Reklama

Reklama

Atraktívny a bezstarostný mladý muž Nikki (Ashton Kutcher) pozná svoje kvality – má peknú tvár a je dobrý v posteli. Ľahko očarí každú ženu, na ktorú sa pozrie. Bola by škoda, keby svoj výnimočný šarm a fyzické prednosti nedokázal poriadne speňažiť. Najčastejšie zvádza dobre situované dámy z Los Angeles, ktoré mu môžu poskytnúť dostatočný komfort, luxusné darčeky a more sexu. Jeho posledným úlovkom je krásna právnička Samantha (Anne Heche) v stredných rokoch, ktorá mu ponúkla viac, než mal kedykoľvek predtým. Žijú v nádhernej vile nad mestom a spokojnosť vládne na oboch stranách. Jedného dňa však padne kosa na kameň a Nikkimu zamotá hlavu príťažlivá servírka Heather (Margarita Levijeva) - rafinované dievča s podobným životným štýlom, ako vedie on. Nikky sa zamiluje do chudobného dievčaťa, ktoré ho považuje za boháča a hrá s ním rovnako zákernú hru. Nikki sa musí rozhodnúť medzi láskou a peniazmi. Dokáže rozmaznaný mladý muž skoncovať raz navždy so svojou doterajšou bezstarostnou existenciou, aby prežil skutočnú a krásnu lásku? (TV JOJ)

(viac)

Zaujímavosti (8)

  • Auto, ktoré požičiavala Samantha (Anna Heche) Nikkimu (Ashton Kutcher) je Mercedes-Benz G 500 a jeho cena sa pohybuje okolo 80 000 eur. (Cako_SK)
  • Dom, v ktorom býva Nikki (Ashton Kutcher) so Samanthou (Anne Heche) patril v čase natáčania filmu módnemu návrhárovi menom Randolph Duke a má hodnotu 8 250 000 amerických dolárov. (Cako_SK)
  • Ve filmu je odkaz na nizozemskou striptérku Matu Hari, a to v čase 01:08:00, kdy se Nikki (Ashton Kutcher) ptá Heather (Margarita Levieva): „Kdy ses rozhodla, že si nebudeš hrát na Matu Hari?“ (Zix.)
  • Anne Heche za svůj výkon ve filmu inkasovala 65 000 amerických dolarů. (newpage)
  • Anne Heche a Ashton Kutcher se nejvíce během natáčení soustředili na jejich sexuální scény, které chtěli udělat pobuřující a svým způsobem ojedinělé. (newpage)
  • Film se do distribuce dostal pod různými názvy. V Dánsku, Švédsku, Norsku a Finsku jako "L.A. Gigolo", ve Francii, Německu, Itálii a Nizozemsku jako "Toy Boy", ve Španělsku a Portugalsku jako "American Playboy" a v Jižní Koreji jako "S-Lover". (Hroozley)

Reklama

Reklama