Morning glory som videl večer, takže som myslel, že mi pripraví pekné sny. Skôr som bol z neho rozladený a tá noc bola bezsenná. Ak by som ho videl ráno, neviem, či by som mal pocit, že mám "krásne vstávanie". Film sa snaží byť bláznivou komédiou ako niečo zo 40 rokov s Katherine Hepburn, lenže to by muselo byť sa čomu smiať a nepozerať sa celý čas na trochu priblblý úsmev inokedy sympatickej Rachel McAdams. ()

hellstruck 

všetky recenzie používateľa

Už se s těmi svými třemi hvězdičkami cítím poněkud trapně, ale poslední dobou mě skvělý filmový zážitek až na výjimky docela míjí. Morning Glory je pohodová úsměvná podívaná s juchavou Rachel McAdams a otrapou Harrisonem Fordem, kteří se svých rolí ujali dobře a pobavili mě. Romantická zápletka v pozadí byla docela zbytečná, ale věci kolem ranního vysílání mě bavily. Trochu mi to připomínalo The Ugly Truth a v Rachelině roli bych si uměla představit Heigl. Každopádně to bylo dobré, jen ne nijak zvlášť dobré. ()

Reklama

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $40miliónovTržby USA $31,011,732Tržby Celosvetovo $60,040,974Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA $7,093,749 //počet predaných kusov 423,538║ neškodná oddychovka, ktorá ale mala jednoznačne potenciál na viac, dobré obsadenie, slušne herecké výkony a dobrý nadhľad /55%/ ()

tron 

všetky recenzie používateľa

„Podľa mňa je toto ten správny čas, aby ste začali piť.“ Budete sklamaní, ak budete čakať typickú romantiku/bláznivú komédiu. Je v tom niečo z romantiky a občas sa usmeje/zasmejete. Nie je to však poriadne ani romantické, ani poriadne komediálne (hoci musím priznať, že už pomerne dlho som sa pri komédii tak dobre nebavil, viď. napr. bláznivé eskapády televíznej rosničky). Je to príjemná všehochuť. Mal som chuť dať jej 80%... a aj to robím! Pretože až budú toto ranné vstávanie niekedy zasa reprízovať, je možné, že si ho opäť zopakujem. ()

Xmilden 

všetky recenzie používateľa

Jsem rád že Harrison ještě stále umí! Zbytek filmu je takový ten klasický americký mustr, o kterém se tady nemá cenu rozepisovat, nicméně příběh mě dokázal ke konci celkem zaujmout. První polovina byla o ničem a už jsem se těšil jak tady napálím nízké hodnocení. Postava Patricka Wilsona je naprosto na druhé koleji. Něco ten televizní svět přece jen do sebe má. 55% ()

Galéria (55)

Zaujímavosti (17)

  • Mnoho z odvysielaných správ zobrazených vo filme boli skutočné príbehy, ktoré boli vysielané počas povodní v Iowe v roku 2008. (misterz)
  • Harrison Ford, hrající ve snímku zpravodajského moderátora, je podle svých slov na zprávách závislí. Sleduje je v televizi, poslouchá v rádiu a také si kupuje velké množství periodik. (Olík)
  • Na pódiu, kde rapuje 50 Cent svoj song "Candy shop", sa objavia i ďalší známi raperi Tony Yayo a Lloyd Banks. (toi-toi)

Reklama

Reklama