Reklama

Reklama

Strážci - Watchmen: Příběhy Černé lodě

  • USA Tales of the Black Freighter
všetky plagáty
Trailer

Animovaný příběh podle fiktivního komixu "Marooned", který si čte chlapec v komixu Watchmen, o námořníkovi, jehož loď je přepadena Černým škunerem a on jediný přežije na opuštěném ostrově. Jeho jediným cílem se stane varování rodného města… (xxvasa)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (120)

diodoros 

všetky recenzie používateľa

Animácia pochmúrna a kvalitná, príbeh temný a zaujímavý. Príbeh o námorníkovi, ktorý ako jediný prežije útok Čiernej lode, ocitá sa sám na pustom ostrove a rozhodne sa vydať naspäť a varovať svoje domovské mesto. Po ceste však začne prepadať paranoji a príbeh sa začne uberať iným smerom až dospeje k netradičnému a nevyhnutnému koncu... Dĺžkovo je to síce celkom krátke, brutalitou, atmosférou a silou príbehu to však stačí. ()

vincent 

všetky recenzie používateľa

Pribeh, ktory mi nejako v samotnej knihe Watchmenov nesedel ako jeden neprerusovany celok funguje vyborne. Temne, paranoidne a brutalne ukoncene genialnou pesnickou Niny Simones. Vynikajuco nakreslene, s pochmurnym komentarom Butlera by vydrzalo aj 90 minutovu stopaz. Som zvedavy ako to bude riesene s Watchmenmi na DVD. ()

Reklama

eraserhead666 

všetky recenzie používateľa

Nejsem žádný komiksový fanda, tohle jde mimo mě, takže vlastně nevím, jakou tohle má spojitost s Watchmen a v jaké podobě je to v nich ukotveno. Takže hodnotím čistě a jen tohle jako animovaný horrorový kraťas. Horrorový, to je to důležité slovo. Skvělé provedení. Řádně krvavé, temné, mrazivé a napínavé. Kvalitní atmosféra. ()

Niktorius 

všetky recenzie používateľa

Impozantní ve své dekadenci. Temný Butlerův over-voice, atmosferická hudba a vydařená kresba se slévají v jeden čermočerný, tíživý celek a daří se jim vytvářet bezútěšnou náladu, která zapůsobí mnohem víc než příběh samotný. Jsem zvědavý, jak (jestli vůbec) se to podaří zakompnovat do filmové podoby Watchmenů. ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

No tak tohle se moc nepovedlo. Absolutne totiz netusim, co to ma spolecnyho s Watchmenama. Cely je to jen jednoducha historka o silenym kapitanovi plujicim na voru sestavenym z mrtvol za zachranou manzelky a dcer. Je sice fajn, ze je to cely radne drsny, temny a krvavy, ale neustale se jen mluvi a nezachrani to ani charismatickej hlas Butlera. Navic konec je fakt lehce odhadnutelnej a animace nijak neoslni. Nicmene tech 20 minut se u toho zabavit da. ()

Zaujímavosti (4)

  • Snímek byl natočen podle stejnojmenné komiksové série Alana Moorea a Dava Gibbonse. (Terva)

Reklama

Reklama