Reklama

Reklama

Zapadákov

(TV film)
  • Česko Krvavé vykoupení (viac)
všetky plagáty
Trailer

Producent videohier Johnny Dash (Craig Zimmerman) nahovorí svojich zamestnancov Adama (Ryan Merriman), Lee (Haylie Duff), Maggie (Mimi Michaels), Perryho (Danny Nucci), Bassa (Troy Winbush), Paula (Jonathan Slavin) a Mikea Chena (Jamison Yang) na spoločný teambuilding do lesov v severnej Kalifornii, s poetickým názvom Jasper Park. Plánuje zorganizovať „kráľovskú bitku“ s paintballovými pištoľami, aby vo svojich podriadených prebudil zmysel pre boj. Nik z nich však nerátal s tým, že zábavná adrenalínová hra sa zakrátko zmení na krvavý boj o život na nepriateľskom území, ktoré evidentne obývajú duševne úplne vyšinutí maniaci! (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (39)

borec999 

všetky recenzie používateľa

Televízny klon Pach krvi o zamestnancoch jednej firmy, ktorí pri teambuildingu v lese natrafia na partiu zaostalých a izolovane žijúcich ľudí. Je pravda, že originalita je na bode 0 a Zapadákov len kombinuje scény a motívy, ktoré sme už videli vo viacerých známejších hororoch. Na druhej strane, atmosféra nebola na zahodenie, herci tiež nehrali tak katastrofálne ako niektorí píšu a celkovo to za hodinu dvadsať utieklo celkom rýchlo. Keď prepáčim pár nelogickostí a dier v scenári, zostáva mi priemerná lesná vyvražďovačka (hixploitation), ktorá podľa mňa nebola vôbec tak tragická a katastrofálna, ako nazančuje hodnotenie 32%. Priemer a slabé 3*. 50% ()

MickeyStuma 

všetky recenzie používateľa

Tento film vytváří dojem, že rekapituluje veškeré "vyvražďovačky" mládeže z poslední doby. Připomněl mi např. Texaský masakr motorovou pilou, Pach krve, Paintball...atd. A nebylo to zase až tak hrozné, i když několik nelogičností by se tu našlo. Vadí mi hlavně, že jsem se nějak nedozvěděl, co je to vlastně za lidi, kteří bezmilostně vraždí mládence a dívky zatahují do nějaké sekty. Prostě scénář je nedotvořený,zato natočeno je to vcelku zručně. Jako horor bych to však nepovažoval. Spíše jako akční drama. Levná produkce až září, ale na druhou stranu co taky vymyslet v lese. Zkrátka se jedná o dílo, které díru do filmového světa neudělá, zato na zabití volného času stačí bohatě. ()

Reklama

Campbell 

všetky recenzie používateľa

Ajeje tohle je ukázka jak v dnešní době udělat sračkovou "hilbillies" slasher. Tohle je prostě špatnej film. Nejenom že je nudnej, ale samotný vraždy, jsou tak směšné a trapné že mi cukalo oko. Nečekal jsem ani originalitu ale aspon něco co mě udrží na židli. A ono prd. Herci jsou příšerní, jediný kdo mi trochu utkvěl v paměti je Merriman ale taky žádná sláva. Mutanti jsou naprosto špatně namaskovaní, to by ani nevadilo(oni to mutanti ani tak nejsou), ale jejich způsoby vražd jsou uděsné. To samé ty jejich ubohé dialogy. No těšil jsem se na pohodové krvavé béčko ale dostal jsem trapnou rádoby vyvražďovačku, kdybych tyhle sračky nesbíral už by letěla oknem. ()

Martin741 odpad!

všetky recenzie používateľa

Tak uvediem recept na horory podla rezisera Weissa. Zoberieme co najviac hororov /Pach Krvi, Alien ......./ vkusne z kazdeho filmu vytiahneme nejaku scenu, a tie nasledne zlepime dohromady. Herecke osadenstvo moze byt aj patricne dementne, staci, ked sa nauci z lajstrov par retardovanych dialogov. Aby sme nezabudli, ze tocime horor, film sa musi automaticky odohravat potme a do toho staci, ked hra nervydrasajuca hudba. Tak to by bola atmosfera vybudovana. Nemozeme zabudat na patricne krvave, ehm, pardon kecupove sceny, pocas ktorych si herecky mozu s chutou ziapat, kolko im hrdlo raci. To by sa dalo oznacit ako strasidelne sceny. Dobre. Tak, a nakoniec si par ludi pojde zabehat, akoze ich niekto nahana. Vyborne, zvladli sme to - a recept na vyrobu hororu je na svete. Staci tomu uz len dat nejaky nazov, pokial mozno aspon trochu strasidelny, napriklad Backwoods a "horor" je na svete. A ja uz len sucho dodam : ODPAD 0 % ()

Scenixia 

všetky recenzie používateľa

Takže, až budete chtít jet s partou kámošů do lesa zahrát si paintball, rozhodně si na sebe neberte maskáče a nehrajte si na FBI. On by to totiž nějaký dementní buran mohl vzít vážně a mohl by nabýt dojmu, že jste mu přijeli zničit jeho domorodou komunitu plnou fanatických oveček, která potřebuje čerstvé holky na nové potomky. Námět mi připomíná mnohem lepší film, který stojí za podívanou a tím je TIMBER FALLS. ()

Galéria (18)

Reklama

Reklama