Reklama

Reklama

Bezsenné noci v Seattli

  • Česko Samotář v Seattlu (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Architekt Sam stále smúti po smrti svojej manželky, ale jeho malý syn nechce, aby bol ďalej sám a tak zavolá do nočného programu v rádiu a prinúti otca, aby sa prihovoril poslucháčom. Medzi nimi je aj Annie, ktorú Samov príhovor zaujme. Obaja sú však veľmi rozdielni - Sam je idealista, presvedčený o sile lásky, praktická Anna má naopak o všetkom nejaké pochybnosti... (STV)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (268)

Autogram 

všetky recenzie používateľa

Tak sa mi zdalo, že najromantickejšie rande filmu bude také, ktoré sa nikdy neuskutoční, a zostane iba pri snívaní. A oni ten film nakoniec tak pokazili. Tých nedostatkov bolo viac, ako uťahané tempo alebo umelo vykreslené vzťahy, takže sú to čisté tri hviezdy. Najlepši vzťah filmu bol vzťah otca a syna, ktovie, či to tak aj nezamýšľali. –––– Viem, nie je to spravodlivé. Keby sme mali myslieť na to, prečo sa to stalo, zbláznili by sme sa. ()

kritiklon 

všetky recenzie používateľa

Nejvíc se mi líbili herci a ta atmosféra devadesátých let. To byl typický, kvalitní Hollywood. Co se týče příběhu a samotného scénáře, jsem trošku zklamaný... Možná i díky tomu, že z hodně zdrojů a doporučení se ke mě dostala jen samá chvála ale prostě za mě nejde jinak než říct že ten snímek je celkem přeceňovaný! Znám dost lepších romantických dramat. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

Jak já rád nechávám na zem proudit slzy štěstí, když se ti dva správní najdou a padnou si do náručí. Já však přitom potřebuji alespoň těsné vítězství komedie nad romantikou, k čemuž tentokrát nedošlo, neboť humor jen občas sebral odvahu spiklenecky vykouknout z nánosu sentimentu. Neberu krásným romantickým duším to, že tohle pro ně může být kultovní záležitost, ale pro můj odporný pragmatismus je tahle utahaná LÁSKA příliš dokonale vysoustružená na to, abych se uvolněně pobavil. ()

Dever 

všetky recenzie používateľa

Soundtrack Marc Shaiman: 1. As Time Goes By - Jimmy Durante ,2. A Kiss To Build A Dream On - Louis Armstrong ,3. Stardust - Nat "King" Cole ,4. Makin' Whoopie - Dr. John Featuring Rickie Lee Jones ,5. In The Wee Small Hours Of The Morning - Carly Simon ,6. Back In The Saddle Again - Gene Autry ,7. Bye Bye Blackbird - Joe Cocker ,8. A Wink And A Smile - Harry Connick, Jr. ,9. Stand By Your Man - Tammy Wynette ,10. An Affair To Remember - Marc Shaiman ,11. Make Someone Happy - Jimmy Durante ,12. When I Fall In Love - Céline Dion;Clive Griffin ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Rozťahaný film plný náhod, na ktorých stojí aj veľa romantiky, no hlavne aj po konci filmu z toho cítim istý chlad, čo ma veľmi neteší. Meg Ryan som nikdy veľmi nemusel, plus ani jej postava ma veľmi nezaujala, no od Hanksovej postavy by som čakal trocha viac. Film o hľadaní sa, to je v tom to krásne, no dalo sa z toho vyťažiť omnoho viac, možno keby to bola francúzska romantická komédia alebo keby sa jej ujal nejaký poriadny režisér, čo práve prežíval nejaké inšpiratívne obdobie vo svojom živote, tak možno by to bolo o inom. ()

Galéria (50)

Zaujímavosti (21)

  • Scéna, ve které Hanks a Victor Garber brečí u filmu "The Dirty Dozen" byla kompletně improvizovaná. (don corleone)
  • Původně měl film režírovat Garry Marshall. (don corleone)
  • Natáčelo se ve státech USA - Maryland, Washington, New York a Illinois. Natáčení probíhalo od 13. července do 25. září 1992. (Varan)

Súvisiace novinky

Kuchařka na plátně

Kuchařka na plátně

04.05.2006

Jedna z mála žen za kamerou, které se povedlo získat si respekt v Hollywoodu, natočí životopisný film o famózní kuchařce Julii Powellové podle její autobiografie. Režisérka a scénáristka Nora Ephron,… (viac)

Reklama

Reklama