Reklama

Reklama

Kung Fu Panda 3

  • USA Kung Fu Panda 3 (viac)
Trailer 2

Jedna z najúspešnejších animovaných sérií na svete sa vracia v roku 2016 vo svojom zatiaľ najväčšom komediálnom dobrodružstve Kung Fu Panda 3. Poov stratený biologický otec sa nečakane objaví a odcestuje spolu s Poom do tajného pandieho raja, kde sa stretnú s novými pandími postavami. Ale keď Kai, zloduch s nadprirodzenými schopnosťami, preletí Čínou ako víchrica a začne porážať všetkých majstrov kung-fu, Po musí urobiť nemožné: naučiť dedinu plnú ťažkopádnych bratov umenia kung-fu, aby sa z nich stalo neohrozené společenstvo Kung Fu Pánd. (Cinemart SK)

(viac)

Videá (28)

Trailer 2

Recenzie (307)

maddy 

všetky recenzie používateľa

Do tretice, to isté. V prípade Kung Fu Pandy sa jej tvorcovia snáď ani nenažili o nič akokoľvek iné. Zatiaľ čo v prípade prvého filmu to pôsobilo ešte originálne, po tretí krát dostať to isté a ešte aj v tom istom balení sa už trochu opozeralo. Najväčším problémom tretej Kung Fu Pandy je fakt, že film sa nesnaží priniesť čokoľvek iné oproti predošlým dvom filmom a tak opäť dostávame zápletku o tom ako sa Po musí zase utkať s neporaziteľným protivníkom, ktorý sa vynoril odnikiaľ a pomedzi to sa spozná so svojim skutočným otcom. Príbeh, vtípky, ani tých pár súbojov už nijako neprekvapí, napriek tomu som sa prvú polovicu u tretej Kung Fu Pandy smial ako u žiadneho iného tohtoročného animáku. Vtipy sú opäť trefné, je ich tu celá kopa a aj keď je evidentné, že tentoraz sa cieli výhradne na menšie deti, než by sa jednalo o animák, ktorý chce pobaviť aj dospelých, tak nikdy nepadnú do prehnanej infantilnosti, aby začali akokoľvek otravovať alebo pôsobiť trápne. Prvá polovica Kung Fu Pandy je tak štandardná zábava, na akú sme zvyknutí. Bohužiaľ v druhej polovici sa z tretieho filmu stáva možno až priveľmi obyčajný animák s dianím, ktoré sme už v totožnom podaní videli a je vidieť, že tvorcovia s pribúdajúcimi minútami čoraz viac varia z vody, než by sa snažili o aspoň jeden nápad. Každopádne, vynikajúci anglický dabing, funkčné vtipy sú zárukou, že Kung Fu Panda bude tou Kung Fu Srandou aj po tretí krát, pokiaľ vám teda nevadí, že kompletne všetko čo sa vo filme udeje tu už bolo minimálne dva krát a v kúsok lepšom a originálnejšom podaní. CELKOVO: 3* (6/10) ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

Pre fanúšikov série filmov "Kung Fu Panda" je podľa mňa tento film určite povinnosťou vidieť, no nemyslím si, že by sme ani my ostatní ostali o niečo ukrátení. Aby som sa však zbavil svojich povinností, lebo je toho veľa čo chcem pochváliť, začnem najprv s tými pár vecami, ktoré mi na filme trošku prekážali. Prvá vec je fakt, že mám pocit, že všetky filmy zatiaľ majú presne ten istý koncept a je to jemne rušivé, keď vidíme Poa, že si zase prechádza udalosťami, ktorými si už prešiel, len myšlienka je iná. Plus miestami je to trošku až do miery fantasy, že sa tomu nie úplne dá veriť. Ale teraz o tých pozitívach, ktorých je tu neúrekom. V prvom rade animácie. Páni, tie sú úplne nádherné. Využíva to viacero štýlov a všetky fungujú. A to je vidno už v úvodnom Dreamworks logu, ktoré je tentokrát náramné. Postavy sú stále tie, ktoré máme radi a chceme ich sledovať. Plus J.K. Simmons je skvelý parchant v tomto filme. Radosť sledovať. Dokonca si myslím, že jeho súboj je veľmi dobre odvedený. Plus humor filmu neustále funguje náramne. Stojí za to. Plus tiež je super vidieť, že Po nie je vo všetkom skvelý. Stále sa musí veľa učiť a najmä mu nechýba stále jeho večný zmysel pre humor. Podľa mňa je tretí Panda film skvelým animákom, ktorý určite poteší malých i veľkých. Stojí za to vidieť. Hodnotenie: A- ()

