Reklama

Reklama

Zamestnanie televíznej produkčnej je ideálne pre workoholikov, ktorým to rovnako rýchlo hovorí ako myslí a ktorí nemajú problém zariadiť na počkanie nemožné. Teda aj pre Becky (Rachel McAdamsová), ktorá má zachrániť vädnúcu rannú televíznu šou, ktorej sledovanosť klesla na minimum. Akčná Becky má mraky nápadov, čo urobiť inak a lepšie, lenže hneď ten prvý sa zmení na permanentnú nočnú moru. K ostrieľanej moderátorke ranného vysielania Colleen Peckovej (Diane Keatonová) sa totiž rozhodne pridať legendu medzi americkými novinármi Mikea Pomeroya (Harrison Ford). Tento nesympatický a nafúkaný búrlivák ju v dôsledku zmluvy, ktorú podpísal s televíznou spoločnosťou, nemôže poslať do čerta, a preto jej z moderátorskej stoličky aspoň znepríjemňuje život tak, ako sa len dá. Akoby to nestačilo, nebezpečne to škrípe aj medzi Mikeom a Colleen a sledovanosť neustále klesá, aj keď už pomaly nemá kam. Tvárou v tvár nevyhnutnému krachu sa Becky pokúsi o nemožné. Podarí sa jej zachrániť reláciu aj napriek tomu, že jej čas a energiu začína pohlcovať rodiaci sa vzťah k sympatickému kolegovi Adamovi Bennettovi (Patrick Wilson)? (TV JOJ)

(viac)

Videá (3)

Trailer

Recenzie (511)

nunka 

všetky recenzie používateľa

V úvode som bola z energickej Becky dosť zošokovaná, čo za herectvo predvádza, no treba si len zvyknúť. Rovnako aj na mrzouta Forda, ktorý je zo začiatku otrasný, nie kvôli postave, ktorú hrá, ale ako hrá. Diane Keaton bola rozkošná (a to najmä pri tanečku na Candyshop v pivkom v ruke) škoda, že jej postava nedostala viac priestoru prejaviť sa, avšak pár scén jej stačilo aspoň na potešenie. Vďaka vtipu, ktorý neuráža, celkovému tempu a postavám je to komédia s ambíciou hlavne pobaviť, čo sa poradilo. ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Veľmi roztomilá, pozitívna romantická komédia. Ako stvorená na oddych a relax. Bavila ma hlavne postava H. Forda, rola mizantropického zatrpknutého starca mu neskutočne sadla a zahral ju veľmi dobre. Síce ide o romantickú komédiu, v tomto prípade má však navrch romantika, čo je určite na škodu, pretože podľa mňa filmu chýbalo viac komických situácií a hlášok, ktoré mohli dej trošičku oživiť a viac spríjemniť. Celkový dojem z filmu by bol lepší a pozitívny pocit mohol byť ešte intenzívnejší. 70/100 ()

Reklama

Rosaviva 

všetky recenzie používateľa

Čekala jsem jen další průměrnou romantickou komedii, ale dostalo se mi nadprůměrné "romantické" komedie, která mě skutečně pobavila a líbila se mi. Škoda jen toho příšerného happyendu, kdyby si ho odpustili bylo by to o mnoho lepší. Podle mě velmi dobré herecké obsazení, kterému to společně velice dobře klapalo. 5* ()

ORIN 

všetky recenzie používateľa

Hodně příjemná záležitost, která vcelku vtipným způsobem ozvláštňuje klasickou romantiku tím, že do středu celého příběhu klade (pracovní) vztah mezi televizní producentkou a "hvězdným" moderátorem. Co si budeme nalhávat, hlavní hvězdou filmu je bezesporu výborný Harrison Ford, Diane Keaton a Rachel McAdams jsou "pouze" Fordovými přihrávačkami. Nicméně čtyři hvězdy dám rád, už jen za tu obrovskou energii, která z filmu doslova vyzařuje a úspěšně ji přenáší na diváka. ()

Lima 

všetky recenzie používateľa

Naštěstí se nějaká stokrát viděná romantická šablona nekonala. Ale naopak veskrze pozitivně laděný zvedač mizerné nálady. Vitální Rachel McAdams byla jako vždy potěchou pro oko i ducha, ale hlavní hvězdou, která prostřednictvím suše pronášených hlášek se stará o 90 procent veškerého chytrého humoru, je naprosto boží postava nerudného novináře v podání Harrisona Forda. Harrison už léta potřeboval takovou, s upřímným nadhledem zahranou roli. ()

Galéria (55)

Zaujímavosti (17)

  • Rachel McAdams nejdříve roli Becky odmítla s tím, že si nemyslí, že by se do komedie typově hodila, jelikož neumí být zábavná. Režisér Roger Michell tedy herečku několikrát pozval na večeři, aby ji přesvědčil, že má o její účast na filmu skutečný zájem. (jezurka42)
  • Mnoho zpráv ve filmu jsou skutečné příběhy vysílané během povodní ve státu Iowa v roce 2008. Cedar Rapids je město zmíněné v jednom pořadu v pozadí, kde bylo 400 městských bloků pod vodou. (ČSFD)

Reklama

Reklama