Reklama

Reklama

Schmidt a Jenko sa na strednej škole k smrti nenávideli a neskôr, v policajnej akadémii, sa z nich stali najlepší priatelia. Hoci nepatria k tomu najlepšiemu, čím sa môže policajný zbor chváliť, majú možnosť svoju povesť napraviť. Budú pridelení k tajnej policajnej jednotke Jump Street pod vedením kapitána Dicksona. Namiesto zbraní a policajných odznakov sú však vyzbrojení školskými batohmi a učebnicami - majú sa totiž tajne infiltrovať medzi mládež. A tak sa obaja musia postaviť hrôze a nervozite z návratu na strednú školu a znova zažívať všetky problémy, o ktorých si mysleli, že sú už dávnou minulosťou... (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (1 156)

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Veľmi podarená komédia. Nečakal som návrat dvoch hlavných postáv zo seriálu z 80.rokov. 21 Jump Street si svojich fanúšikov určite nájde – pravdepodobne hlavne medzi stredoškolákmi. Viac-menej fungujúci humor a nie úplne zlá akcia prebijú slabšie a nudnejšie chvíľky akou bol napríklad drogový trip. Na konci zostane celkom príjemný pocit z filmu, ktorý sa vzhľadom na svoje ukončenie a tržby dočká pokračovania. ()

verbal 

všetky recenzie používateľa

Upřímně jsem čekal, že za tímhle zaklapnu víko a spláchnu, nicméně nějakým zázrakem se tvůrcům povedlo vybalancovat na hraně trapnosti do docela snesitelné taškařice. Broskvovina to byla řádná, ne, že ne, avšak několikrát jsem nachytal verbala nahlas se hihňat, což je neklamným znakem toho, že je dílo schopno zaujmout i seriózního a erudovaného filmového kritika! Ťuťum je sice neherec, ale totální alfasamice a Jonáš Hnill šel po poslední příhodě při slunění na pláži, kdy se ho skupina odhodlaných Grínpissáků sveřepě snažila vtáhnout zpět do moře, asi do sebe, a z keporkaka se mu podařilo dostat na standardní váhu porážkové svině. Slizký jak cigánské hračky je sice neustále, nicméně alespoň člověk při pohledu na něj nemusí myslet tolik na to, jak se mu mezi zapařenými faldami dělá pásový opar. Bylo rovněž děsně roztomilé, že nám Džoník nezapomněl, co mu na stará kolena umožnilo hrát si na zfetovaného, přeplaceného piráta a nechal se za pár mega ukecat k minutové brigádě. Takže podtrženo a integrováno nehodlám tentokrát dělat Spáčilku ani její ohyzdnou dceru a s dementním výrazem v obličeji tomu napálím roztomilé dvě. (Pro všechny hnědopichy napadající integritu mého hodnocení: Zase jsem o víkendu řezal dřevo) ()

Reklama

genetique 

všetky recenzie používateľa

Nie, nie. Aj keď Hill a Tatum vôbec neboli zlý výber a v niektorých scénach im to naozaj vychádzalo, tak mám pocit, že policajné buddy komédie nadobro stratili svoje čaro. Pokiaľ niekto nepríde s námetom a iskrou aspoň na úrovni Rush Hour, tak sa herci môžu snažiť všemožne, ale fungovať to nebude. '21 Jump Street' miestami dokonca pripomínala paródiu, čo určite nebol zámer. Potešil Ice Cude, druhá polovica, kedy sa konečne začalo niečo diať a Deppove cameo z pôvodného seriálu z 80-tych rokov. Inak len jemný nadpriemer. 70%. ()

S.Quentin QUALE 

všetky recenzie používateľa

Výborná komedie, která mě mile překvapila. S malinkou obavou jsem čekal daleko vážnější notu, jež bude nějakým způsobem vztažená k původnímu krimi seriálu, ale (naštěstí) nestalo se, takže ve výsledku nemůžu než neocenit výkony exotů Hilla a Tatuma, které mě nejednou slušně rozesmály. Tenhle film je výbornou oddechovou zábavičkou, takže za mě krásné 4*. 80'% ()

Madsbender 

všetky recenzie používateľa

Priznávam, že som čakal niečo viac kriminálne a menej komediálne, no nakoniec mi to nevadilo, dokonca som sa pobavil aj na niektorých scénach a situáciách, ktoré mi inde smiešne neprídu. Hneď v úvode film vtipne skritizoval a sparodoval sám seba, no nenechal suchú niť ani na niektorých zaužívaných stereotypoch americkej mainstreamovej kinematografie (nebudem spoilerovať, iba tím, čo zabudli, pripomínam - cisterna a práva). Chýbalo mi tam viac akcie, no keďže bol humor vcelku na úrovni, film mi sadol bez problémov, no niet ho za čo chváliť do nebies. Ako pocta staršiemu seriálu z konca 80. rokov funguje slušne aj vďaka účasti Deppa a DeLuise. ()

Galéria (83)

Zaujímavosti (28)

  • Jonah Hill (Schmidt) zhodil kvôli úlohe až 18 kilogramov z váhy, a to najmä preto, lebo musel vykonať mnoho fyzicky náročných kaskadérskych kúskov. (harryy)
  • Tajné ústředí policie v kostele je ve skutečnosti St. James AME Church na 22 N Roman Street v New Orleans. (veronikajel)

Súvisiace novinky

Ryan Reynolds a Channing Tatum v akční komedii

Ryan Reynolds a Channing Tatum v akční komedii

06.12.2023

Hollywoodem krouží nové žhavé zboží, které by mohlo do kin či před obrazovky nalákat davy nenasytných diváků. Hollywood Reporter totiž přináší zprávu, že je rozpracován scénář k třeskuté akční… (viac)

Universal se opět pokusí oživit monstrum

Universal se opět pokusí oživit monstrum

21.11.2020

Před třemi lety se Universal pokoušel po vzoru Marvelu nastartovat vlastní filmový vesmír, který by zahrnoval klasické figury tohoto studia: Frankensteinovo monstrum, jeho nevěstu, Drákulu, Mumii,… (viac)

Ženský remake 21 Jump Street na cestě

Ženský remake 21 Jump Street na cestě

08.12.2018

Tiffany Haddish (Night School) a Awkwafina (Debbie a její parťačky) jednají o hlavních rolích v chystaném ženském remaku 21 Jump Street. Nový film ze série, kterou před pár lety oživili Phil Lord a… (viac)

Kdo natočí další Muže v černém?

Kdo natočí další Muže v černém?

03.02.2018

Ačkoliv nebyli Muži v černém 3 přijati zas tak nadšeně, bezesporu se proměnili v hit. Tržby 624 milionů dolarů (nejvíc ze všech tří filmů) donutily studio Sony k úvahám o čtyřce, Will Smith a Tommy… (viac)

Reklama

Reklama