Reklama

PauloZ 

všetky recenzie používateľa

Po a jeho banda si pořád drží solidní status v záplavě animáků a s ohledem na třetí pokračování musím pochválit celkový vývoj, jak dějové linky, tak posun postav. Prostě to celé krásně funguje, navazuje na sebe a nemám pocit, že by ta trilogie byla zbytečná. Pořád je to zábavné, zde dokonce se špetkou "magie", což bohužel eliminovalo kontaktnější finálový fajtík. Tím se dostávám k tomu, že je to paradoxně díl nejvíce pro děti (víc zbytečných pádů a laciných vsuvek), což nemuselo být a mohlo to jít odvážnějším směrem. 3,5*. ()

Adasin 

všetky recenzie používateľa

Teda, oproti předchozím dílům slušný pokles. Předchozí díly mě pořád baví, nemám problém se na ně podívat znova, ale trojku už znovu vidět nechci. Oproti předchozím dílům má hrozně slabý příběh - prostě se objeví ultra záporák, který přemůže všechny mistry a jenom Po ho může zastavit - jo, bylo to tady už v jedničce, ale ta byla zábavnější a měla i něco do sebe, navíc Tai Lung byl mnohem lepší a sympatičtější záporák než Kai. I ostatní postavy měly víc prostoru. Ve dvojce byl taktéž zajímavý záporák a řešila se Poova minulost. Poova minulost se řeší i tady, ale kromě setkání Poa s pravým otcem a dalšími pandami nic moc. Ani vtipy už nefungují a já si přála, aby už Po konečně "dospěl." Animace je sice pořád hezká, jenže ani akční scény mě už nebavily. Velké zklamání, trilogii měli zakončit podstatně lépe. P.S.: Oproti předchozím dílům se zhoršil i český dabing (vím, že některé změny byly bohužel nutné, ale noví dabéři několika postav byli celkem mimo). 5/10 ()

Dudek 

všetky recenzie používateľa

Asi největším překvapením je, že se na tomto příběhu produkčně podílela i Čína. Přeci jen degradace národního symbolu do hlavní postavy, která se vyznačuje dvěma otci, zženštilostí a značnou dávkou nemotornosti chce docela odvahu. Nicméně na to, že se jedná o třetí díl série je to docela slušné. Je tu pár slušných nápadů, i když nejsem schopen posoudit na kolik se jedná jen o recyklaci vlastních motivů z předchozích dílů. Dějová prostost, kdy je většina stopáže zaplněna prostými atrakcemi asi též nebude pro cílové publikum problém. ()

Galéria (70)

Zaujímavosti (14)

  • Ve filmu je použita nová technologie, která kombinuje 2D a 3D animaci inspirovanou starověkými čínskými svitky (především slavným panoramatickým svitkem Svátek čching-ming na řece), které připomínají animovaný obraz. Technologie využívá grafický charakter 2D stylizovaného materiálu, ale převedeného do počítačem vygenerovaného 3D prostředí. (Zdroj: CinemArt)
  • Než se chopila režijních otěží na druhém a třetím filmu, Yuh Nelsonová pracovala jako vedoucí akčních scén a snivých sekvencí na prvním díle Kung Fu Pandy (2008). (Zdroj: CinemArt)
  • Pokaždé, když se objeví Kai, hraje v pozadí instrumentální verze písně „I'm So Sorry“ od kapely Imagine Dragons. (veverrka11)

Súvisiace novinky

Warcraft zdrhá před Hvězdnými válkami

Warcraft zdrhá před Hvězdnými válkami

02.12.2013

A celkově z přecpaného roku 2015. Původně měla být výpravná fantasy v režii Duncana Jonese uvedena už 18. prosince 2015. Jenomže pak studio Disney posunulo na předvánoční čas Abramsovu Star Wars:… (viac)

Reklama

Reklama